Uit het dagboek van… SlavinJet #blog74

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een grote stap

Gisteren voor het slapengaan nog even met Meneer zitten appen. Dit doen we altijd. Even iets meer dan alleen een welterusten.

Ik bedankte Meneer nogmaals voor de fijne dag met mij. Dat het mij zoveel goed gedaan heeft. Dat vond hij fijn om te horen.

En opeens…
Ja opeens wist ik het. Ik ging een grote stap maken in mijn leven. Ik nam een beslissing, waar ik echt heel veel moeite mee heb en echt NOOIT van mijn leven wilde zeggen.

Tegen Meneer zei Ik, dat ik vanaf nu mijn best ga doen, om ook netjes U tegen hem te gaan zeggen. Omdat ik vind, dat Meneer dit dubbel en dwars verdient. En Meneer…? Meneer zei: Toe maar… Dat is een grote stap.
Nee Meneer, dit is voor mij een hele Grote stap!

Meneer weet het, dat dit een hele grote stap voor mij is en bedankte mij ervoor. En ik zei toen heel netjes: Maar U verdient het Meneer.
Oh, wat voelt dit opeens goed om te mogen zeggen!

Meneer zei, dat ik moest gaan slapen nu. Na 2 nachten niet slapen, moet het nu wel weer goed komen. We wensten elkaar een goede nachtrust toe en gingen slapen.

Dank U wel Meneer voor de mooie dag.
Dank U wel Meneer, dat ik bij U mag groeien.
Dank U wel Meneer, dat ik mij zo geborgen bij U mag voelen.

Mijn 1e grote stap is gezet.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie