Uit het dagboek van… SlavinJet #blog94

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Tril ei

22 april 2018
Gisteravond had ik een reünie van mijn jeugdsoos. Hier had ik erg naar uitgekeken. Met de bus ging ik erheen.

Van Meneer de opdracht gekregen, om mijn tril ei in te doen. De rest van de opdracht zou ik nog te horen krijgen.

Eenmaal in de bus, kreeg ik bericht van Meneer, dat ik mijn tril ei moest aanzetten. Hmmmm…Dat was wel lekker zeg. Na 5 minuten moest ik mij weer melden bij Meneer. Ik mocht hem wat harder gaan zetten. Oeps…dat had ik al gedaan, hahaha. Hij stond al voluit te trillen. Meneer kon er gelukkig om lachen en ik mocht er de rest van de busrit van genieten. Daarna moest ie weer uit.

Eenmaal uit de bus zette ik braaf mijn tril ei uit en ging naar de reünie. We begonnen in de jeugdsoos. Wat geweldig om zoveel oude bekenden weer te zien zeg. Er werd wat afgeknuffeld.

Veel herinneringen werden opgehaald. Na een half uur gingen we naar de kroeg. Daar hadden we een privé zaaltje. Meneer vroeg wat ik aan het doen was en ik moest mijn tril ei weer aanzetten. En oh oh oh, wat was dit weer lekker zeg.

Op een beamer kregen we foto’s uit de oude doos te zien. Wat een broekies waren we toen zeg. Tijdens het trillen, voelde ik mijn kutje steeds vochtiger worden.

Na een tijdje mocht mijn tril ei weer uit en moest ik Meneer in het kort vertellen, wat dit met mij deed. Nou, ik genoot er dus volop van en mijn kutje ook. Daar moest Meneer wel om lachen.

De avond vloog voorbij en ik mocht mijn tril ei nog een keer aanzetten van Meneer. Om 0.30 stond ik weer bij de bus.
Meneer vond het fijn, dat ik zo genoot, want daar genoot hij dan weer van. En dat vond ik fijn, want zo genoten we samen.

Meneer zei, dat hij naar bed ging, dus vroeg ik nog gauw, of ik thuis nog mocht klaarkomen. Ik was inmiddels botwrgwl, hahaha… i.p.v. botergeil. Daarna zei ik slaap lemket. Hahaha…Ik kon niet eens meer normaal typen.

Meneer kon er nu gelukkig wel om lachen. Hij was blij voor mij, dat ik zo’n fijne avond heb gehad. Daar genoot hij ook van. En dat vond ik dan weer leuk om te horen. Zo hebben we er dan samen van genoten en dat vind ik mooi en bijzonder.

Dank U wel Meneer voor mijn heerlijke opdracht met het tril eitje.
Dank U wel Meneer, dat we hier samen van hebben kunnen genieten.
Dank U wel Meneer, dat U op deze manier bij mij was. Ik vond dit mooi en bijzonder.

Meneer is een schat

22 april 2018
Meneer is een schat en dat mag gezegd worden. En waarom mijn Meneer een schat is…?

Ik ben gewend, dat subs onder elkaar dingen bespreken, van wat je meemaakt met je Meneer, wat je hebt uitgehaald bij je Meneer en ga zo maar door.

Maar ja, dat Dominanten dat ook doen, is dan wel weer even wennen. Ik luister alleen naar mijn Meneer. Ik luister niet naar andere Dominanten. Willen ze iets van mij gedaan krijgen, moet dat toch via mijn Meneer gaan en alleen hij mag mij dan iets opdragen.

Zo ging het de laatste paar dagen ook met een D. Alleen had ik er vandaag echt geen zin meer in. Ik wist, dat hij het wel weer via Meneer zou gaan regelen, maar ook dat wil ik niet meer.

Ik heb mijn Meneer vanochtend dan ook gelijk een berichtje hierover gestuurd. En Meneer reageerde er gelukkig positief op. Hij wilde van mij weten, hoe ik mij erbij voel. En dat vertelde ik aan Meneer. Meneer is het helemaal met mij eens en dat vind ik dan zo lief van hem.

Een beetje spelen en uitdagen is leuk, maar ook voor Dominanten zijn er wel grenzen. Net zoals wij als subs niet te ver mogen gaan.
Meneer heeft dat door en beschermt mij daar ook in. En daarom is mijn Meneer een echte schat.

Ik ben blij met mijn Meneer.
Ik ben trots op mijn Meneer.
Meneer staat altijd voor mij klaar en dat waardeer ik.
Meneer beschermt mij, als het nodig is en daar word ik warm van.
Dank U wel Meneer, dat U zo over mij waakt. Dat ik mij zo veilig bij U mag voelen. U bent een echte schat en iedereen mag dat weten…

Een echte sub

23 april 2018
Waar ik gisteren nog geen last van had, kwam vandaag toch weer om de hoek kijken. Mijn sub drop. Jakkie bakkie…

Als ik deze dag terug kijk, begon het eigenlijk vanochtend al. Ik voelde mij loom en lusteloos. Alleen…Ik dacht, dat komt door de alcohol van gisteravond. Dus ik schonk er ook niet zoveel aandacht aan.

En net als alle andere zondagen, ging ik ook vanmiddag mijn moeder in het verzorgingshuis opzoeken. En ook al is mijn moeder dement, ze had het echt wel door hoor, dat ik niet mezelf was. Ik was nogal stilletjes. Zei tegen haar, dat ik van de zon genoot. We zaten nml. heerlijk buiten in de zon.

Maar…ze had wel gelijk hoor. Eind van de middag kwam ik weer thuis. Ik voelde mij onrustig, ging mijn discipline opdracht doen en hoopte mij daarin uit te kunnen leven.

Het ging goed. Ik was lekker bezig, maar toch…Ik bleef onrustig. Na de opdracht wist ik het eigenlijk al. Ik zat in mijn sub drop. Trek in eten had ik niet. Ik ging op de bank zitten en zette de tv aan.

Gelukkig was mijn zus er op de app. Ze had al gauw door, dat het niet lekker met mij ging. Ik zei haar ook, dat ik in mijn sub drop zit. Zij vond, dat ik het Meneer moest vertellen, maar dat zag ik niet zitten. Er was dit keer toch niks gebeurd…? Wat moest ik dan tegen die arme man zeggen…?

Nee hoor…Ik bleef koppig en eigenwijs. Maar zus hield vol, zoals ik het ook bij haar doe, deed zij het nu voor mij. En ja, ook ik zwichtte voor haar.

Ik stuurde Meneer een bericht, dat ik in een sub drop zit. In spanning wachtte ik af. Al snel reageerde Meneer. Eerst begreep Meneer mij niet en dat deed mij nog meer zeer. Had spijt, dat ik het gezegd had.

Maar zus stuurde mij een stukje waarin sub drop wordt uitgelegd. Ze zei, dat ik het ook aan Meneer moet sturen. Wat ik niet wist, was dat zus ook even met Meneer zat te appen, om mij te helpen.
Dank je wel lieve zus.

Meneer had het stuk gelijk gelezen en ik merkte, dat hij er nu anders tegenaan keek. Hij begon bij mij door te vragen. Ik werd er rustiger van. Kreeg nu wel hoofdpijn, maar het huilen werd minder.

Opeens zei Meneer dat ieder nadeel ook een voordeel heeft. Mijn voordeel is, dat ik een echte sub ben. Zijn echte sub. Dat vond ik zo lief van Meneer, dat hij dat zo zei.

We hebben nog even doorgepraat. Ook Meneer merkte, dat ik weer rustig werd. Het was al laat geworden, dus we gingen naar bed en wensten elkaar een goede nachtrust toe.

Dank je wel lieve zus, dat je er voor mij was.
Dank je wel lieve zus, dat je mij naar Meneer stuurde…
Dank U wel Meneer, dat U zoveel tijd voor mij heeft genomen.
Dank U wel Meneer, dat U zich nog verder wil gaan verdiepen in een sub drop.
Dank U wel Meneer, dat U mij Uw echte sub noemt.
Ik had dit even nodig vandaag…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie