Uit het dagboek van… SlavinJet #blog93

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meester van mijn vriendin

21 april 2018
Vanavond kreeg ik een bericht op KIK van de Meester van mijn vriendin(W). Hij vroeg, of ik vanmiddag genoten heb. Nou, dat heb ik zeker wel. Ik zei, dat de striemen er weer op staan. Dat wou hij zien…Uhmmmm…Daar reageerde ik dus niet op.

En weet je wat hij toen gedaan heeft…? Hij heeft gewoon mijn Meneer om toestemming gevraagd, om een foto van mijn kont te mogen hebben…!! Echt waar… Niet te geloven dit…
En mijn Meneer…? Die had hem gewoon maar toestemming gegeven om een foto van mijn kont te sturen. Deze Meester had het bericht van Meneer dus naar mij toegestuurd.

Deze Meester vond, dat hij dat wel even goed geregeld had. Pffff…
Hij zei, zo regel je dat als doms onder elkaar. Ja blijkbaar…
Hij zei, dat dit extra vernederen voor de sub is. Pffff…

Inmiddels wachtte hij dus nog steeds op mijn foto, want anders zou hij mijn Meneer weer een bericht sturen. Daar moest ik hartelijk om lachen, want Meneer was toch druk bezig. En deze Meester…? Die bleef wachten. Daar moest ik weer om lachen en zei tegen hem, dat Meneer zegt; Geduld is een schone zaak. Oh oh oh, wat had ik een lol erom.

Deze Meester zei, dat hij mijn Meester niet is, dus dat dit niet opging. Ik zei toen alleen maar, dat ik alleen maar naar mijn Meneer luister. Waarop hij gelijk reageerde, dat ik de foto moet sturen. Dat klopt, maar Meneer heeft niet gezegd, wanneer, whahaha…wat een mop.

Deze Meester wou wel een verse foto van nu hebben. Daarin kon ik hem geruststellen, want een foto had ik al gemaakt, maar nog niet gestuurd. Hij vond, dat ik hem dan maar moest opsturen, voordat hij mijn Meneer ging inlichten over mijn uitdagend gedrag. Toen wenste ik hem lachend veel succes toe.

Uhmmm…waar ik dus niet op gerekend had, kreeg opeens een bericht van mijn Meneer. Dat mijn billen wel gezien mogen worden, zeker nu, met een big smile. Dusss…

Tsja, toen heb ik uiteindelijk toch maar braaf deze Meester mijn foto’s van mijn billen gestuurd. Deze was tevreden met de foto’s en vond het flinke plekken op mijn billen. Helaas voel ik de plekken nauwelijks. Gek genoeg voel ik mijn voeten dus wel.

Beste Meester van vriendin(W), je wordt bedankt, om zomaar aan mijn Meneer toestemming te gaan vragen, om een foto van mijn billen, grrrr…
Meneer, je wordt bedankt, om zomaar toestemming te geven om een foto van mijn billen naar deze Meester te moeten sturen, grrrrr…

Zere voeten

21 april 2018
Nog nooit ben ik eerder op mijn voeten geslagen. Maar gisteren dus wel door mijn ex-Meester. Heb vanmiddag gevraagd, hoe hard hij geslagen heeft. Zegt hij doodleuk, dat hij het heel zachtjes gedaan heeft…

Uhmmm…nou dan wil ik het niet weten, hoe mijn voeten eraan toe zijn, wanneer er hard op geslagen wordt. Ik voel ze nu al behoorlijk goed. Ik heb dit dus echt nog nooit meegemaakt!!

Vind ik het vervelend…? Ja en nee.
Jazeker wel, is echt wel pijnlijk zo. Een branderig gevoel aan de onderkant van je voeten.
Nee, ook weer niet, want zo denk ik steeds weer terug aan gisteren. Hoe mooi en fijn de middag met de beide heren was.

Ik voel mijn voeten branden, ik voel mijn kont, die heerlijk onder de striemen is en nu pimpel paars is geworden. Straks nog groen en geel, ik hou ervan. Ik kan hier dus zo heerlijk van nagenieten. De pijn, die ik constant mag voelen, de grote blauwe plekken op mijn kont, benen en tieten. Oooooh, wat een zaligheid is dit.

Pijn is fijn, hahaha… Niet op het moment, wanneer je het krijgt, en ook weer wel. Maar vooral de napijn is fijn. Steeds weer de herinnering naar het moment, dat je het kreeg.

Pijn en napijn. Een zere kont, dat ken ik wel, maar vooral zere voeten… En toch…ik geniet hier ook van.

Dank je wel ex-Meester, dat je mij hiermee kennis heb laten maken. Ik geniet er stiekem toch best wel van.
Meneer…, onthoud hier maar niet teveel van hoor, hahaha…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie