Uit het dagboek van… SlavinJet #blog81

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een nacht van stuiteren

Na 4 weken niet gespeeld te hebben, is vandaag de grote dag weer aangebroken. Eind van de middag mag ik weer naar Meneer toe.

Gisteren voor het slapen gaan nog even zitten chatten met Meneer. Tijd afgesproken, want Meneer moer eerst nog werken.

Maar…het schijnt, dat Meneer heel wat in petto heeft voor mij! Dat zijn letterlijk de woorden van mijn sub-zus. Ik kijk ernaar uit. Ik heb het nodig. Mijn lichaam schreeuwt.

Nadat Meneer en ik elkaar een goede nachtrust hebben gewenst, ga ik slapen. Athans…Ik probeerde te gaan slapen.

Mensen lief, ik heb de hele nacht liggen stuiteren in mijn bed. Ik heb, eerlijk waar, elk uur voorbij zien komen. Dat is toch niet meer normaal.

Vanaf 5.00 uur al klaarwakker. Te vroeg om eruit te gaan. Gelukkig is sub-vriendin ook wakker. Even chatten met haar, totdat zij nog even gaat slapen. Gelukkig is mijn vorige Meester altijd vroeg op. Dus even chatten met hem. Zo kom ik mijn tijd wel door…

Zijn er nog meer mensen wakker…? Met wie kan ik nu gaan chatten…?

De minuten kruipen voorbij. Ik kijk uit naar 16.00 uur. Nog 8 uur te gaan…pfffff.!!!

Is het al tijd Meneer…?
Is het al 16.00 uur…?

Een nacht van stuiteren..

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie