Uit het dagboek van… SlavinJet #blog8

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Relmodus

Gisteren kreeg ik van een sub een bericht, of ik misschien haar Meneer ook ken. Nou had ik al een tijdje het idee, dat dit zo was, dus noemde ik zijn naam. En ja hoor, haar Meneer is mijn 1e D. waar ik hier op bz als 1e contact mee had en soms nog heb. Hoe grappig is dit.

We hebben gisteren heel veel zitten chatten via KIK. Wat hebben we een lol gehad. Met haar kan ik wel lekker rellen en verhalen over en weer vertellen. We raakten dan ook niet uitgekletst gisteren. Mijn Meneer noemt ons nu al de “kletssubjes”, hahaha.

Dankzij deze sub, voelde ik al, dat ik in een relmodus kwam te zitten. Ik kreeg gelijk weer zin, om mijn Meneer te gaan uitdagen. Ze leerde mij, hoe ik moest gaan fotoshoppen, gaf mij een app door voor op je mobiel. En tsja, toen kon ik mijn lol niet meer op. Toen Meneer gistermorgen op mij zat, schoot mij 1 beeld gelijk voor ogen, wat ik hem maar niet verteld heb. Maar ik vond hem net een aap. Sorry Meneer, hahaha. Dus wat ging ik doen? Mijn Meneer op King Kong shoppen.

Helaas reageerde mijn Meneer heel anders, dan waar ik op hoopte. Hij vond zichzelf wel stoer. Dat was dus absoluut niet de bedoeling. Dus ging ik weer opnieuw fotoshoppen, dit keer op King Loui. Dit pakte beter uit, want nu kreeg ik als reactie, dat ik wel durf. Ik wel. De 1e stap ik gezet.

Aangezien ik toch nog geen regels heb gekregen, kan ik vast nog wel even mijn gang gaan, toch Meneer??

Wat is er mooier, dan te mogen rellen bij je Meneer? Heerlijk om in een relmodus te zitten. Ik heb er alweer zin in.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie