Uit het dagboek van… SlavinJet #blog87

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een strenge Meneer

9 april 2018
Tsja, gisteren heb ik toch gemerkt, dat mijn lieve en aardige Meneer toch ook echt wel weer streng kan zijn. Gisteren heel de dag weg geweest, was pas na 17.00 uur thuis. Vervolgens kwam om 18.00 uur mijn vriend, gingen we even wat eten en toen nog een strandwandeling gaan maken.

Doordat mijn dag zo druk was, had ik niet echt meer tijd voor mijn opdracht, uhmmm…die gebaseerd is op discipline, dat dan weer wel. Hahaha…

Ik had eerder op de dag al aan Meneer gevraagd, of ik vanavond nog mocht klaarkomen, maar nog geen reactie op gehad. Tsja, en toen moest ik dus ook nog even melden, dat ik mijn opdracht deze dag niet meer had gedaan.

Wat dus resulteerde, dat, toen Meneer ging reageren, ik vandaag dus niet meer mocht klaarkomen. Shit zeg, dat was wel weer even balen. Vond dit niet zo leuk.

Voorzichtig probeerde ik het later op de avond nog een keer heel liefjes te vragen. Ik was tenslotte deze dag toch ook wel heel erg lief geweest voor mijn sub-zus??? Dus…mag het dan toch misschien…?

Het antwoord wat ik toen van Meneer kreeg, was, dat ik nu niet meer moest zeuren. Tsja, en daar kon ik het dus mee doen. Dat vond ik toch best wel streng van Meneer hoor. Ik was juist heel lief geweest deze dag, echt wel druk gehad, wat een uitzondering voor mijn opdracht zou kunnen zijn!! Toch Meneer…?

Maar…nee hoor. Ik moest het met een NEE doen vandaag de dag. En dat vond ik niet helemaal terecht. Dan vind ik Meneer toch best wel streng opeens.

Een strenge Meneer…

Een nuttige opdracht

9 april 2018
Vandaag vroeg ik aan Meneer, of ik nog een opdracht mocht. Dat mocht, nadat ik mijn opdracht voor discipline had gedaan. Daar ging ik dus gelijk mee beginnen, eerder zou ik geen andere opdracht krijgen.

Nadat ik klaar was met die opdracht, meldde ik dit aan Meneer. Hij vond het erg goed van mij en gaf mij een nieuwe opdracht. Een opdracht die voor mij wel nuttig is.

Ik moest een verslag schrijven, wat voor werk ik zou willen gaan doen en hoe ik dit dan zou gaan aanpakken. Na afloop van deze opdracht mocht ik dan mezelf met de dildo gaan neuken.

Gauw ging ik dus aan tafel zitten en mijn verslag schrijven. Daar had ik echter niet zoveel moeite mee, want ik weet wel, wat ik wil. Na het schrijven, begon ik snel met het vervolg van mijn opdracht. Daar genoot ik dan wel weer volop van.

Ben ik vandaag toch wel weer verwend door Meneer. Wel, een nuttige opdracht voor moeten maken, maar dat is het dan ook wel weer waard. Ook nuttige opdrachten kunnen zeer belangrijk zijn.

Ook daar is het fijn om Meneer te mogen hebben. Om vervolgens samen van de andere opdracht te mogen gaan genieten.

Een nuttige opdracht…

Een grappige duo opdracht

10 april 2018
Vanochtend vroeg ik aan Meneer om een kleine opdracht. Ik ben gek op opdrachten, daar kan ik echt van genieten. Maar aangezien ik vanmiddag ook nog bezoek kreeg, vroeg ik om een kleine opdracht.

Nou, het werd inderdaad een kleine opdracht, maar wat voor een opdracht! Meneer had bedacht, dat ik vanmiddag mijn 3 gaatjes maar eens moest gaan vullen met mijn 2 buttplugs en dildo en dat 10 minuten lang volhouden. Dussss… Enne…wat gaat er dan in mijn mond, wat in mijn kut en wat in mijn kont…? Dat mocht ik dus lekker zelf bepalen, gelukkig maar…

Deze opdracht had mijn zus ook gekregen, dus maar eens met haar gaan appen, wat zij waarin zou stoppen. We moesten allebei wel om de opdracht lachen hoor. Zus vertelde, dat zij een buttplug in haar kont had zitten, een vibrator in haar kut en de dildo in haar mond. Wauw, dat is heftig zeg!

Zij was net begonnen, hahaha, wat hebben we samen hierom gelachen zeg. Samen kregen we dezelfde opdracht. Maar ik moest toch nog even bedenken, wat ik waarin ging stoppen.

Vanmiddag was ik er dan toch ook echt klaar voor. De grote buttplug stopte ik in mijn kont, aangezien ik toch over 1,5 week anaal genomen zal worden, oef… De dildo ging in mijn kut, want over 1,5 week is het ook de bedoeling dat ik een DP krijg, aiaiai…Dus bleef de kleine buttplug over voor in mijn mond. Een makkie dacht ik, nou mooi niet. Viel mij nog vies tegen.

Ook nu zaten mijn zus en ik met elkaar te appen. Dat vond ik eigenlijk wel fijn, want ik vond het eigenlijk nog best wel tegenvallen. Eerlijk is eerlijk. Ik dacht heel luchtig over deze opdracht, maar 10 minuten is dan nog best wel lang.

Mijn kut en kont waren goed gevuld en dat voelde ik wel zitten ook. Kan nog leuk worden, dacht ik gelijk bij mezelf. En dan mijn mond, wauw. Ik voelde, dat ik bijna ging kwijlen, maar dit wil ik niet, echt niet. Ik vind kwijlen vies, ik schaam mij ervoor. Snap echt niet, wat daar nou geil aan is. Ik weet, dat Meneer het geil vind, dus ik dacht, dit is een mooie oefening hiervoor.

Nou echt niet dus. Heb gevochten ervoor om niet, vooral niet te kwijlen. En het is mij gelukt, ik heb niet gekwijld, ook al zat mij zus mij aan te moedigen, om gewoon te gaan zitten kwijlen, ik kon het niet!

Ben ik hier nu trots op? Nee, absoluut niet, want als ik thuis, wanneer ik alleen ben, al niet durf te kwijlen, hoe moet het dan, wanneer ik straks weer bij Meneer ben?? Oh wat vind ik dit erg zeg, hier zit ik dus ook echt wel mee.

Voor Meneer zou ik het er echt wel voor over hebben, maar ik durf niet. Zou ik hier de enige in zijn, of zijn er meer subs, die niet durven te kwijlen? Ik vind dit echt een lastig puntje, eigenlijk een mega probleem, zeg maar…

Blij dat de 10 minuten om waren en mijn zus bij me is gebleven via de app. Was wel grappig, dat we dezelfde opdracht kregen, dat we samen onze opdracht hebben uitgevoerd, een duo opdracht zeg maar…

Ik ging mijn verslag doen bij Meneer en heb ook mijn problemen bij Meneer neergelegd. Zo blij, dat ik mij daar dan weer niet voor schaam, dat ik weet, dat ik alles aan hem kwijt kan. Meneer las gelijk mijn verslag, was nog druk bezig, dus schreef hij, dat hij er later nog op terug komt.

En ik…? Ik wacht nu maar in spanning af. Ik wil graag mij aan Meneer overgeven, wil graag van deze schaamte af. Hoop echt, dat hij mij erbij kan helpen.

De opdracht zelf was uiteindelijk wel heel leuk en grappig. Zo samen met mijn zus te kunnen uitvoeren was gewoon geweldig. Een hilarische ervaring voor ons beiden.

Een grappige duo opdracht…

Een goed gesprek met Meneer

10 april 2018
Soms heb je dat weleens nodig. Een goed gesprek met Meneer. En ik hoef er niet eens om te vragen. Ik doe verslag aan Meneer en hij weet genoeg.

Zo ook vandaag. Ik heb verslag gedaan, dat ik moeite heb met kwijlen. Ik schaam mij ervoor, durf het daardoor niet. Meneer schreef gelijk, dat hij er later nog op terug zou komen. En dan weet ik gelijk, dat het goed komt.

En ja hoor, Meneer is er zeker op terug gekomen. Hij had mijn verslag gelezen en zei, dat ik mijn opdracht goed gedaan had. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen.

Ook weet Meneer, dat ik moeite heb met kwijlen. Tijdens deepthroaten doe ik ook altijd de grootste moeite om ruimte van Meneer te krijgen, om toch te slikken. Hij probeert dit tegen te houden, maar geeft mij dan uiteindelijk toch de ruimte, zodat ik niet ga kwijlen.

Met mijn kut heb ik daar dus totaal geen problemen mee. Dan kan ik er wel van genieten dat mijn kutvocht eruit druipt en spuit. Daar kan ik dan ook echt van genieten.

Meneer schrijft, dat een sub zijn betekent, dat je de controle moet los laten. Dus ook met kwijlen. Ik zal mijn schaamte hiervoor dus los moeten laten, hoe moeilijk ik dat dan ook vindt. Ik weet het, maar heb hier wel even de tijd voor nodig.

En dan is zo’n gesprek met Meneer zo fijn. Die tijd krijg ik namelijk van Meneer. Hij heeft alle geduld met mij. Zo lief van hem.
Ik heb gevraagd, of hij dit samen met mij wil gaan oefenen. Misschien dat ik het dan toch eerder durf los te laten…?

Dat wil Meneer wel. Hij stelt voor, om zaterdag hier dan maar gelijk mee te gaan beginnen. Oeps, even slikken, maar toch ook wel een fijne gedachte.

Voor Meneer wil ik het doen.
Voor Meneer heb ik het over.
Voor Meneer wil ik de controle loslaten.
Bedankt Meneer voor het goede gesprek.

Een goed gesprek met Meneer…

Overgave en loslaten

11 april 2018
Het gesprek gisteren met Meneer heeft mij aan het denken gezet. Overgave en loslaten. Dat is het leven van een sub. Het hoort erbij, ik weet het. Maar vind het eigenlijk dus ook nog heel erg moeilijk.

En dan vraag ik mij gelijk een hele hoop dingen af:
1. Ben ik de enige die hier moeite mee heeft?
2. Kan iedere sub zich zomaar overal aan overgeven en loslaten?
3. Is dit een groeiproces waar iedereen doorheen moet?
4. Ben ik dan wel een echte sub, of toch niet?
5. Is dit, wat ik wil?
Oh ja, willen doe ik het zeker. Vraag beantwoord !
6. Kan ik mijn schaamte loslaten voor Meneer?
7. Hoe werkt dit bij andere subs?
8. Ben ik nu onterecht onzeker, of herkennen meerdere subs dit?

Het is fijn, om dingen van je af te kunnen schrijven. Het is fijn, dat Meneer alle geduld met mij heeft. We delen dezelfde fantasieën, dus dat zit wel goed. Maar nu nog het puntje durven overgeven en loslaten. Ook daar gaat Meneer mij bij helpen, gelukkig maar.

Maar ik ben toch heel erg benieuwd, hoe andere subs deze weg bewandelen. Waar zij tegenaan lopen.
Benieuwd, of ik hier reacties op ga krijgen. Want ook daar kan ik weer van leren en groeien.

Overgave en loslaten…

Kledingvoorschrift

11 april 2018
Wie dat nu weer bedacht heeft…? Kledingvoorschrift. Echt een onzinnige regel in mijn beleving. Dus mijn vraag is dan ook WAAROM…?

Het mannelijk oog wil ook wat..
Echt waar…?
En wat wil het mannelijk oog dan eigenlijk…?
Ik ben daar nml. nog niet helemaal uit…

Vroeg vandaag ook aan Meneer, of het eigenlijk wel uitmaakt, of ik netjes gekleed kom, of niet. Het staat in mijn regels, maar…
Meneer zegt, dat het ook sexy mag zijn.
Uhmm…ja, oké…?

Maar zit ik nog steeds met mijn vraag WAAROM…?
Laten we eerlijk zijn, maar binnen no time zijn al je kleren uit…
En is er dan oog voor, met wat je aanhad…?
Welnee…!
Is niet belangrijk toch…?

Dus WAAROM…?

Ps. Meneer heeft mij wel laten weten, dat hij er vanaf nu wel aandacht aan gaat besteden met wat ik aanheb hoor. Dus erover praten helpt gelukkig wel, hahaha

Dank U wel Meneer voor het luisteren naar mijn WAAROM.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie