Uit het dagboek van… SlavinJet #blog95

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een spannende dag

23 april 2018
Morgen is het voor mijn zus en voor mij een spannende dag. Mijn zus mag morgen weer naar Meneer toe. Daar kijkt ze erg naar uit. Maar…voordat ze naar Meneer toe gaat, gaan wij elkaar ontmoeten.

En daar kijken we ook allebei naar uit. Morgen gaan we samen koffie drinken. Gaan we eindelijk kennismaken met elkaar. Zus stelde dit gisteren spontaan voor en daar maakte ze mij erg blij mee.

We zijn al in elkaars leven gegroeid via KIK, we praten elke dag met elkaar. We bespreken echt alles met elkaar en het voelt zo goed. We hebben elkaar wel een foto van onszelf gestuurd, maar wat is er mooier, dan elkaar RL te mogen ontmoeten…?

Morgen is het dan zover. En wat vind ik het spannend. We kennen elkaars stem al, want we hebben al een keer met elkaar gebeld. Maar morgen…
Morgen kunnen we elkaar knuffelen, elkaar zien en even gezellig een bakkie drinken.

Ik heb er zin in…
Ik kijk ernaar uit…
Ik vind het spannend…
Ik ga mijn zus ontmoeten…

Zus ontmoet

24 april 2018
Vanochtend was het dan zover. Zus en ik gingen elkaar ontmoeten. Zij zat al vroeg in de trein. Ik ging mij thuis ook langzaam aan klaar maken, om haar te gaan ontmoeten. De laatste appjes gingen nog even de deur uit en toen was het tijd, om weg te gaan.

En daar stond ik dan om 11.30 uur bij perron 5. Om alles beter te kunnen zien, ging ik bij de poortjes op een verhoging staan. Tsja ik ben nu eenmaal niet zo groot…

Na een paar minuten zag ik de trein binnenkomen. Oh…wat voelde ik mijn zenuwen kriebelen in mijn buik zeg. Het moment was nu dan toch echt aangebroken. De trein stopte, de eerste mensen stapten uit en jawel hoor, daar zag ik zus lopen…

Als een klein kind, stond ik daar op een verhoging naar zus te zwaaien. En jawel hoor, ze had mij ook al snel gezien. Eenmaal bij de poortjes, sprong ik van de verhoging af en vloog zo zus in haar armen. Eindelijk konden we elkaar knuffelen. En oooooh, wat voelde dit gelijk al goed zeg.

Boven in een restaurantje gingen we wat drinken. Van Meneer had ik de opdracht gekregen, om mijn trilei in te doen en moest mij melden, zodra we ergens zaten. Dus dat deed ik dan ook braaf. Ik moest mijn trilei aanzetten van Meneer.

Zus en ik hebben heerlijk met elkaar zitten kletsen. Voornamelijk over Meneer. Want ja, eerlijk is eerlijk…maar hoe mooi is dat, om samen over je Meneer te kunnen roddelen, whahaha…Sorry Meneer.

Helaas deed mijn trilei het niet meer. Blijkbaar batterij leeg. Ik meldde dit aan Meneer. Kreeg ik gelijk de vraag, of ik hem misschien nog vaker in heb gehad, buiten zaterdag om? Nou nee, Meneer, maar U heeft zaterdag niet meer gezegd, dat ik hem uit moest zetten, dusss…

Jammer van de opdracht, het was leuk geweest. Zus en ik hadden wel heel veel te bespreken. En wat is het dan mooi, om dan tegenover elkaar te zitten, i.p.v. vele appjes naar elkaar te sturen. Wat een heerlijkheid om zo alles tegen elkaar te kunnen zeggen.

Na zo’n anderhalf uur gekletst te hebben, gingen we afrekenen en bracht ik zus naar de tram. Heb haar uitgelegd, waar ze moest uitstappen. Zodra de tram kwam, knuffelden we elkaar nog even en stapte zus weer in de tram. We zwaaiden nog even naar elkaar.
Zus is onderweg naar Meneer en ik ging weer naar huis.

Bedankt zus, dat je met mij wou afspreken.
Bedankt zus, voor deze mooie ontmoeting, ik heb er zo van genoten.
En ja zus, dit moeten we zeker nog eens over doen. Heel graag.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie