Uit het dagboek van… SlavinJet #blog82

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Genieten en ondergaan

Gistermiddag was het zover. Ik mocht Meneer weer gaan zien. Eind van de middag zou ik bij het appartement zijn. Een tikkeltje nerveus was ik toch wel, terwijl ik daar bij Meneer eigenlijk nooit zoveel last van heb. Maar nu…? Ach, soms mag dat best wel.

Op de fiets ging ik naar Meneer toe. Ik belde netjes aan beneden. Meneer zei, dat ik de lift moest nemen naar de bovenste etage en dan aan de rechterkant. Ik ging naar binnen, vond de lift en drukte op een zwarte knop, bij de liftdeur. Er gebeurde niks…Hmmmmm…, knopje erboven misschien, wat ik al vreemd vond? Ook niet. En ik maar drukken en maar niks gebeuren!!!

En nu…? Ha, daar zag ik iemand binnenkomen, die zou vast wel weten, hoe de lift werkt, hahaha. Heb ik weer. En ja hoor, deze meneer was zo vriendelijk om mij op de muur te wijzen. Dit was een stuk van de deur vandaan moet je weten, echt niet logisch hoor…

Net in de lift belandt, een berichtje van Meneer, waar ik bleef? Uhmmm, sta net in de lift Meneer, kon de knop niet vinden, hahaha…

Eenmaal boven aangekomen, stond Meneer al in de deuropening. Meneer keek mij aan en dacht, dat ik een geintje met hem aan het uithalen was, ondanks dat het geen 1 april meer is. Wel een idee voor volgend jaar 1 april trouwens, hahahaha…!!
Maar een geintje uithalen met Meneer?? Wie, ikke?? Zou niet durven!!

In de kamer keurde Meneer mijn kleding goed, vond, dat ik er netjes uitzag. Ik dacht, je moest eens weten, wat eronder zit, grinnik… Hij bracht mij naar een slaapkamer, zei, dat ik alles uit moest trekken en op mijn rug op bed moest gaan liggen. En Meneer ging de slaapkamer weer uit.
Potverdepotverdepotver…heb ik dat???? En mijn mooie lingerie dan??? Maar helaas, hoe ik ook treuzelde met uitkleden, ik was toch echt naakt, toen Meneer weer in de slaapkamer kwam. Dit vond ik echt niet kunnen.

Meneer ging mij eerst eens goed bekijken. Daarna mocht ik op mijn buik gaan liggen en voelde ik de eerste slagen komen. Eerst zijn handen, heerlijk. Daarna de flogger en uhmmm…die laatste kon ik niet echt plaatsen, maar voelde goed. Toen ik mij mocht omdraaien, zag ik de cane liggen. Jippie, een cane, echt waar!
Lief sub-zusje dank je wel hiervoor. Wat heb jij mij blij gemaakt zeg!

Ook mijn tieten, buik en benen mochten gaan voelen. Het voelde goed. Tussendoor voelde Meneer aan mijn kut. Ja hoor, ik werd weer steeds natter en natter. Oh wat was dit lekker zeg. Meneer vroeg, hoe het voelde. Ik vroeg, of dit een opwarmertje was? Dan was het namelijk wel lekker. Maar nu nog het echte werk, hahaha…

Meneer ging de touwen pakken, om mij vast te binden. Heerlijk, daar hou ik wel van. Kom maar op. Heel strak lag ik niet, zo kon ik mijn kutje toch nog een beetje beschermen tegen de slagen. Mijn benen voelde ze des te harder. Opeens schoot er 1 been helemaal los. De enkelboei is kapot, hahaha, heb ik weer. Meneer maakte mij los en ik moest mij omdraaien. Voor die enkelboei had hij wel een oplossing en begon mij weer vast te binden, maar…
Bij mijn andere been zat er een lus in het touw en tegen de tijd, dat Meneer het touw had vastgeknoopt, trok ik met mijn been de lus los. Hahaha, wat had ik de slappe lach. Zijn gezicht alleen al en ja, toen moest Meneer toch ook hartelijk met mij meelachen. Opnieuw vastbinden dus.

Als laatste mijn polsen nog. Zonder dat Meneer het door had, had ik al 1 hand los, voordat de andere vast zat. Meneer begon weer te slaan met zijn handen, de flogger en de cane, maar nu echt wel veel harder. Ik maakte snel mijn andere hand los, zodat ik mijn gezicht in mijn handen kon verstoppen. Meneer was met zijn handen aan het slaan en opeens, gebeurde het, ik raakte helemaal ontspannen en kon de klappen goed opvangen. Wauw, wat een bijzondere ervaring was dit. Dit heb ik nog nooit zo mogen ervaren. Helaas hield Meneer er toen net mee op en ging met de flogger en cane verder. Het gevoel was helaas ook gelijk weg.

Zo ging de tijd voorbij en was het opeens al 20.00 uur. Snel gingen we wat eten halen en even gezellig eten. Even beide bijkomen. Ook wel even lekker, maar na het eten weer snel verdergaan.

Ik mocht weer op mijn buik liggen. Nu deden de slagen opeens veel meer zeer. Ik kon echt niet stil liggen, dus ging Meneer op mijn benen zitten. Zo kon hij nog goed meppen en ik mij niet meer bewegen. Oef…die voelde ik dan ook echt wel aankomen. Tussendoor voelde Meneer nog even in mijn kut en die was weer heerlijk nat. Met de buttplug is mijn kont ook nog heerlijk gebruikt. En als laatste heeft Meneer mij nog lekker geneukt en is hij klaargekomen, maar ja…ik natuurlijk weer eens niet.

Meneer kwam ook op bed liggen en ik kroop heerlijk in zijn armen. Op het moment dat ik Meneer zwaarder hoorde ademhalen, ging ik mezelf nog maar even lekker vingeren.
Na een tijdje werd Meneer wakker, ik stopte gelijk met vingeren. Meneer bracht mij naar een andere slaapkamer en daar kreeg ik een kussen en dekbed. Ik kroop er lekker onder.

Meneer ging thee zetten. En ik…? Ik ging weer verder spelen, totdat, jawel, ik kwam net klaar, voordat Meneer weer binnenkwam. Aan mijn gezicht zag Meneer, dat ik weer iets aan het uitspoken was en vroeg, of ik stout was. Uhmmm…ja Meneer. Hij wist gelijk, dat ik had liggen spelen, maar was ik ook klaargekomen…? Ja Meneer. Ik probeerde mij nog heel klein te maken, ik weet, dat ik toestemming had moeten vragen, maar…dat durf ik dan weer niet. Meneer had geen puf meer om mij hiervoor te straffen, dat komt morgen wel. Oeps!

Na wat gedronken te hebben, gingen we lekker slapen. Wat was ik moe, maar wat was ik voldaan zeg.

Genieten en ondergaan…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie