Uit het dagboek van… SlavinJet #blog78

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een bijzonder mooi leven

Gisteren heb ik mijn gevoelens alle kanten op laten gaan. Is dat heel gek…?
Nee, dat denk ik niet. In 1 week tijd is er voor mij zoveel gebeurd, veranderd en toch ook weer niet. Maar wel genoeg, om emoties even de vrije loop te laten gaan. En gisteren was dus ook zo’n dag.

Eenmaal in bed ben ik lekker gaan slapen. Toch werd ik vannacht nog even wakker. En toen ging ik voor mezelf even wat dingen op een rijtje zetten. Heb voor mezelf de mooie dingen op een rijtje gezet. En weet je…?
Ik heb een bijzonder mooi leven hier in de BDSM.

En dat zal ik ook even hier omschrijven, hoe bijzonder mooi mijn leven is. Hoe ik in een korte tijd, toch zo bof hier in deze wereld. Dat er zoveel meer is/kan zijn dan alleen maar een D/s-relatie.

Sinds januari ben ik in contact met Meneer en is de klik ontstaan. En is mijn jaar uiteindelijk toch nog goed begonnen, waar ik even tegenop heb gezien.
Niet vlak erna leerde ik mijn sub-vriendin kennen. Dit kwam, doordat mijn 1e D. die ik hier leerde kennen, haar Meneer is. Zo klein kan de wereld nu dus zijn. En ik ben maar wat blij met deze sub-vriendin. We kunnen samen lachen, huilen en de boel op stelten zetten.
Nog wat later werd ik door een sub gevraagd, om 26 mei bij haar langs te komen. Dan komen er nog meer subs en dat is altijd heel gezellig. We lezen elkaars dagboeken en reageren daar ook op. Hoe lief is dat, dat zij mij zomaar spontaan uitnodigt? Echt geweldig dus.
En nu, sinds een week, weet ik, dat ik er een sub-zusje bij heb gekregen. We zijn nog geen week verder en wat voelt dit goed zeg. We chatten ook elke dag met elkaar. Delen lief en leed met elkaar. We voelen elkaar in alles goed aan. Het voelt ook, alsof ze echt mijn zusje is en dat is wederzijds.

Dus: Ik heb Meneer
Ik heb een sub-vriendin
Ik heb een sub, die mij heeft uitgenodigd om elkaar te ontmoeten
Ik heb een sub-zus
In deze volgorde zijn zij in mijn leven gekomen. Hoe bijzonder mooi is dit?

Gisteren heel de dag zowat met mijn sub-zusje zitten chatten. We hadden het even nodig, allebei. We hebben de behoefte om elkaar te gaan zien. Dat gebeurt op 26 mei. Maar…ik heb de behoefte, om haar al eerder te gaan zien. Ik vroeg aan haar, of zij dit ook wil. Een enthousiaste “jaaa” kwam er uit haar mond. Daar werd ik erg blij en warm van.

We hebben allebei toestemming aan onze Meneer gevraagd. Gisteravond kreeg ik al gelijk zijn antwoord hierop. Natuurlijk mag dat. Ik denk stiekem weg, dat Meneer erg trots op ons is, dat wij het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Ja, ik heb een bijzonder mooi leven.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie