Uit het dagboek van… SlavinJet #blog98

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Competitie

28 april 2018
Niet te geloven is dit zeg. Hebben de heren in de groepsapp maar bedacht dat vriendin(W) en ik maar een competitie met elkaar moeten aangaan. Ff serieus…? Yep, de heren zijn heel serieus.

Krijgen we een foto-opdracht. Wie die als 1e opstuurt krijgt een beloning en de verliezer krijgt van iedere D. 10 cane slagen. Doe je het helemaal niet, krijg je er 50. Elke week krijgen we 1 a 2 opdrachten.

Nou ja, zeg.! Het moet echt niet gekker hier worden. Maar ja, de 1e foto-opdracht kwam al gelijk binnen. Even zat ik te twijfelen. Wat moet ik nu doen…? Toch maar de foto gemaakt en in de groep gedeeld.

Mijn Meneer in zijn nopjes en had lol, want ja, gisteren was ik niet echt op tijd met mijn opdracht. Wat mij al 500 strafpunten heeft opgeleverd. Daar zit ik nu toch ook weer niet op te wachten. Maar…mijn vriendin(W), die was niet thuis, dus zij kon ook niet als 1e zijn.

En dat was natuurlijk dan weer niet eerlijk. We hadden allebei privé even onze Meneren benaderd. Maar wat gebeurde er toen…? Ontstond er tussen de heren in de groepsapp een heel overleg. Hallooooo…doe dit ff lekker onderling. Ga ons er niet mee lastig vallen. Pfff…

En in die tussentijd zaten vriendin(W) en ik te wachten, wat er nu uiteindelijk uit zou komen. En ja, dan ga je toch gewoon weer lekker verder rellen…? We hadden wel weer een lol zo hoor. Gelukkig hoefde we niet heel erg lang te wachten.

Mijn Meneer ging de nieuwe regels voor de competitie uitleggen. Vanaf morgen gaat nu de competitie van start. En vriendin(W) en ik…? Nou ja, we moeten het nu maar gaan afwachten. De straffen liegen er in ieder geval niet om. Degene met de mooiste foto wint die ronde. Dus we moeten nog serieus ermee aan de slag gaan ook.

Dit belooft weer een spannende tijd te gaan worden, de komende weken. Ik hoop, dat er snel een date komt. Weet niet hoeveel cane slagen ik ga ontvangen, maar krijg nu toch wel medelijden met vriendin(W) en mezelf.

Onrustig en zenuwen

29 april 2018
Vandaag mag ik weer naar Meneer. Maar wat ben ik vandaag onrustig zeg. Ik sta stijf van de zenuwen. Dit heb ik anders echt nooit. Maar vandaag…?

Pffff… Ik weet wel waardoor het komt hoor. Ik ben de laatste dagen weer heerlijk aan het rellen geslagen. Een beetje erg veel eigenlijk wel. Vooral samen met mijn vriendin(W).

Meneer heeft al aangegeven, dat ik dat vandaag wel even te horen ga krijgen. En ja…, daar zit ik nu in de zenuwen. Een potje onrustig te zijn. Niet normaal. Heb er gewoon buikpijn van.

Geef mij maar die 500 strafpunten of zelfs nog meer inmiddels, maar een preek aanhoren…? Oooooh, dat vind ik echt verschrikkelijk.

Ben de uren aan het aftellen. De zenuwen gieren door mijn lichaam. Zo onrustig gevoel is dit. Ik weet wel, dat het goed komt vanavond, maar tot die tijd, loop ik weer te stuiteren…

Nog een paar uur geduld hebben.
Nog een paar uur en ik mag weer naar Meneer.
Nog een paar uur en mijn onrust en zenuwen smelten weer weg.
Nog een paar uur en…pfffff…is het al zover?

Onrust wegnemen

30 april 2018
Gisteravond was het dan zover. Ik mocht weer naar Meneer toe. Nu was ik al een paar dagen bezig, om een geintje met Meneer te kunnen uithalen, wanneer ik bij hem zou zijn. En nu was het dag eindelijk zover. Mijn zus en vriendinnen waren hiervan op de hoogte.

Helaas was de lift defect, dus moest ik trappen lopen, niet mijn ding. Onderaan de trap deed ik alvast mijn jas uit en hing ik mijn bord op mijn rug, die ik speciaal voor Meneer had gemaakt. Op dat bord had ik een regel van Meneer op uitvergroot, waar hij zichzelf nooit aan houdt.

Boven deed Meneer de deur voor mij open. Ik liep langs hem heen, zette mijn tassen op de grond en ging met mijn rug naar Meneer toe op mijn knieën zitten. Stomverbaasd zat Meneer naar mij te kijken en begon hardop te lezen. En ik…? Ik moest zoveel moeite doen, om mijn lachen in te houden… Meneer vroeg, wat dit moest voorstellen en trok aan mijn haren. Ik legde uit, dat dit een regel van hemzelf is, waar hij zich nooit aan houdt. Ik zag, dat hij moest lachen. Toen trok hij mij aan mijn haren omhoog, dat ik weer mocht staan.

Ik moest eerst in een stoel gaan zitten. Meneer en ik moesten eerst even praten. Opeens stond Meneer op en pakte mijn cadeau, wat ik van zus kreeg. Daar zat een zelfgemaakte ketting in met de naam van Meneer erop. Wauw, hier werd ik even stil van. Meneer deed hem bij mij om en maakte er een foto van. Die heb ik naar zus gestuurd, om haar te bedanken voor dit mooie, bijzondere cadeau (zie mijn profielfoto). Daarna gingen we eerst maar even een hapje eten.

Na het eten gingen we dan toch naar de slaapkamer. Ik moest voor de spiegel gaan staan en naar mezelf kijken. Oei, daar heb ik toch zo’n hekel aan. Zo zag ik, hoe Meneer mij langzaam aan ging uitkleden. Ik had meer dan 500 strafpunten verdiend, dus daar moesten we maar eens aan gaan werken.

Ik moest bij Meneer over de knie gaan liggen. Daar kreeg ik met de hand billenkoek. En ik moest gaan meetellen. Hij deed 3x 20 slagen. Nou, daar had ik dus echt geen moeite mee hoor. Na deze 60 slagen moest ik op het bed op mijn buik gaan liggen. Daar kreeg ik slaag met de flogger. Ook 3x 20 slagen. Ook die kon ik makkelijk hebben. Als laatste kwam Meneer met de cane aanzetten. Deze slagen telden dubben en kreeg ik er maar 20 van. Dat vond ik wel weer lief van Meneer. Ik moest wel alles meetellen van hem.

Na de slagen met de cane mocht ik op mijn rug gaan liggen. Ik moest mijn benen spreiden. Meneer begon met een flogger te slaan, maar ook binnenkant benen en kut. Ik sloot telkens mijn benen, kan hier slecht tegen. En stilliggen kan ik dan al helemaal niet. Van Meneer moest ik mijn benen openhouden en stil blijven liggen. No way. Ik kan dat niet.

Ik werd al snel vastgebonden door Meneer. Tijdens het vastbinden noemde ik Meneer spontaan een lul. Hij keek mij verschrikt aan en ik herhaalde het nog een keer, want ik zag zijn pretoogjes. En toen kreeg ik mij daar toch de slappe lach. En Meneer…?? Die pakte de flogger en begon mij toch te slaan. Zo raar, dat je de klappen dan zo makkelijk kan opvangen. Ik had er totaal geen last van. Wat was dit even heerlijk zeg.

Eenmaal vastgebonden kreeg ik met de flogger 3x 20 slagen op mijn buik, tieten (met klemmen eraan), binnenkant benen en kut. Het tellen werd steeds zwaarder en Meneer ging steeds harder slaan. Ik moest echt af en toe wel even slikken hoor. Als laatste kreeg ik nog 20 slagen met de cane, die dan weer dubbel telden. Meneer kreeg door, dat ik moeite had met tellen, dus ging hij halverwege verder met tellen. Aan het einde zei hij, dat ik nog 4 harde slagen ging krijgen. Zooooooo, en die heb ik gevoeld zeg. Ik lag gewoon te huilen. Meneer maakte mij gauw los en trooste mij. Dat vond ik erg lief van hem. Hij vond, dat ik het goed gedaan had en daar was ik blij mee. Mijn onrust heeft Meneer wel weer van mij weggenomen.

Tijdens het slaan had Meneer een we fibe in mij kut gedaan. Ooooh, wat was dat lekker zeg. Die zat nog heerlijk te trillen in mijn kut. Meneer ging mij likken en elke keer kwam ik bijna klaar, maar nog net niet. Meneer heeft mij daarna ook nog weer heerlijk laten squirten. Heb er weer heerlijk liggen spuiten. Zo zalig is dit. Daarna ging Meneer mij nog even neuken.

Nadat Meneer was klaargekomen, mocht ik nog heerlijk in zijn armen liggen. Dat vind ik altijd zo lekker. Even mij klein mogen maken in Meneer zijn armen. Later zijn we heerlijk in een schoon bed gaan slapen. Maar wel, nadat ik nog stiekem was klaargekomen hoor…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie