Uit het dagboek van… SlavinJet #blog77

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Waarom oordelen?

Eerder vandaag schreef ik al, hoe blij ik ben met alle lieve reacties die ik hier bij mijn dagboek krijg of in mijn mail box. Berichten over hoe ik met mijn sub-zusje overweg ga.

Na een tijdje zat er weer een bericht in mijn mailbox. Alleen was het dit keer geen lieve mail.

Deze persoon vertelde mij, hoe die mijn Meneer ziet. En dat deed mij zeer. Dat was een oordeel die niet klopte. En daar kan ik dan zo kwaad om worden. Kom niet aan mijn Meneer of aan mijn sub-zus.

Zo rustig mogelijk proberen uit te leggen wat ons verhaal is. Hoe lief, open en eerlijk mijn Meneer juist is.

Blijkbaar is mijn boodschap goed aangekomen, want deze persoon wenst ons nu veel geluk toe.

Mensen die mijn dagboek lezen, kunnen weten, hoe lief, open en eerlijk mijn Meneer is.

Oordeel dus niet over ons, want wij zijn heel gelukkig met ons drieën.
Wij hebben een verhaal. Een verhaal waar menigeen jaloers op zou mogen zijn. Ik heb een hele lieve en warme Meneer en ik heb een heel lief en waardevol sub-zusje erbij gekregen.

Kom niet aan mijn Meneer, want hij is een lieve, warme man.
Kom niet aan mijn sub-zus, want zij is mij heel dierbaar en waardevol.

Waarom oordelen…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie