Uit het dagboek van… SlavinJet #blog96

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Braaf, of toch nog en relsub?

25 april 2018
Van de week had ik het er met Meneer over. Ik vroeg hem, of hij ook vond, dat ik de laatste tijd toch wel erg braaf ben. Hier moest Meneer toch wel even over nadenken hoor.
Maar…uiteindelijk gaf hij wel toe, dat ik op mijn discipline opdracht na dan, inderdaad best wel braaf ben.

Dat is dan toch ook wel weer eens leuk om te mogen horen. Maar ja…, soms vind ik het dan ook wel weer een beetje saai worden. Eerlijk is eerlijk. Nu vroeg mijn zus, of ik niet in een groepsapp wil komen met meerdere subs erin. Daar zit namelijk ook een relsub in.

Nou…daar had ik natuurlijk wel oren naar. En ja hoor, sinds maandagavond zit ik dus in die groepsapp. Gisteren dus hele gezellige gesprekken in die groep gevoerd. Wat was dat lachen zeg. Vooral met die ene relsub. Whahahaha…ik kwam niet meer bij zeg.

Toen ik gisteravond naar bed ging en Meneer er ook net erin lag, hadden we het hierover. Meneer had inmiddels van zus over de groepsapp gehoord. Ik zei lachend tegen Meneer, dat we van zus ook een relsub gaan maken, hahaha…
Helemaal niet ! was zijn antwoord. Whahaha, wat had ik een lol om Meneer zeg.

Meneer zegt, dat onze mobiels niet meer stil staat. Whahaha, dat kan wel kloppen. Het is allemaal gewoon te leuk. Meneer vind ons verschrikkelijk. Wat moest ik toch lachen en zei, dat het nog wel meevalt.

Toen zei ik tegen Meneer, dat ik toch een brave sub ben. Maar…dat weet Meneer zo net nog niet. Whahaha…

Ik zei, tegen Meneer, dat ik in deze groep nog wel heel veel kan leren. Dat vermoeden had Meneer al gelijk, whahaha… Ik bleef nog even zo doorgaan bij Meneer. Zegt hij opeens dat ik solliciteer naar strafpunten, whahahaha… Wat is dit heerlijk zeg.

Voordat Meneer ging slapen, vroeg ik nog even, of ik morgenochtend mag klaarkomen en dat mocht. Meneer ging slapen, maar ik was nog zo hyper en dacht, ach…
En ik ben nog even heerlijk klaargekomen.

En vanochtend bij het wakker worden…? Oh heerlijk, nu had ik wel toestemming, dus nog maar even klaargekomen, whahaha…
Ik heb beide keren voorzichtig gemeld aan Meneer.

Toen Meneer wakker werd, had ik dus gelijk al 10 strafpunten te pakken. Whahaha…ik zeg een goed begin van de dag zo…

Reldagje

25 april 2018
Vanochtend begon ik de dag al goed. Nadat ik mijn 1e 10 strafpunten van Meneer had gekregen, vroeg ik mij af, of ik deze ook wel echt ga ontvangen van Meneer. Dit heb ik dan ook netjes aan Meneer gevraagd. Meneer heeft beloofd, dat hij vanaf nu alles duidelijk gaat noteren en bij gaat houden.

En ik…? Ik ben benieuwd, of Meneer dit gaat lukken. En het gaat uitvoeren, hahaha…

Vandaag met een relsub heerlijk wezen rellen. Wat hebben we vandaag een lol gehad. Ik had soms echt het gevoel dat ik in mijn broek zat te zeiken, hahaha… We waren echt goed bezig vandaag.

Tussendoor kreeg ik nog een opdracht van Meneer. Hier kon ik eigenlijk niks komisch op verzinnen, dus heb ik alles braaf voor Meneer gedaan. Maar verder…? Nee, ik heb alleen maar lol gehad.

En Meneer…? Volgens mij zat hij heerlijk met ons mee te genieten. Ik kon zijn gezicht dan niet zien, maar in gedachten zag ik hem wel voor mij hoor, hahaha…

Wat mij vandaag wel opviel, is dat Meneer nu weer een paar keer op mijn profiel zat te kijken. Is Meneer mij weer aan het controleren hier…?
Maar Meneer, dat is toch helemaal niet nodig…?
Ik ben zo’n braaf subje geworden, hahaha…

Toch wel weer een keer lekker hoor, zo’n reldagje tussendoor. Wat kan ik daar van genieten zeg. Even een dagje ontspannen, lachen, gieren, brullen. Niet meer bijkomen van de slappe lach, je drinken door je neus er weer uit voelen lopen. Ja, het was mij een dagje wel zo.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie