Het verlanglijstje voor het heerlijke avondje

Sinterklaaskorting
lijn bdsm

Verlangen jullie ook zo naar het warme avondje, het avondje van Sinterklaas. Waarbij je deze keer echt stout mag zijn? Ik wel! Want dan is er een reden om met de roe te slaan. Het is bijna weer zover. Hebben jullie je verlanglijstje al klaar? Of heb je die van je partner, meester, meesteres, sub, slavin, slaaf en alles wat er nog meer is al gelezen? Of weet je niks waarmee je de ander een plezier kan doen? Ik ben zo aardig geweest om jullie wat te helpen. En geniet maar even van dit moment! Een uniek moment waarbij je ook nog eens 10% korting in onze spannende BDSM shop krijgt als je bestelt voor 5 december met de kortingscode: SMSint. Omdat ik in een goede bui ben!

1) Fetish set met halsband, enkelboeien en handboeien

Een sub, slaaf, slavin of hoe het voetvolk ook heet die wil ik in mijn macht hebben en dat ze geen kant meer op kunnen. Deze boeienset is daar uitermate geschikt voor. De boeien en halsband kunnen natuurlijk ook los gedragen worden zonder de kettingen. Maar och of dat nodig is… Met deze set heb je direct een hele set boeien bij elkaar. Ik hou ervan als mijn subs, vooral in het openbaar dat de boeien allemaal hetzelfde zijn en dat het geen ratjetoe is.

Prijs: 82,95 euro | Ga naar de shop

lijn bdsm

2) Strict Leather Schotse zweep

Oooo hier ben ik dol op! Mijn subs niet maar ach als ik het maar naar mijn zin heb, daar gaat het om. Deze zweep ligt prima in de hand en je kunt er flink mee meppen. Deze zweep behoort tot mijn standaarduitrusting als we uit gaan, thuis heb ik de Schotse zweep altijd bij de hand. Eén knikje naar de zweep is voldoende voor ze om ze te laten luisteren. Maar anders vind ik wel een reden, want wie is hier nou de Meesteres?

Prijs: 119,95 euro | Ga naar de shop

lijn bdsm

3) BOSS Slider Anaalplug – Groot

Vandaag is rood en groot. Deze plug past perfect in zijn kont, een anaalplug die misschien wel dikker is dan zijn pik. De kleur alleen al staat mij al aan. Beetje oprekken die boel, wel natuurlijk om niet het gegil aan te hoeven horen wat
glijmiddel gebruiken. Beetje gillen mag, want daar hou ik van. En laat die tranen van pijn maar komen!

Prijs: 84,95 euro | Ga naar de shop

lijn bdsm

4) Leren Kuisheidsgordel

Als je sub niet bij je in de buurt is, of tijdens een feestje dan is deze kuisheidsgordel erg geschikt. Vooral als ze “er” mee denken. Het is niet alleen om te zorgen dat hij kuis blijft, maar het staat ook nog eens mooi vind ik. En zo blijf je de baas over zijn pik.

Prijs: 139,95 euro | Ga naar de shop

lijn bdsm

5) Black Strap-on Voorbind Dildo

Wil je je slaaf of sub trainen als slet? Dan is dit een prima voorbinddildo, om hem lekker te vernederen om hem in zijn strakke kontje te nemen. Strak wordt vanzelf wijd als je maar goed genoeg oefent (lees: vaak neemt) Zie je jezelf al staan en hij hangt over de tafel heen zodat jij prima kunt richten? Ik wel!

Prijs: 47,95 euro | Ga naar de shop

lijn bdsm

Hygiëne

Vergeet niet na gebruik je toys etc schoon te maken met een goede cleaner en als je meerdere slaven/subs hebt of slavinnen, is het handig om condooms te gebruiken ten behoeve van de hygiëne.

Ik hoop met deze vijf items jullie wat ideeën aan de hand heb gedaan voor op je verlanglijstje of om weg te geven. De kortingscode in de shop is: SMSint en ik wens jullie een heerlijk stout avondje waarin niet alleen de Sint komt…

Meesteres Moriah

Meer informatie

BDSMforyou lijn

Geef een reactie