Uit het dagboek van… SlavinJet #blog75

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Klaarkomen op commando

Wat is dat toch…? Dat Dominanten willen, dat je op commando klaarkomt? Ik begrijp hier helemaal niks van, maar dan ook echt helemaal NIKS van!
Komt dat misschien, omdat ik al niet zo snel klaar kan komen? Ik heb echt geen flauw idee.

Ik lees het bij anderen in hun dagboek, dat ze op commando moeten klaarkomen. Dan denk ik bij mezelf, serieus? Kan dat dan? Bestaat dat echt? Ik kan me daar dus echt niks bij voorstellen. Gelukkig hoef ik dat dus ook niet. Althans, zo dacht ik tot op vandaag…

Gisteravond voor het slapen gaan, heb ik aan Meneer gevraagd, of ik vandaag een opdracht zou krijgen. Ik hou van opdrachten en krijg er, naar mijn gevoel, veel te weinig. Dus dan vraag ik er maar gewoon om. Meneer vond dat prima, maar eerst slapen.

Vanochtend kreeg ik bericht van Meneer, dat ik om 12.00 uur mijn opdracht zou krijgen. Ik was er wel heel erg benieuwd naar, wat het zou worden.

Geduldig heb ik gewacht, totdat het 12.00 uur werd en ja hoor, Meneer kwam met mijn opdracht. Ik moest naakt op mijn knieën met een dildo voor mijn neus. Dat moest ik dan 10 minuten volhouden en gaan bedenken, wat Meneer en mijn vorige Meester met mij gaan doen op 20 april. Daarna mocht de dildo in mijn kut, mocht ik mij gaan vingeren en klaarkomen.

Hier was ik zeer verbaasd over en zal even uitleggen waarom.
A.s. vrijdag (over 2 dagen dus) heb ik weer een sessie met Meneer. De afspraak is, dat ik 3 dagen voor een sessie niet mag klaarkomen. En nu krijg ik dus de opdracht om wel klaar te komen?

Toch maar even voor de zekerheid nagevraagd aan Meneer, of hij dit toch wel zeker wist. Maar het was goed, Meneer wil nml. kijken hoever hij bij mij kan gaan met klaarkomen op commando en hoe vaak dat gaat lukken.

Uhmmm…oké, ik geloof, dat ik er nu toch ook aan moet gaan geloven. Het klaarkomen op commando. Het is, denk ik, niet echt mijn ding, maar ja, als Meneer dit wel graag wilt. Meneer zijn wil is wet, zullen we maar denken. En voor nu, vond ik het ook helemaal niet erg, want ik mocht nu een keer extra klaarkomen en dat is voor mij echt geen straf hoor.

Mijn opdracht heb ik succesvol kunnen afronden. Nu maar hopen, dat Meneer ook tevreden is. Maar ik heb mijn momentje van genot wel weer lekker gehad. Zomaar een extraatje, de achterliggende gedachte laat ik dan maar even achterwege, hahaha…

Klaarkomen op commando…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie