Uit het dagboek van… SlavinJet #blog89

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een bijzonder berichtje

15 april 2018
Vanochtend zag ik, dat er in mijn berichtenbox een nieuw mailtje zat. Altijd leuk, dus snel even kijken en lezen.

Meestal krijg ik, of van een sub een mailtje, wat erg lief of leuk is. Of…ik krijg van een D. een mailtje, dat mijn profiel hem aanstaat, of ik wat met hem wil drinken. Alleen…sinds ik Meneer zijn naam draag, krijg ik die laatste gelukkig niet meer.

Vandaag echter toch weer een D. in mijn berichtenbox. Maar…deze D. was niet in mij geïnteresseerd, maar had een vraagje aan mij. Hij stelde zich netjes voor als Meester van …
Hij had gezien dat ik haar dagboeken lees en dat ik daar leuk op reageer. Nu was dus zijn vraag, of ik misschien eens contact wou maken met zijn sub. Zodat wij als subs onder elkaar lekker kunnen kletsen. Hoe bijzonder is dat…?

Heb deze D. netjes een bericht teruggestuurd en zijn sub heb ik ook een bericht gestuurd. Inmiddels heb ik zijn sub mogen toevoegen op KIK.

Begin van de middag met haar zitten chatten en dat was echt wel gezellig. En het leuke voor mijn Meneer is…jaja…zij is ook een relsub Meneer. Kunnen we leuke ideeën onderling uitwisselen. Hahaha…hoe geweldig is dit…?

Langzaam aan komen er steeds meer subs in mijn leven en dat is mooi. Maar deze sub komt in mijn leven door een bijzonder berichtje. Een bijzonder berichtje van haar Meester.

Subdrop

15 april 2018
Tsja, ik lees het weleens bij anderen in hun dagboek. Ook ken ik het van mijn sub-vriendin een sub drop. Gelukkig zelf nooit ervaren, tot gisteren dan.

Gisteren had ik echt een mooie dag bij Meneer. We hebben er beiden zeker van genoten. Alleen was er 1 momentje, dat ik rood had moeten roepen, maar niet durfde. En niet, omdat hij mij pijn deed hoor, absoluut niet. Maar mijn hoofd schreeuwde nee, mijn mond zei niks. En dat was mijn grootste fout die ik ooit gemaakt heb.

Ook na afloop, durfde ik het niet te zeggen tegen Meneer. Ik wilde hem niet teleurstellen, dus hield ik mijn mond. Ik gaf wel de dingen aan, waar ik moeite mee had. Zeker het anale stukje met het oog op de DP komende vrijdag. Als het niet gaat, doen we het niet, zei Meneer. Zo eenvoudig is dat. We gaan het gewoon proberen. Dat vind ik wel fijn.

Eenmaal thuis raakte ik aan de chat met mijn zusje. Zomaar uit het niets zat ik te huilen. Wij hebben een goed gesprek gehad, echt waar. Zo lief van mijn zus. Ook voor mij staat ze klaar.
Dank je wel zus.

Later op de avond belde ik mijn sub-vriendin. Zij schrok erg van mij. Ik liet mij even helemaal gaan bij haar. Toen ze mij vertelde, dat ik nu een sub drop heb, vond ik dat raar en ook helemaal niet leuk. Maar ze had helaas gelijk. Ze adviseerde mij, om alles aan mijn Meneer te vertellen, vandaag nog. Na wat gepraat te hebben met haar, hingen we op.

Ik stuurde Meneer gelijk een berichtje, of hij tijd voor mij had, zodra hij thuis was. En jawel hoor, zodra Meneer thuis was, kreeg ik gelijk een berichtje van hem. Dat vond ik wel heel erg lief. Ik heb al mijn emoties eruit gegooid, het moment verteld, dat ik rood had moeten roepen. Echt alles heb ik kunnen zeggen tegen Meneer. En Meneer…? Hij begreep mij gewoon gelijk. We hebben gelijk duidelijke afspraken gemaakt, zodat dit niet nog een keer gaat gebeuren. De dingen die ik miste, zijn nu een vaste regel, waar wij ons beiden aan dienen te houden. Zo lief van hem, om gelijk met mij mee te denken.

Het luchtte mij enorm op. Ik voelde mij weer rustig worden.

Dank je wel zus, voor het opvangen van mijn eerste klappen in mijn sub drop.
Dank je wel sub-vriendin voor ons telefoongesprek, dat je er voor mij was.
Dank U wel Meneer, dat U de tijd voor mij nam. Dat U naar mij heeft geluisterd.
Dank U wel Meneer, dat U gelijk een nieuwe regel heeft ingesteld, waar wij ons beide aan moeten gaan houden. Dit geeft mij rust.
Dank U wel Meneer, dat ik weet, dat ik altijd bij U terecht kan.

Sub drop, ik hoop het echt nooit meer mee te hoeven maken. Wat is dat voor een verschrikkelijk iets. Gelukkig bleef ik er niet lang in hangen, dankzij mijn Meneer. Sub drop, ik wens het echt niemand toe. Van mij mogen ze dit afschaffen. Sub drop…bah, bah en nog eens bah!!!

Communicatie storinge

16 april 2018
Gisterochtend vroeg Meneer aan mij, hoe het nu met mij ging. Dat vond ik erg lief van hem. Het gaat goed en heb ook goed geslapen. Daar was hij blij om.

Toen vroeg hij opeens, of ik niet toevallig nog met mezelf had zitten spelen. Maar Meneer…dat zou ik toch nooooooit durven…? Whahaha…

Ik ging gauw mijn huis aan kant doen, want gisteren vierde ik mijn verjaardag.

Nadat mijn eerste bezoek weg was, vroeg Meneer weer, of ik had zitten spelen…? Nee hoor, heb het veel te druk hiervoor…

Maar had inmiddels wel weer zin, dus vroeg ik aan Meneer hoe het nu met mijn regels zit i.v.m. komende dinsdag. Dan zien we elkaar alweer.
Zijn antwoord was: Dan mag je in dit geval klaarkomen…Zie dinsdag maar als een oefening.

Dat was fijn om te horen. Aangezien ik toch alleen was, heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt en ben ik klaargekomen, hahaha…

Tegen de avond kreeg ik weer bezoek en heb een fijne avond gehad.

Nadat iedereen weg was, heb ik 1 foto van een cadeau gemaakt en naar Meneer gestuurd. Daar zaten een kleine kietelaar, een masker en een klein radeerwieltje in. Meneer vond het erg leuk, maar wist niet, of ik het wel verdiende…

Uhmmm…oké, ik ben klaargekomen, maar dat mocht toch…?
Niet zonder toestemming, was het antwoord van Meneer…
Maar…Ik had toch toestemming gekregen van Meneer…?
Meneer ging dit toch maar even nakijken…

Hij begreep het misverstand en zei, dat we het maar op een communicatie storing zullen houden.
Whahaha…helemaal mee eens Meneer.

Waar een communicatie storing al niet goed voor is. Deze was in mijn voordeel. Gewoon lekker genoten en geen straf ervoor krijgen. Oh wat een zaligheid is dit…
Door een communicatie storing krijg ik gewoon gelijk en mijn zin, hoe geweldig is dit…
Om in de woorden van Meneer te spreken: Meneer is de rotste nog niet…

Dank U wel Meneer voor de communicatie storing.
Dank U wel Meneer voor mijn voordeel hiervan.
Dank U wel Meneer, dat U de rotste nog niet bent.
En ikke…? Ik geniet daar volop van

Een verrassende opdracht

16 april 2018
Vanmiddag kreeg ik van Meneer nog een opdracht. Een opdracht in het teken van vrijdag voor mijn DP. Maar lees ik de opdracht nu echt goed…? Ja hoor, echt waar…aan het einde van de opdracht mag ik toch nog klaarkomen, terwijl Meneer gisteren toch echt had gezegd, dat ik nu tot onze ontmoeting morgen, niet meer mocht klaarkomen.

Ik moest eerst 10 minuten in mijn nakie op een kleed op mijn knieën zitten en denken aan vrijdag, als ik mijn eerste DP ga krijgen (ervan uitgaan, dat alles gewoon goed gaat). Aan de spanning denken, omdat dit nieuw is en dus ook eng.

Na de 10 minuten mocht ik mij dan met de dildo gaan neuken en vingeren. Als dat goed ging, mocht ik in mijn kont de dikke buttplug mezelf gaan neuken. Aiaiai, dat viel opeens even tegen. Eerst deed de buttplug zeer en dacht ik aan afgelopen zaterdag. Die gedachte weer opzij kunnen schuiven en opnieuw de buttplug in mijn kont en voorzichtig neuken. Dat ging gelukkig wel beter. Na een tijdje de buttplug in mijn kont laten zitten…

En toen kwam eigenlijk nog het moeilijkste. Nu moest ik mij weer met de dildo gaan neuken en vingeren. Ik moest mij diep neuken, maar dat lukte echt niet. Dus deed ik gewoon maar mijn best, meer kon ik toch niet doen.

Op het eind mocht ik dan klaarkomen. Dat was wel weer lekker en heftig. Daar kon ik dan wel weer volop van genieten.

Na afloop deed ik verslag aan Meneer. Ik vertelde ook eerlijk, dat de opdracht niet echt helemaal goed gelukt was en hoopte maar, dat Meneer toch wel tevreden was. Meneer reageerde gelijk, dat opdrachten ook niet allemaal gelijk zomaar goed kunnen gaan. Hij vond het goed van mij, dat ik het wel geprobeerd heb en mijn best gedaan heb. Dus tevreden was hij zeker wel. Daar ben ik dan ook wel weer tevreden over. Voel mij er dan toch wel weer goed onder.

Morgen gaan we samen oefen voor de DP voor vrijdag. Dan gaan we eens kijken, hoever wij samen komen. En mocht het morgen niet lukken, is dat helemaal niet erg. Dan stellen we de DP gewoon nog even uit. Dat brengt wel weer de rust bij mij terug. Fijn, dat we nu alles gewoon rustig aan gaan doen. In mijn tempo. Voelt het goed en lukt het, is het meegenomen. Voel ik mij er niet goed bij, of lukt het echt nog niet, is het geen probleem.

Ik weet nu, dat Meneer goed op mij let. Dat ik mij niet hoef te schamen, wanneer er iets niet lukt. Dat het mijn grenzen zijn en blijven. Dat ik degene ben, die uiteindelijk bepaal. Ik wil het graag, misschien wel te graag. Misschien wil ik wel teveel tegelijk kunnen…? Ik ga nu goed naar mijn gevoel luisteren en Meneer gaat goed op mij letten.

Dank U wel Meneer, voor deze verassende opdracht.
Dank U wel Meneer, voor een opdracht ter voorbereiding op mijn DP.
Dank U wel Meneer, dat niet alle opdrachten gelijk goed uitgevoerd hoeven te worden, maar dat ze er ook zijn, om met mij te oefenen en te groeien.
Dank U wel Meneer, dat U mij een goed gevoel geeft, waardoor ik ook weer groei.
Dank U wel Meneer, dat ik toch weer lekker mocht klaarkomen, hahaha…

Mijn lieve sub-vriendin

16 april 2018
Zaterdagavond had ik mijn eerste sub drop. Huilend zat ik aan de telefoon bij mijn sub-vriendin. Zo dankbaar dat ze gelijk tijd voor mij had.

Op haar aanraden met Meneer een goed gesprek gehad. Alles besproken met Meneer, waardoor ik goed heb kunnen slapen.

De volgende dag belde mijn sub-vriendin mij nog op. Ze vroeg, hoe het met mij ging. Ik vertelde haar, dat ik een goed gesprek met Meneer heb gehad en dat ik daarna heerlijk heb geslapen. Dat had ik dus aan haar te danken.

Krijg ik vervolgens te horen, dat zij zich zorgen om mij heeft zitten maken, waardoor zij slecht geslapen heeft…! Daar schrok ik van. Ook niet bij stil gestaan, dat dat kon gebeuren.

Dan besef ik wel, hoe dierbaar wij voor elkaar zijn. Wat een lieve sub-vriendin heb ik toch. We leven met elkaar mee door dik en dun. Dit is gewoon fantastisch om mee te mogen maken.

Mijn lieve sub-vriendin, dank je wel, dat je er ook voor mij bent, wanneer ik je nodig heb. Dank je wel, dat je er voor mij was in mijn sub drop. Dank je wel, dat je mijn sub-vriendin wil zijn.

Ik hoop, dat we nog vele jaren van elkaar mogen genieten. Dat we samen mogen huilen en lachen, lief en leed met elkaar kunnen blijven delen, er voor elkaar zijn door dik en dun.

Ik ben jouw Meneer dankbaar, dat hij ons heeft samengebracht. Dankbaar, dat ik nu een lieve sub-vriendin heb gekregen.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie