Uit het dagboek van… SlavinJet #blog80

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een bijzonder mooie opdracht

Vanochtend vroeg ik aan Meneer, om nog een opdracht. Ik loop zo te stuiteren vandaag, dat ik wel een opdracht kan gebruiken.

En ja hoor, begin van de middag kreeg ik mijn opdracht binnen. Ik werd er bij voorbaat al een beetje stil van. Ik moest 15 minuten naakt op mijn knieën gaan zitten met mijn ogen dicht. De 1e 10 minuten moest ik al mijn gedachten loslaten en de laatste 5 minuten moest ik aan iets fijns gaan denken. Wauw wat mooi.

Ik pakte een kleed en legde deze op de grond. Trok mijn kleren uit en ging erop zitten. Met mijn ogen dicht. Er kwam heel wat voorbij in de eerste 10 minuten. Dat moet ik nu loslaten. De laatste 5 minuten dacht ik aan iets fijns. Ik genoot ervan. Na de 15 minuten maakte ik mij heel klein en kwam tot rust.

Zodra ik rustig was, ging ik mij aankleden en aan tafel zitten. Daar ging ik mijn verslag schrijven. Het werden 2 A-4 velletjes vol. Ik heb ze aan Meneer gemaild. Nu maar afwachten, wat hij ervan vindt.

Bedankt Meneer voor deze bijzonder mooie opdracht.
Bedankt dat ik mijn gedachten los mag laten en aan fijne dingen mag en kan denken.
Bedankt dat er weer een stukje rust is teruggekomen vandaag.

Een bijzonder mooie opdracht…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie