Uit het dagboek van… SlavinJet #blog85

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Regels, duidelijk toch?

Gisteravond dacht ik, laat ik mij maar weer eens goed gedragen naar Meneer toe. Een echte brave sub zijn, zoals Meneer het wil.

Ik vroeg netjes aan Meneer toestemming om klaar te mogen komen. Krijg ik als antwoord terug, dat ik vanochtend al was klaargekomen.
Nee nee nee Meneer, toen heb ik alleen gespeeld. Vroeg Meneer verbaasd, wanneer ik dan voor het laatst was klaargekomen. Nou de vorige avond, stiekem na het spelen met Meneer.

O ja, Meneer wist het weer. En ik mocht klaarkomen op 1 voorwaarde. Dat ik binnen 3 uur tijd 2x moest klaarkomen. Een trouwe lezer, weet, dat ik niet snel en makkelijk klaar kom, dus dit is voor mij onmogelijk. Ik dus voorzichtig gevraagd, wat als de 2e keer niet lukt? Dan ben ik toch klaargekomen, hahaha. Goeie van mezelf, vond ik zo.

Maar helaas…daar had Meneer al wat op bedacht. Aangezien ik dat van te voren weet, is dat geen optie. Doe ik dat toch, mag ik een week lang niet klaarkomen. Oei, dat is wel heftig. Dan maar niet klaarkomen.

Gelukkig was mijn vriend op bezoek en die had wel zin in seks. Hahaha, ik niet minder. En in mijn regels staat, dat ik met hem ten alle tijden mag seksen. Zo bedacht, was zo gedaan.

Na het seksen Meneer een bericht gestuurd, dat ik seks heb gehad enne…Uhmmm…
Dat dusss. Is namelijk ook een regel, dat ik het na afloop moet melden aan Meneer.

Krijg ik als antwoord terug: Jij hebt lef.
Maar Meneer, waarom dan? In de regels staat, dat ik ten alle tijde seks met mijn vriend mag hebben. Er staat niet in mijn regels, dat ik dan niet mag klaarkomen!

Dat gaat Meneer morgen eens nakijken. Whahaha… hoe geweldig is dit…?
Toch wel leuk die regels. Kan je nog best wel mee spelen…

De regels zijn duidelijk, toch…Meneer? Ik heb ze netjes nageleefd, zoals een brave sub betaamt. Hahaha…wat een lol. Ik heb in ieder geval weer genoten.

Of er nu regels aangepast gaan worden…? Ik heb geen idee. Regels zijn er voor de duidelijkheid. Regels zijn er, om je aan te houden. En dat heeft deze brave sub gedaan en toch nog mijn zin gekregen.

I love it…

Regels zijn duidelijk, toch…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie