Uit het dagboek van… SlavinJet #blog79

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Stuiterdag

Ja hoor, ik heb het weer. Een stuiterdag. Mijn hele lichaam is onrustig. Stil zitten kan ik vandaag niet. Morgen mag ik weer. Morgen mag ik naar Meneer. Tussendoor hebben we elkaar nog wel gezien, maar…het is wel 4 weken geleden, dat we gespeeld hebben.

Mijn hele lichaam is nu onrustig. Ik voel het overal. Ik heb het echt wel weer nodig. Meneer heeft gezegd, dat hij het er morgen wel even eruit zal slaan die onrust. Hij gaat mijn lichaam weer rustig maken. Dat is heel lief van Meneer. Daar ben ik echt aan toe.

Vandaag mag mijn sub-zusje. En ik ben zo benieuwd hoe zij het gaat ervaren bij Meneer. Ik hoop zo, dat ze krijgt, waar ze naar verlangt. Ook zij heeft het heel erg hard nodig.
We zijn nu dus 2 stuiterende sub-zusjes, hahaha…

Voordat zij gaan spelen, krijg ik nog een opdracht van Meneer en daar kijk ik nu erg naar uit. Ik stuiter voorlopig nog maar even verder.
Vanavond spreek ik mijn sub-zusje. Oh wat ben ik nieuwsgierig.

En nu…? Nu stuiter…stuiter…stuiter ik maar even door.
Morgen mag ik weer…
Ik kijk er zo naar uit…

Stuiterdag…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie