Uit het dagboek van… SlavinJet #blog7

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Hotel met Meneer

En zo was het dan eindelijk vrijdag. Maar…hoe laat ik opgehaald zou worden…? Geen idee nog. Dus ik ging mij ‘s-ochtends alvast maar helemaal klaarmaken voor Meneer. Me eigen lekker overal glad scheren, tas inpakken voor een overnachting in het hotel. Zover was ik dan nog wel gekomen. En dan is het wachten, totdat je wat van Meneer hoort.

Of ik zoveel geduld had? Nou, nee, niet echt dus. Dus, toen ik maar niks hoorde, voorzichtig toch maar een berichtje gestuurd, of hij een idee had, hoe laat hij mij zou komen ophalen. Dat zou dus tussen 17.00 en 18.00 uur worden. Oef…dat viel bij mij even erg tegen. Ik had gehoopt op begin van de middag. Ik was er al helemaal klaar voor. En nu…nu moest ik weer wachten.

Soms heb ik echt een hekel aan wachten. Wil ik dit helemaal niet. Wordt hier niet vrolijk van en ik begin steeds meer en meer te stuiteren. Heel onrustig kom ik dan toch de middag nog door. En dan is het 17.00 uur en staat Meneer voor de deur.

Yes, eindelijk! Het is nu echt vrijdag…

Bij de info van dit hotel stond, dat het geluidsvrije kamers zijn. Uhmmmmm…nou niet echt dus. Je hoorde letterlijk alles om je heen gebeuren. Jippie…

Toch mocht dat de pret niet bederven. Voordat ik er erg in had, lag ik al naakt op het bed, om mijn straf in ontvangst te nemen. Heerlijk was dit, hahaha. Dit had ik echt wel even nodig. Eerst met de hand, maar daarna ook zeker met de zweep. Vorige keer had ik al aangegeven, dat het best harder mag, dus deed Meneer ook zijn best. Op mijn kont, tieten en kut. Op mijn kut vind ik echter niet zo fijn. Niet dat het echt zeer doet, maar toch… Weet niet zo goed hoe ik het gevoel moet omschrijven.
Wordt er dan wel weer geil van.

Natuurlijk mocht ik Meneer ook verwennen en mocht ik zijn pik diep in mijn keel nemen. Dat vind ik nog niet echt fijn en haat dat kokhalzen. Eerst mocht ik zelf het tempo bepalen, maar niet voor lang. Ook mijn kwijl moest ik laten lopen. Ieuww…wat vind ik dat vies, bah. Maar ja, voor Meneer doe ik het dan wel weer. Toen hij in mijn mond klaar kwam, moest ik het ook laten lopen. Vind ik niet echt fijn, maar oké, voor Meneer doe ik het wel.

Opeens was het al 19.15 en we besloten, dat het tijd was, om wat te gaan eten. We kwamen bij een Chinees uit. Het was er erg druk, maar er was nog plaats voor ons.

Na het eten weer snel terug naar het hotel. Uit de auto werd de massagetafel gehaald. Jippie, nu gaat het echte werk beginnen. Ik werd vastgebonden op de massagetafel. Oh, dit is zo fijn. Eerst op mijn rug liggen. Meneer zette klemmen op mijn tepels. Hij deed dit zo voorzichtig, dat ik niks voelde, hahaha. Hij draaide ze steeds vaster en vaster, maar…ik voelde ze niet. Wel, wanneer hij aan de ketting trok, maar niet overdreven. Ik kreeg weer wat zwepen te voelen.

Opeens moest ik mijn ogen dicht doen, mocht absoluut niet kijken. Was toch wel erg benieuwd naar wat er ging komen. Opeens voelde ik iets, wat ik niet kon plaatsen. Ik vond het ook niet fijn. Voelde het nu branderig aan, prikte er iets in mij? Ik wist het werkelijk niet. Deed dus toch mijn ogen maar open. Lachend liet Meneer mij een radeerwieltje zien. Hij zag, dat ik het niet echt prettig vond, dus dat vindt hij wel een goede straf voor mij, GRRRR…

Na een tijdje mocht ik op mijn buik gaan liggen. Weet niet eens meer, of ik weer vastgebonden werd, hahaha. Er gebeurt op zo’n moment zoveel met je. Volgens mij kreeg ik eerst nog wat zweepslagen. Daarna voelde ik, dat hij een buttplug in mijn kontje en een buttplug in mijn kutje stopte. Daar genoot ik dan wel weer van.

Daarna hebben we op bed nog lekker naar de tv gekeken. Opeens zag Meneer dat mijn tepelklemmen er nog steeds op zaten, dus die haalde hij er maar gauw vanaf. Ik heb daar dus echt totaal geen last van gehad.

Om een uur of 0.00 gingen we slapen, althans…we hebben ons best gedaan.
Meneer lag te draaien en ik kon ook de slaap niet echt vatten. Toch hebben we nog wel wat kunnen slapen.

Vanochtend om 8.00 uur waren we weer wakker. Meneer zei, dat hij dacht, dat ik zo weer een spanking kreeg. Opeens zei hij, dat hij het zeker wist en ik moest op mijn buik gaan liggen.

Pffff…lekker wakker worden dan. Maar…eerlijk is eerlijk, ik kreeg eerst een massage. Lag alweer bijna in dromenland, hahaha. Maar ja, toen kwamen toch de klappen. Oeps, even schrikken en schakelen en opvangen. De zwepen kwamen ook al snel aan bod. Ik lag even weer heerlijk te kronkelen op bed.

Daarna gingen we ons douchen, aankleden, koffie drinken, spullen inpakken en weer uitchecken.

En mijn REGELS?
Hahaha, die moet Meneer mij maar gaan mailen. Dus ik heb nu nog de vrije hand.

Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie