Uit het dagboek van… SlavinJet #blog97

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Straf voor een andere sub

26 april 2018
Vandaag zijn we met een paar subs weer vrolijk verder gegaan met rellen. Oh wat een zaligheid is dit toch allemaal. Ik kan hier zo van genieten.

Het begint allemaal onschuldig, maar vervolgens hebben we ook op KIK de heren van elkaar gevonden. En zo wordt het rellen alleen maar nog leuker. Ook de heren zijn inmiddels helemaal op de hoogte van ons relgedrag.

Onderling hebben de heren elkaar dan ook gevonden. Feestje voor ons dus. En wat gebeurd er dan uiteindelijk? Er moet een sub bij ons haar excuses gaan aanbieden. Zij moet zich gaan gedragen van haar Meneer. Whahahaha…ik kom echt niet meer bij.

En mijn Meneer…? Volgens mij geniet hij hier volop van. Laat ons lekker ons gang gaan. Kijkt vrolijk toe, hoe wij bezig zijn.

Ik kaart bij die andere Meneer aan, dat zijn sub echt gestraft moet gaan worden, want het loopt toch echt uit de hand met zijn sub. En wat denk je…? Ik mag de straf bedenken voor haar.

Whahaha…wat een mop is dit. Straf verzonnen en doorgegeven aan haar Meneer. En ja hoor…niet veel later heeft zij haar straf ontvangen. Wat een mop is dit toch weer.

Ik heb haar Meneer hier uiteraard heel netjes voor bedankt, en mijn waardering even uitgesproken. Dat vond ik dan wel weer zo netjes van mezelf.

Whahaha…sub, geniet van je straf. Maar dat gaat vast wel goedkomen, ben ik zomaar van overtuigd. Volgens mij geniet je er volop van.
Maar…ik sta nu toch niet zo graag in jouw schoenen hoor.

Teruggepakt door sub

27 april 2018
Tsja, zaten zus en ik gisteren met een andere sub te rellen, ervoor gezorgd, dat ze straf kreeg, werden we vandaag toch nog terug gepakt.

Vanochtend vroeg kreeg ik al bericht van de betreffende sub. Ze verzekerde mij, dat ze ons echt wel even ging terugpakken voor onze streek van gisteren.

Al snel, zaten we weer gezellig te appen met elkaar. Totdat…jawel echt waar. Een bericht van Meneer. Voor ons relgedrag van gisteren moesten zus en ik op elke tepel een knijper zetten en 10 knijpers op onze schaamlippen. Deze moesten 10 minuten blijven zitten. Elke 2 minuten moesten we dan een foto naar Meneer sturen. Pfffff…

Bijna dezelfde opdracht, die deze sub van ons had gekregen dus. Echt niet leuk dus. En tsja…aangezien ik nogal in een relmodus zat, was ik ook nog eens te laat voor mijn strafopdracht. Dus nog meer strafpunten.

Zus en ik zijn dus echt wel teruggepakt door deze sub. En het ergste van al is…deze sub heeft haar straf dus niet eens gedaan. Dat is pas gemeen zeg.

Samen met zus een opdracht

27 april 2018
Vanochtend kreeg ik van Meneer een opdracht. Eerst moest ik voor batterijen zorgen. Nou, die had ik nog in huis hoor. Ik moest de hele dag mijn tril ei bij mij houden. Daarnaast moest ik elk heel uur mij melden bij Meneer. Ik moest dan vertellen wat ik het afgelopen uur gedaan had en wat ik het komende uur zou gaan doen. Tussendoor geen contact. Mijn zus kreeg ook deze opdracht. Pffff…

De opdracht zou om 13.00 uur ingaan. Daar was ik blij om, want ik wilde nog even wat voorbereiden. Meneer had wel iets door en zei gelijk, dat de opdracht om 12.00 uur zou ingaan. Shit, moest ik mij nog gaan haasten ook.

En wat is dat moeilijk zeg, om op elk heel uur je bij Meneer te moeten melden. Meneer zei, dat zus elke keer precies op tijd reageerde. Nou…ik dus niet. En voor elke minuut dat ik te laat was, kreeg ik gelijk 5 strafpunten. En wanneer ik tussendoor me eigen toch liet horen, nou dan kreeg ik er nog eens 10 strafpunten erbij. Pffff…moet niet gekker worden.

En wat doe je dan, wanneer je gaat beginnen met je discipline opdracht, meld je dat aan je Meneer en ook zodra je ermee klaar bent. Dus dat deed ik vandaag ook. En wat denk je…? Dat leverde mij dus ook strafpunten op!!! Niet te geloven is dit. Het wordt gewoon steeds gekker hierzo…

Maar…ook daar had ik wel weer een oplossing voor gevonden hoor. Ik zit met Meneer in een groepsapp met een vriendin en haar Meester. Nou, dan meld ik daar toch de dingen, die ik anders niet aan Meneer mag melden…? Levert het mij in ieder geval geen extra strafpunten meer op. Zo gedacht, was dus ook zo gedaan. En tot op het moment, dat ik het hier opschrijf, heb ik Meneer er ook niet over gehoord, hahahaha…scheelt weer straf.

En elk uur dat ik mij bij Meneer moest melden, was ik dus te laat. En echt niet met opzet hoor, maar dit was zo moeilijk voor mij. Zeker, wanneer je druk bezig bent. Dus hoeveel strafpunten ik inmiddels heb opgelopen, ik heb echt geen flauw idee.

Inmiddels werd het later en later. En over het tril ei hoorde ik Meneer niet meer. Ik dacht, nou, dat wordt voor mij geen tril ei meer, dat heb ik wel verkloot met mijn strafpunten. Totdat opeens…jawel bericht van Meneer om 18.00 uur. De tril ei mocht in, maar nog niet aan. Ik moest eerst voor 19.00 uur mijn strafopdracht gedaan hebben.

Maar…eerst ging ik eten. Na het eten was het al 19.00 uur geweest, dus ook nog eens te laat voor mijn strafopdracht. Maar ik meldde mij netjes, toen ik daaraan begon. En stuurde ook netjes mijn 1e foto’s door naar Meneer. En wat denk je…? Ik mocht mijn tril ei al aanzetten van Meneer. Wauw, wat vond ik dat lief van hem zeg. Zo’n schat is het dan ook wel weer.

Na 10 minuten haalde ik mijn knijpers overal vanaf. Mijn tril ei bleef aan. En bleef aan en aan en aan… Toen appte ik mijn zus, of zij hem ook nog aanhad. Ze werd er gek van. Dus ik Meneer geappt, of hij misschien niet iets vergeten was. En jawel hoor, we mochten onze tril ei uitzetten.

De avond verliep rustig. Elk uur meldde ik mij nog steeds. Na een tijdje haalde ik mijn tril ei eruit. Vraagt zus om 22.00 uur, of ik mijn tril ei nog in heb. Nou ikke niet hoor. Meneer is mij te lang stil nu. Maar zij had hem dus nog braaf in. En opeens…bericht van Meneer. Of ik mijn tril ei nog in heb…! Ff serieus…? Hoe kan hij dat nou weten? Nee, Meneer die is er al uit. Waarom ik die eruit heb gehaald. Nou uhmmmm…ik dacht, Meneer is dat vast wel vergeten, dus die mag er nu wel uit. Fout gedacht dus. En jawel hoor nog meer strafpunten erbij. Pffff…

Dit is mij een dagje wel zo. Ik blijf mij nu maar gewoon netjes melden bij Meneer. Ik ga gerust de hele nacht door, zolang hij niet aangeeft, dat het niet meer hoeft. Ik ga echt niet nog meer strafpunten oplopen. Ik ben niet gek hoor…

Rellen met Meneer in een groepsapp

27 april 2018
Sinds kort zitten Meneer en ik in een groepsapp. Samen met mijn vriendin(W) en haar Meester. De bedoeling is namelijk, dat wij een keer met ons vieren wat gaan afspreken. Vandaar is deze groepsapp ontstaan, zodat we makkelijk een date kunnen gaan prikken.

Maar wat denk je dat er vandaag gebeurt…? Mijn Meneer stelde even doodleuk voor, dat mijn vriendin(W) en ik allebei een foto van onze kont in deze app zouden zetten. Mijn eerste reactie was dus gelijk NO WAY. Waarop mijn Meneer zich afvroeg waarom niet. Op bz staan we allebei toch ook met onze kont op de foto???? Dat klopt op zich wel, maar dan nog…

Gelukkig weigerde vriendin(W) dit ook en we hielden beiden vol. Maar ja…mijn Meneer gaat zich daar natuurlijk niet zomaar bij neerleggen. En wat doet Meneer, hij zet opeens een foto van mij in de app. Echt niet te geloven dit… En even later nog 1. Nou ja zeg.

Mijn vriendin(W) en ik gingen echt heel erg rellen in de groep. Wij tweeën tegen onze Meneer en Meester. We lagen echt blauw van het lachen de hele tijd. Niet normaal. En ja hoor, haar Meester zette ook een foto van haar in de app.

En wij maar doorgaan met rellen. Oh wat was dit weer heerlijk. En wat had ik dit vandaag even nodig zeg. En Meneer tussendoor ook gewoon heerlijk meedoen met rellen. Af en toe was ik het alleen niet met mijn vriendin(W) eens, dus begon ik haar ook nog eens uit te schelden. Toen had Meneer de grootste lol. Hij genoot hier volop van mee.

Na 19.00 uur was ik met mijn strafopdracht voor Meneer bezig, waarvan ik Meneer ook foto’s van moest sturen. Zodra ik daarmee klaar was, keek ik weer in de groepsapp. En weet je wat ik daar zag…? Mijn foto met knijpers op mijn tepels en op mijn kut. Meneer had hem gelijk maar in de groepsapp gegooid.

Fuck, zei ik, wat doe je nou man? Ik was echt geschrokken hiervan. Zegt Meneer doodleuk, dat hij even liet zien, wat voor een opdracht hij mij had gegeven. Pfffff…wat gemeen is dit van Meneer zeg.

En mijn vriendin(W) maar lachen. Grrrr…

Nou zo zijn we dus nog een aardige tijd doorgegaan met rellen. Ooooh, wat was dit een heerlijke dag. Ik heb er echt volop van genoten. Mijn vriendin(W) heeft ook volop genoten. Haar Meester was vrij rustig vandaag. En Meneer…? Volgens mij heeft hij ook weer volop van ons genoten.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie