Uit het dagboek van… SlavinJet #blog9

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een paar blauwe plekken…

Gisterochtend gaf ik bij mijn Meneer aan, dat hij mij echt wel harder mag slaan. Ik wil na afloop ook echt kunnen nagenieten van hem. Hij moet er nog aan wennen, dat hij nu wel hard mag slaan. We moeten nog aan elkaar wennen, maar dat komt vast wel goed.

Toen vanochtend mijn vriend kwam, zei hij, dat er toch wel wat blauwe plekjes op mijn billen zaten. Trots ging ik gelijk voor de spiegel staan. En inderdaad, zag ik toch een paar blauwe plekjes zitten, niet veel, maar toch. Op mijn rechterbeen zit een striem van een zweep, heerlijk.

Ik zei tegen mijn vriend, dat ik die striem, ook over mijn gehele billen wil hebben. En dan ook wil voelen, dagenlang. Oh heerlijk, daar verlang ik naar. Waarop mijn vriend zei, dat ik “niet goed ben”, hahaha. Dan kan ik misschien “niet goed” zijn, maar daar geniet ik nu eenmaal van.

Ik weet het nu zeker, ik ben een masochiste en wil aangepakt worden en het voelen.

Voor nu, geniet ik dan maar van mijn mini blauwe plekken. Heb ik toch iets om op terug te kijken. Dank je wel Meneer. De volgende keer wil ik meer, hahaha…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie