Uit het dagboek van… SlavinJet #blog84

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een droom die echt leek

Vanacht lag ik naast mijn Meneer te slapen, of was ik wakker, of toch weer niet…?
Verwarrend…?
Ja, dat vond ik vanacht ook.

We lagen heerlijk te slapen en ik werd wakker, of toch niet. Meneer moest plassen, liep naar de deur van de slaapkamer en ging daar in de wasbak staan plassen. Daarna kwam hij weer in bed liggen en ging weer verder slapen.

Later in de nacht werd ik weer wakker, of toch niet. Nu moest ik plassen. In mijn nakie ging ik naar de gang. Sta ik opeens op de galerij, waar de wc’s staan. Uhmmm…daar schrok ik van. Gauw maar plassen en weer naar bed.

Toen ik vanochtend wakker werd, werd ik echt wakker. Snel keek ik naar de deur van de slaapkamerdeur. Nee, daar was geen wasbak te bekennen. Ik ging naar de gang en kwam gewoon in de gang uit. Met een gerust hart kon ik nu naar de wc gaan.

Ja Meneer, dit was mijn vreemde droom, die ik niet durfde te vertellen vanochtend. Ik vond het zo vreemd, het leek allemaal zo echt vanacht…
Hahaha, wat een muts ben ik toch…

Een droom die echt leek…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie