Uit het dagboek van… SlavinJet #blog86

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gelukkig en trots

Vanochtend heb ik een heel goed gesprek met mijn sub-zus gehad. Ze had mij nodig, ik merkte het. Naast alle lieve reacties die we krijgen, krijgen we ook van mensen onbegrip en uiten dit niet netjes.

In ons gesprek vanochtend is echter gebleken, hoeveel wij voor elkaar betekenen. Dat we het van de daken willen schreeuwen, dat we zusjes zijn. Wij zijn zo trots op elkaar en dat mag iedereen weten. Deze mening delen we allebei.

We voelen elkaar zo goed aan in alles en ook hier dus in. Ik stelde het volgende aan mijn zus voor. Ik draag al de naam van onze Meneer, maar het liefst wil ik daarachter ook haar naam hebben. Iedereen mag weten, wie mijn zus is, want ik ben er trots op. Zo wil ik ook, dat als zij de naam van Meneer mag dragen, ook mijn naam draagt.

Volgens mij, heb ik mijn zus nu superblij gemaakt. Dit betekent veel voor haar, maar ook veel voor mij. Wij zijn namelijk 2 trotse subjes van Meneer en daarbij zijn wij ook 2 trotse zusjes van elkaar. Wij geven om elkaar en wij willen dit aan iedereen kenbaar maken.

Wij zijn gelukkig met elkaar en trots op elkaar. Vandaag hebben wij een hele mooie en belangrijke stap mogen maken. Dank U wel Meneer, dat U dit voor ons hebt mogelijk gemaakt. Welkom in mijn leven Little kitten, lieve zus van mij. Ik ben zielsgelukkig met jou in mijn leven. We gaan een hele mooie en bijzondere toekomst krijgen met ons drieën. En daar komt niemand tussen.

Gelukkig en trots ben ik op Meneer. Op wie hij is, op wat hij voor ons betekent en voor ons doet.
Gelukkig en trots ben ik op mijn sub-zus Little kitten. Zij is mij heel dierbaar en liefdevol. En wil echt niet meer zonder haar.
Gelukkig en trots ben ik op mijn nieuwe naam.
Gelukkig en trots kan ik laten zien, wie er bij mij horen. Ik ben een dankbaar subje.

Gelukkig en trots…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie