Uit het dagboek van… SlavinJet #blog99

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Vroeg in de ochtend

30 april 2018
Vanochtend werd ik al vroeg naast Meneer wakker. Meneer zelf lag nog heerlijk te slapen. Ik had eigenlijk nog wel zin om klaar te komen, maar Meneer sliep nog. Dus kon ik niet om toestemming vragen. Hmmm…en daarop wachten, dat kon ik niet. Dus toch maar weer stiekem klaargekomen.

Later hoorde ik in de gang mijn mobiel steeds afgaan, dus kroop ik uit bed, om mijn mobiel te pakken. Gauw zette ik het geluid op zacht en ging ik appen. Meneer werd ook al vroeg wakker. We hebben nog gezellig liggen kletsen in bed. Oooooh, wat is dit heerlijk wakker worden zo zeg. Heb tussen mond en lippen door nog wel even snel gezegd, dat ik was klaargekomen. Daar zei Meneer nu niet zoveel over, hahahaha…wat heerlijk toch weer.

Rond 9.30 uur gingen we thee drinken en ontbijten. We hebben nog gezellig zitten kletsen. Dat was wel even heerlijk ontspannend zo. Daarna ging ik douchen en mijn spullen bij elkaar verzamelen. Meneer had nog een drukke dag voor de boeg. Zodra ik alles had, ging ik naar huis toe.

Het was weer een heerlijke avond, nacht en ochtend bij Meneer. Ik heb er weer heel erg van genoten. Misschien een volgende keer toch wel iets meer en harder slaan Meneer…? Ik kan niet wachten, totdat ik weer mag.

Zus gaat rellen

30 april 2018
Krijg ik net een bericht van mijn zus. Zij moet een grotere buttplug gaan halen van Meneer. Maar wat doet mijn zus…? Die heeft op Google een plaatje opgezocht en die naar Meneer gestuurd. Dat liet ze mij dus even weten.

Ze had de foto naar Meneer gestuurd, met de mededeling dat ze er wel hulp bij had gekregen. Waarop Meneer dus gelijk dacht, dat ik mijn zus heb geholpen.

Nou zus, je wordt dus bedankt. Ik Meneer netjes een bericht gestuurd, om hem te zeggen, dat ik zus absoluut niet geholpen heb. Weet je wat Meneer mij terugstuurde…? Of ik mijn zus echt niet heb geholpen met de buttplug! Nou ja zeg, nou vraag ik je…

Ja, ik ben een relsub. Best wel een grote ook, denk ik zo.
Mijn zus is geen relsub, of misschien toch wel…?
Ze was het niet naar Meneer toe, maar ze gaat het wel leren hoor…!
En ja, misschien is dat dan wel dankzij mij, maar…
Dit was haar eigen idee, ik wist van niks. Ik was mijn handen in onschuld.
Maar of ik nu geloofwaardig overkom…?
Ik heb echt geen idee. Dat hoop ik dan maar.
Krijg ik straks nog straf, omdat zus aan het rellen is. Dat zal mij toch zeker niet gebeuren…?

Gal spuien bij Meneer

Zus je wordt bedankt, hahahaha…
Nee hoor zus, ga jij ook maar lekker bij Meneer. En ik help je graag.
Dus als je vragen of ideeën nodig hebt, je weet mij te vinden.

1 mei 2018
Gisteren had ik dat even nodig. Mijn gal spuien, voordat ik nog meer verkeerde dingen ging zeggen.

Sinds kort zit ik met Meneer in een groepsapp. Dit is erg leuk, maar soms ook rete irritant hoor. Samen met mijn vriendin(W) zitten we onze heren dan heerlijk uit te dagen. Maar soms pakt het ook een beetje verkeerd uit.

Moest van Meneer dan ook mijn excuses aanbieden, wat ik dan wel weer braaf heb gedaan. Maar ja,…later op de dag ging het toch weer mis. Vooral in de avond heb ik uiteindelijk mijn kaken maar op elkaar geklemd. Als ik dat niet had gedaan, was er waarschijnlijk een bom gebarsten.

Gisteren was dus zo’n dag. Ik was het niet eens met de heren. Voornamelijk 1 van de 2. En ik heb hem dat dan ook echt wel laten weten. Mijn gedrag stond hem niet aan, maar dat interesseerde mij al helemaal niet. Maar ja, ik ging gewoon te ver.

Maar wat voelde ik mij opgelaten, totaal niet in mijn hum. Uiteindelijk Meneer privé maar een app gestuurd. Ik moest echt even mijn gal gaan spuien. En ook al lag het niet aan Meneer, hij kreeg wel even de volle lading van mij over zich heen. Ik heb letterlijk alles eruit gegooid, wat mij dwars zat.

En Meneer…? Och de arme ziel, bleef gewoon heel rustig. Hij begreep mij wel en liet mij lekker uitrazen. Ik moest gewoon echt mijn gal even spuien. En Meneer zei, dat dat altijd mag. Want ik ben zijn subje. En volgens mij, waren dat nu juist de woorden, die ik even nodig had. Ik werd er gelijk rustig van. Hij zei ook, dat het leven van een sub zwaar is. Ja, dat is het soms inderdaad wel. Maar ondanks dat, geniet ik er toch ook wel weer van.

Dank U wel Meneer, dat ik altijd mijn gal bij U mag spuien.
Dank U wel Meneer, dat U er zo kalm onder blijft.
Dank U wel Meneer, dat U weet, waar ik weer kalm van wordt.
Dank U wel Meneer, dat ik Uw sub mag zijn. Daar ben ik trots op.

Buttplug training

1 mei 2018
Tsja, ik lees er veel over hoor. Over een buttplug training. Mijn zus doet er ook aan, maar ik hoefde dat niet. Zo af en toe kreeg ik wel de opdracht van Meneer, om mijn buttplug te dragen, maar verder ook niet.

Tot op de dag van vandaag dan. Vanochtend zei Meneer opeens, dat we vanaf vandaag ermee gaan beginnen. Slik, die zag ik even niet aankomen hoor. Ik moet sowieso al een grotere buttplug hebben, maar degene die ik nu draag, vind ik een uur al lang genoeg.

Vanaf vandaag begint dan toch echt mijn training. Vanaf nu beginnen we elke dag met 1 uur. Dit gaan we dan opbouwen naar meerdere uren. Pfffff…geen idee, waar dit gaat eindigen. Maar ik zal het braaf gaan doen. Het heeft uiteindelijk ook wel weer een doel, waarvoor ik dit moet trainen.

Gelukkig mag ik met een uur beginnen. Ik weet, dat ik dat wel kan hebben hoor. En dan opbouwen. Maar hoe ik dat allemaal voor mij moet zien, dat weet ik echt nog niet. Daar wil ik dan ook maar niet aan denken. Dat hoor ik allemaal vanzelf wel.

Ik ga ervoor. Ik doe dit voor Meneer, ik doe dit voor mezelf, ik doe dit…
Ach, ik denk er maar niet teveel over na. Ik ga het gewoon doen, een buttplug training. Eens kijken hoever we ermee komen.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie