Uit het dagboek van… SlavinJet #blog71

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een sub-zusje

Afgelopen week was Meneer bij mij. Ik had hier enorm naar uitgekeken en genoot weer volop van hem. Blij, dat ik weer in zijn armen mocht liggen. Blij, dat hij bleef slapen.

Ik was blij, totdat we aan het ontbijt zaten. Meneer zei, dat ik niet een jaloers type ben. Dat klopt, maar toch begon mijn maag te draaien. Meneer liet mij weten, dat hij de volgende dag met een andere sub had afgesproken. Het voelde als een klap in mijn gezicht. Dit had ik niet zien aankomen.

Meneer legde mij uit, hoe het gelopen is, dat dit ook niet echt zijn bedoeling was, maar er opeens een klik blijkt te zijn. Nu gaan ze elkaar de volgende dag ontmoeten, om te kijken, of de klik er ook daadwerkelijk er is.

Meneer begrijpt mijn angst. Hij zag het in mijn ogen. Ik wilde het niet laten zien, maar een traan bungelde over mijn wang. Meneer pakte mij vast en zei, dat er tussen ons niks zal veranderen. Ik ben en blijf zijn subje. Ik zal dezelfde aandacht van hem krijgen als voorheen, want daar zit mijn grootste angst.

Ik heb hem nodig en wil mijn aandacht blijven behouden. Hij heeft nou eenmaal een speciaal plekje in mijn hart gekregen en dat weet hij. Ons contact is bijzonder en dat vindt Meneer ook. Hij bleef herhalen, dat ik zijn subje blijf.

Gisteren was het dan zover. Meneer heeft haar ontmoet en er is een klik. Ik moest even slikken. Ik vind het maar wat moeilijk. Toch gun ik het de andere sub van harte en Meneer ook. Fijn en lief van hem, om haar erbij te nemen.

Vanochtend heb ik toestemming aan Meneer gevraagd om haar een bericht te sturen, ik weet nml. wie ze is. Dat mocht, als ik maar wel beloofde vriendelijk te zijn. Dat beloofde ik, want niemand schiet er wat mee op, als we elkaar niet kunnen accepteren.

Wat ben ik blij, dat ik deze stap heb gemaakt. We zijn open en eerlijk naar elkaar toe. Ze is absoluut geen bedreiging voor mij, dat is mij nu wel duidelijk. Ik kan mijn gevoelens goed bij haar kwijt, ze begrijpt mij en dat voelt goed.

Een last is er van mij afgevallen. Het is nog een beetje vreemd, dat wel. Maar ik kan het nu een plekje gaan geven. Ik heb er namelijk wat moois bijgekregen. Ik heb een sub-zusje.

We gaan elkaar ook een keer ontmoeten en we kijken er beide naar uit. Het voelt nu goed en ik kan trots zeggen, dat ik er een sub-zusje bij heb gekregen.

Bedankt Meneer voor je eerlijkheid naar mij toe. Bedankt, dat je verteld hebt over haar.
Bedankt Meneer, dat ik contact met haar mocht maken.
Welkom lief sub-zusje. We gaan een bijzondere tijd tegemoet. Samen en apart.

Ik heb een sub-zusje!

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

2 reacties

  • Erg mooi geschreven
    Ook ik krijg misschien een subzusje maar nu ik dit lees is het misschien minder erg dan ik in eerste instantie dacht

  • Gebruiker avatar

    Kkeintje, het kan zo mooi zijn. Het belangrijkste is, dat jij het het haar goed kan vinden. Dan wordt het alleen maar mooier. Ik hoop, dat jullie een mooie band gaan krijgen. Geniet er dan ook samen van.

    Lieve groet,
    Slavin Jet

Geef een reactie