Uit het dagboek van… SlavinJet #blog83

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nagenieten bij Meneer

Vanochtend vroeg werd ik wakker naast Meneer. Meneer lag nog heerlijk te slapen. Ik voelde mijn billen nog van gisteren en genoot hiervan. Heerlijk, wat had ik hier naar verlangd en nu heb ik het.

Eigenlijk nog wel zin om te spelen, dus voorzichtig toch nog even gedaan. Maar toen werd Meneer wakker, dus ik stopte gelijk. Hij had het niet door. We wensten elkaar een goedemorgen. Eerst even samen bijkomen.

Daarna ging Meneer thee zetten voor ons. En ik…? Ik ging weer even met mezelf spelen. Toen Meneer met de thee binnenkwam, haalde ik gauw mijn handen onder het dekbed vandaan, maar te laat… Meneer had het gezien. Ik probeerde nog onschuldig te kijken, maar…dat kan ik dus echt niet. Meneer had alweer door, dat ik aan het spelen was. Oepsie! Gaat weer lekker zo…

Na nog wat heerlijk in bed gelegen te hebben samen, ging Meneer douchen en ik erna. Samen hebben we heerlijk zitten ontbijten. Dat was wel gezellig. Gewoon gezellig zitten kletsen. Besproken, hoe we alles vorm moeten gaan geven, dat we daar allebei eens over na moeten gaan denken. Dat vind ik wel fijn. We groeien steeds dichter naar elkaar toe.

In de keuken begon ik over 20 april. Nog 2 weken maar, dan staat ook mijn vorige Meester voor mijn neus. En hoe moet ik hem dan gaan aanspreken? Ik zit daar best wel mee. Meneer gaat daar eens over nadenken voor mij. Dat is lief van Meneer. Ook met Meneer het gehad over spoelen van je kont. Zelf heb ik geen spullen daarvoor. Tot nu toe gaat het ook goed bij Meneer, maar ik schaam mij er wel voor, dat ik niet spoel. Maar om dat nu over 2 weken onder toeziend oog van de 2 heren te moeten doen…? Meneer vroeg, of ik dat vernederend vind. Uhmmmmm, ja nogal, duhhhh…

Toch wil Meneer het wel graag zien. Meneer wil alles zien, wat mijn vorige Meester bij mij deed, hoe bij ons de sessies eruit zagen, zodat hij daar misschien ook wat ideetjes uit kan halen. En als het goed bevalt, dan gaan we dit er misschien ook wel inhouden, om eens in de zoveel tijd met ons drieën te gaan spelen. Dussss…

Wel fijn, om zo alles nog eens even te kunnen bespreken en nabespreken. Even samen nagenieten van de vorige dag.

Dank U wel Meneer voor de heerlijke avond/nacht en ochtend.
Dank U wel Meneer, dat ik weer heb mogen voelen.

Nagenieten bij Meneer…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie