Uit het dagboek van… SlavinJet #blog90

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Trots op mijn sub-zus

17 april 2018
Gisteren had mijn sub-zus het moeilijk. Ik merkte het aan alles bij haar. Ze vroeg mij om advies en die geef ik haar met alle liefde.

Ik ken het verleden van mijn sub-zus. Ik begrijp haar onzekerheid. Ik begrijp haar gevoelens onwijs goed zelfs. Dus vroeg ik later op de dag nog een keer, hoe het met haar ging.

Ik voelde gelijk, dat het niet goed ging met haar. En wat is het dan verdomd lastig, dat ze zo ver weg woont. Het liefst was ik op mijn fiets gestapt en naar haar toe gegaan. Maar ja, dat gaat niet. En bellen durft ze niet, ze heeft een telefoon fobie. Dus dan maar berichten sturen, proberen haar rustig te krijgen.

‘s-Avonds had ik een repetitie avond van de muziek en had ik geen tijd voor mijn sub-zus. Daar had ik het best moeilijk mee hoor. Juist nu ze het zo hard nodig heeft.

Na de repetitie gelijk weer een berichtje naar mijn sub-zus gestuurd. En waar ik al bang voor was, het ging echt de verkeerde kant op. En door mijn opmerking, dacht ze eerst dat ik boos op haar was. Nou lieve sub-zus, ik zal nooit boos op je zijn, zou niet weten waarom…?

Maar merkte wel, dat bellen toch even makkelijker praat. Dus stelde ik het voor. Ze weigerde, ik begreep het. Maar het chatten verliep moeizaam en ik drong aan om toch te bellen.

En…ze stemde erin toe. Oh, wat ben ik trots op je zus-sub. Trots, dat je het aandurfde, om te bellen. Wat was ik blij, om je stem te mogen horen. Mijn hart smelt ervan.

Ik heb mijn sub-zus wat adviezen gegeven. Ze moet met Meneer gaan praten, want anders snapt hij het ook niet meer. En ik wil niet, dat ze door haar onzekerheid, ons kwijt zou raken. Zij verdient het net zo goed als ik, om te genieten van deze mooie wereld.

Later op de avond kreeg ik een bericht, dat ze de mail gestuurd had. Meneer had gereageerd, dat hij wel door had, dat er wat aan de hand is. Tsja, zo is Meneer nou eenmaal…
Ik proefde de opluchting bij mijn sub-zus en was hier blij om.

Praten met Meneer wilde ze niet. Ze was bang, dat ze de verkeerde dingen zou zeggen. Maar ik gaf niet op, ze moet toch haar gevoelens naar hem toe uiten. Dus zei ik, dat ze Meneer een mail moet sturen. Ze kan goed schrijven en je wordt er rustiger van. En dit zei ik nml. uit eigen ervaring. Ze beloofde mij, om gelijk een mail te sturen.

Lieve zus, wat ben ik trots op je, dat je aan de telefoon kwam.
Lieve zus, wat ben ik trots op je, dat je de mail gestuurd hebt naar Meneer.
Lieve zus het komt allemaal goed. En ik ben blij, dat ik je stem heb mogen horen. Daar werd ik warm van.

Een sub-vriendin erbij

17 april 2018
Dit weekend schreef ik al over een bijzonder berichtje. Inmiddels heb ik contact gezocht met de sub van deze Meester. En hoe leuk is het dan, dat er een klik is? Dat we ook gezellig kunnen kletsen met elkaar?

Mijn wereldje wordt hier steeds groter en groter. Ik voel mij zeer gelukkig in deze mooie wereld. Ik heb er weer een sub-vriendin erbij. We staan nog maar aan het begin van onze vriendschap, maar het voelt wel goed.

Ik heb het idee, dat ik ook met haar wel veel dingen kan bespreken en zij met mij. Dat is vanochtend al wel gebleken. En dat is fijn. Zo fijn om je ervaringen, gevoelens, geluk en verdriet met andere subs te kunnen en mogen delen. Zo fijn, om te weten, dat je er niet alleen voor staat.

Ook met haar Meester blijft het contact bestaan. Dat is wel heel bijzonder eigenlijk.

Ik lees veel hier op bz. Lees ook, dat vele D/s-relaties elkaar opzoeken en leuke dagen met elkaar hebben. Of dat subs elkaar opzoeken en er een leuke dag van maken. Zou ik dat ook ooit mee gaan maken…? Ik hoop het. Dat lijkt mij helemaal fantastisch.

Hoe groter mijn kring wordt, hoe groter de kans misschien wordt, dat ik mensen ook echt ga ontmoeten, toch…? Of toch niet…? Ik hoop het van wel.

Ik heb mijn lieve Meneer, waar ik zo blij mee ben.
Ik heb mijn lieve sub-zus, waar ik zo trots op ben. Nu elkaar nog gaan ontmoeten.
Ik heb een fantastische sub-vriendin(s), waar ik zo dankbaar voor ben. Die ik ook een keer zal gaan ontmoeten, toch…?
En nu heb ik nog een sub-vriendin(w) erbij gekregen. Ook hier hoop ik een mooie band mee te gaan krijgen. En daarbij komt haar Meester ook gelijk om de hoek kijken. Dat is voor mij wel heel bijzonder.

Buiten schijnt de zon, maar binnenin mij schijnt de zon nog vele malen harder hoor…

Welkom sub-vriendin(w). Dat ook wij een mooie en leuke band mogen gaan opbouwen.

Oefenen met Meneer

17 april 2018
Vanmiddag om 15.15 uur werd ik bij Meneer verwacht. Vandaag zouden we gaan oefenen voor een DP. Aangezien het afgelopen zaterdag niet zo lekker liep, wil Meneer hier nog even aandacht aan besteden.

Bij Meneer aangekomen, gingen we eerst aan tafel zitten. Daar gingen we even bespreken, hoe we wilden gaan oefenen. Vroeg Meneer opeens waar ik geil van wordt. Nou uhmmmm…van pijn Meneer. Dat dacht Meneer al, dus hij had zich er al op voorbereid. Voordat we naar de slaapkamer gingen, kreeg ik eerst nog mijn beloofde knuffel van Meneer. Oooooh, wat deed mij dit goed zeg. Heerlijk gewoon. (Of deden we dit in de slaapkamer…? Oeps, ik weet het niet meer Meneer, hahaha).

We gingen naar de slaapkamer. Meneer keek eerst weer aandachtig naar mijn kleding. Dat vond ik wel fijn. Uiteindelijk was alles uit en mocht ik op mijn buik gaan liggen. Meneer ging mij aan het bed vastbinden en dit keer echt heel strak, ook mijn benen.
Hmmmm…dagboek gelezen Meneer…?

Eenmaal vastgebonden ging Meneer op mijn benen zitten. En toen kwam zijn gevreesde vraag, die ik niet wilde horen. Meneer vroeg naar mijn discipline opdracht, of ik die al gedaan had? Ik verstopte mijn gezicht in het matras en schudde mijn hoofd van nee. Toen vroeg Meneer, of ik het vandaag überhaupt van plan was om het vandaag nog te doen? Het liefst was ik nu onder het bed gekropen, maar ik lag vastgebonden. Ik schudde weer voorzichtig mijn hoofd van nee.

Toen begon Meneer mij hard op mijn billen te slaan en zei, dat ik nu toch echt wel straf heb verdiend. Meneer begon mij eerst heel hard met zijn handen te slaan. Nou die voelde ik wel aankomen hoor. Hij zei steeds, dat ik moest ontspannen, maar dat kon ik echt niet meer. Ook met de flogger haalde hij goed uit. Zelfs met de cane ging Meneer nu steeds harder slaan en niet alleen op mijn billen, maar ook mijn benen en mijn rug mochten het voelen.

Nadat hij klaar was, maakte hij mij los. We gingen nu beginnen met oefenen voor een DP. Meneer begon eerst met de buttplug in mijn kont voorzichtig te neuken. Even vond ik het niet lekker. Meneer zag het en ik gaf het nu ook gelijk toe. Meneer liet mijn kont even met rust en ging met mijn kutje verder. Even later probeerde Meneer de buttplug nog een keer in mijn kont. Nu voelde het beter aan, dus dat ging goed.

Meneer wilde de dildo in mijn kutje hebben, maar durfde hem er zelf niet goed in te brengen, omdat het al zo vol aanvoelde. Dat vond ik wel lief van hem. Ik duwde zonder probleem de dildo in mijn kut. Meneer zag dat en ging mij toen met de dildo neuken. Dat ging gelukkig ook goed. Ik begon ook weer heerlijk te squirten. Na een tijdje zat de buttplug niet lekker en ik duwde hem eruit. Meneer vond het goed en liet het erbij…

Na heerlijk gesquirt te hebben, ging Meneer mij neuken. Tussendoor squirtte ik nog heerlijk door. Nadat Meneer was klaargekomen, kwam hij weer even op mij liggen en had ik Meneer weer heerlijk in mijn armen. Dit blijf ik wel heel bijzonder vinden hoor Meneer…

Daarna ging Meneer naast mij liggen en mocht ik in Meneer zijn armen liggen. Oooh, dit was ook weer zo lekker.

Na het knuffelen gingen we buiten op het balkon zitten. We gingen thee drinken en ik had taart meegenomen voor Meneer. Dat smaakte ons goed. We gingen het over mijn discipline hebben. Aiaiai…dat was iets minder mooi hoor. Meneer gaat strenger worden. Als ik mijn opdracht niet doe, dan moet ik het de dag erna 2 uur doen i.p.v. 1 uur en krijg ik de eerstvolgende keer bij Meneer ook nog eens straf. Oeps…!!

En ik kreeg gelijk nog een opdracht mee van Meneer. Ik moet voor vrijdag een lijst inleveren bij Meneer met taken die in mijn huis gedaan moeten worden. Dit moeten er minimaal 10 stuks zijn. Oeps…!! Is dat niet een beetje teveel Meneer?? Met dat lijstje gaan er dan natuurlijk ook weer opdrachten uit voortvloeien. Discipline. Bah, bah, bah en nog eens bah…
Ik haat discipline, hmmm…

Meneer en ik bespraken nog in het kort wat dingen door voor vrijdag. Binnen kreeg ik nog een heerlijke knuffel van Meneer. Daarna ging ik douchen en naar huis.

Dank U wel Meneer voor de heerlijke knuffels die ik vandaag heb mogen ontvangen.
Dank U wel Meneer voor het oefenen voor de DP, of het nu wel of niet doorgaat…
Dank U wel Meneer, dat U vandaag tijd voor mij heeft vrijgemaakt, zodat ik wat rustiger ben nu voor komende vrijdag.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie