Uit het dagboek van… SlavinJet #blog91

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Misvormde tepels

18 april 2018
Gisteren was ik bij Meneer. Tijdens het oefenen voor een DP had Meneer mijn tepelzuigers op mijn tepels gezet. Echt voelen doe ik die dingen niet hoor. Dus die hebben we er een aardige tijd op laten zitten.

Pas na het spelen haalde Meneer de tepelzuigers van mijn tepels af. En wat ik toen zag, whahaha…dat zag er niet uit zeg!!

Dat ze er groter van zouden worden, had ik wel begrepen, maar wat ik verder nog meer zag… Het zag er gewoon niet uit. Mijn tepels waren krom gaan staan. Het waren gewoon uitgerekte, kromme tepels geworden.

Sorry hoor, maar dat wens ik niemand toe. Zulke misvormde tepels. Gelukkig is dat maar van een tijdelijke duur en zien mijn tepels er nu weer normaal eruit hoor.

Dus dames, mocht je ooit tepelzuigers gebruiken, schrik niet van het effect, hoe ze eruit komen. Het kan wel op je lachspieren werken, dat dan weer wel…

Verjaardagscadeau

18 april 2018
Ben ik gisteren bij Meneer geweest, maar mijn verjaardagscadeau was nog niet binnen zei hij. Dus ik moest nog even geduld hebben. Nou heb ik bij Meneer wel geleerd om geduld te hebben, dus dat zit wel goed.

Vandaag ben ik dan echt jarig en ik was toch wel benieuwd, of mijn cadeau vandaag binnen zou komen. Ik heb geduldig zitten wachten… Oh nee, ik was gewoon lekker op balkon in de zon gaan zitten. Zitten genieten van het mooie weer. Dat is pas een mooi verjaardagscadeau.

Nadat de zon begon te draaien, ging ik om 14.45 naar binnen, om aan mijn discipline opdracht te gaan beginnen. Op dat moment kreeg ik bericht van Meneer: Ben over 10 minuten bij je.

Ik ging alvast aan mijn opdracht beginnen. Na zo’n 10 minuten stond Meneer inderdaad voor de deur. Nu was ik toch wel nieuwsgierig naar mijn cadeau geworden. In de kamer gingen we even zitten en daar kreeg ik mijn cadeau van Meneer. Netjes ingepakt.

Oooooh, wat voelde ik mij opeens ook echt jarig vandaag zeg! Als een blij kind pakte ik mijn cadeau uit. En wat zat erin…? Een tril ei met afstandsbediening. Ojee, dit wordt leuk spelen… Zelf heb ik nog heel weinig speeltjes, dus dit is zeker welkom. Ik ben er erg blij mee en heb Meneer er ook voor bedankt.

Helaas kon Meneer niet lang blijven, maar toch leuk, dat hij op mijn verjaardag even langs is geweest. Vanavond komt mijn vriend nog. Hoe mooi kun je het hebben op je verjaardag? Zo voel je je ook echt wel jarig…

Dank U wel Meneer, dat U even op mijn verjaardag bent langsgekomen.
Dank U wel Meneer voor mijn verjaardagscadeau, ben hier erg blij mee.

Nog 1 nachtje

19 april 2018
Morgen breekt er voor mij een spannende dag aan. Een dag waar ik al lang naar uitkijk. Morgen gaat Meneer leren knopen leggen van mijn vorige Meester.

Morgen sta ik opeens voor 2 heren.
Ik vind het eng.
Ik vind het spannend.
Ik vind het geil.
Ik heb er zin in.
Ik kijk er naar uit.

Mijn vorige Meester wil laten zien, hoe een sessie er bij ons uit zag. Hij wil gaan kijken, waar nu eigenlijk mijn pijngrenzen liggen. Dat vind ik toch wel spannend.

Hoe gaat mijn lichaam reageren, als hij weer voor mij staat? Voelt het dan nog steeds goed, net als toen? Is die klik nog steeds aanwezig, of niet meer? Niet meer, omdat ik nu van Meneer ben? Ik heb echt geen idee. Ik vind het moeilijk en vreemd. En toch…kijk ik er ook naar uit.

Met Meneer heb ik gepraat. Dat is fijn en dat voelt ook goed. Meneer blijft al die tijd bij mij, let op mij en houdt mij goed in de gaten. Dat vind ik wel een hele fijne gedachte.

Morgen gaan we kijken, of een DP gaat lukken. Dat vind ik spannend en eng. Is iets wat ik graag wil. Ook hierbij gaat Meneer goed op mij letten. Ik heb het met hem goed besproken. En als het niet gaat, dan is het gewoon jammer en komt het in de toekomst wel een keer. Dat vind ik wel een geruststelling.

Nog 1 nachtje slapen en dan is het dus echt zover. Het was mijn idee, om de heren samen te brengen. Meneer wil leren, om knopen te leggen en mijn vorige Meester kan dit heel goed. Ik ben hier zo benieuwd naar. Ja, ik kijk er erg naar uit.

Morgen is de grote dag Meneer.
Morgen gaat het gebeuren.

Nog 364 nachtjes

19 april 2018
Gisteren was ik jarig en Meneer was dan ook in een gulle bui. Hij kwam mij zelfs een cadeautje brengen.

Ik had ‘s-ochtends met een omweg laten weten, dat ik zonder toestemming was klaargekomen. Weet, dat dit niet mag, want mag 3 dagen voor een sessie niet klaarkomen en morgen mag ik weer. Daarna stuurde ik hem maar gauw een paar foto’s van mijn blauwe plekken. Gelijk weer afgeleid, hahahaha…
Sorry Meneer…

‘s-Avonds wel even toestemming gevraagd, toen ik met mijn vriend ging vrijen. Dat mocht van hem, omdat ik jarig was. Gisteren was hij daar niet moeilijk in. Dat vond ik wel super lief van hem.

Gisteravond vond het slapen gaan, kwam Meneer er dan toch nog achter, dat ik ‘s-ochtends zonder toestemming was klaargekomen. Maar…hij zei er verder niks van. Alleen dat er morgen weer een dag is en dat ik dan niet meer jarig ben. Dussss…

Vanochtend vroeg ik dan ook aan Meneer, of ik vandaag mijn cadeautje mag gaan uitproberen. Natuurlijk mag dat, maar…dan moet ik wel eerst mijn discipline opdracht gedaan hebben en ik mag niet klaarkomen.
Pffff…
En die pffff…die kan ik ook maar beter achterwege laten.

Aiaiai, Meneer is opeens weer streng vandaag. Zegt Meneer lachend, dat ik nu ook niet meer jarig ben. Uhmmm…nee, dat klopt. Nog 364 nachtjes dan ben ik weer jarig. En dat is best wel veel.

Nog 364 nachtjes slapen is best wel heel veel.
Nog 364 nachtjes slapen en is Meneer dan weer de hele dag zo toegeeflijk voor mij…?
Nog 364 nachtjes slapen, ik kijk er alweer naar uit Meneer, hahaha…

Strandwandeling

19 april 2018
Vanavond kwam mijn vriend mij ophalen om 19.45 uur. We hadden besloten om een strandwandeling te gaan maken. Toch wel lekker om zo dichtbij het strand te wonen.

Ik meldde dit netjes aan Meneer, want hij was ‘s-middags naar het strand geweest en had gezegd, dat het water nog erg koud was. Terwijl ik mijn fiets aan het pakken was, kreeg ik een berichtje van Meneer. Ik moest maar eens gaan voelen, hoe het water is. En dan niet even met mijn grote teen, maar op z’n minst tot mijn knieën voor 5 minuten. Waarop ik reageerde met: Echt niet.

Samen met mijn vriend fietsten we naar het strand. Eenmaal op het strand, las ik het bericht van Meneer nog een keer en begon te twijfelen. Dit was gewoon een opdracht van Meneer. Ik moest dus echt tot mijn knieën voor 5 minuten het water in.

Mijn vriend moest er wel om lachen en vroeg, of ik het op de heenweg of op de terugweg ging doen. Op de heenweg natuurlijk, want nu scheen de zon nog. Dan ben ik zo weer droog en warm. Gelukkig had ik een kort rokje aan. Dus we liepen gelijk maar naar het water toe.

Ik gaf mijn mobiel aan mijn vriend, zodat hij foto’s van mij kon maken. Dan had Meneer ook het bewijs, dat ik het wel degelijk gedaan heb. Mijn mobiel had ik ook op 6 minuten ingesteld, zodat ik 1 minuut de tijd had, om mijn mobiel af te geven en het water in te lopen.

Brrrrrr…wat was het water koud zeg!! Niet normaal. Mijn vriend maakte gauw een paar foto’s. Toen ging ik door het water lopen, zodat ik het wat minder koud kreeg. Wat zaten de mensen mij raar aan te kijken zeg, dat ik zo in het water liep. En ik maar hopen, dat die 5 minuten vlug voorbij zouden gaan. Dan duren 5 minuten toch nog wel heel erg lang hoor.

Maar na 5 minuten hoorde ik mijn mobiel gaan en ik kwam snel het water uit. Mijn vriend maakte nog een foto van mijn rode, koude en verkleumde benen. Daarna kon ik alles aan Meneer doorsturen. Ook vertelde ik Meneer, hoelang we gingen lopen op het strand. Meneer vond, dat ik goed bezig was.

Uiteindelijk hebben we dus 2 uur op het strand gelopen. Dat was dan wel weer erg lekker hoor.

Dit was een strandwandeling die ik niet snel zal vergeten.
Dit was een koude bedoeling, deze strandwandeling.
Misschien beter om Meneer voortaan achteraf te vertellen, wat ik gedaan heb…?
Een strandwandeling met een opdracht…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie