Uit het dagboek van… SlavinJet #blog76

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Lieve reacties

Sinds ik hier heb gemeld, dat ik er een sub-zusje bij heb gekregen, krijg ik bij mijn dagboeken, maar ook in mijn mailbox allemaal lieve reacties van subjes, zoals ik. Dan denk ik bij mezelf, wat leven wij toch in een mooie, bijzondere wereld. Elkaar zo te steunen, terwijl je elkaar eigenlijk niet kent, maar ja, we hebben wel allemaal 1 belangrijk ding gemeen en dat is onze sub-zijn.

Dat het voor mij allemaal even slikken is en ik het heus wel even moeilijk vind, zal ik ook niet onder stoelen en banken steken. Het is ook niet niks natuurlijk, dat je opeens je Meneer moet delen met een sub-zus. Misschien is het wel een beetje vergelijkbaar bij kleine kinderen, die er opeens een broertje of zusje bijkrijgen. Die vragen er ook niet om, maar krijgen het wel.

Nu moet ik wel eerlijk bekennen, dat ik een schat van een sub-zus erbij heb gekregen. We voelen elkaar zo ontzettend goed aan. We kunnen goed met elkaar over van alles praten. Nooit geweten, dat je het ook als een aanwinst kan beschouwen. Dat je samen dingen kunt delen, die je met niemand anders kunt delen, want wij hebben dezelfde Meneer.

Ondanks dat het allemaal goed gaat tussen mijn sub-zus en mij, worstel ik wel met mijn gevoelens. Die moeten duidelijk hun plekje nog vinden. Het is bij mij nu echt wel van Jantje lacht en Jantje huilt.

Vandaag kreeg ik dan ook weer een lieve mail binnen. Zij schreef mij, dat ik gewoon “wiebelig” ben. En ja, zo voel ik mij eigenlijk ook wel. Ik ben wiebelig, maar wel gelukkig. Ik moet mezelf gewoon accepteren, schreef ze. Dit is een hele normale reactie, die heel veel subs zouden hebben. Nou ja, dat moet ik dan maar geloven.

Ik wiebel nu vrolijk verder. Ik heb een lieve sub-zus waar ik op terug kan vallen erbij gekregen en ik heb een hele lieve Meneer met veel geduld voor mij. Een superlieve Meneer, die mij helpt groeien in deze mooie en bijzondere wereld. Ik prijs mij nu erg gelukkig.

Lieve reacties…
Heerlijk!!

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie