Uit het dagboek van… rachab #blog123

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Pas er nooit helemaal lekker tussen

Dat is een gevoel dat ik toch heel vaak heb. Soms lijkt het even goed te gaan en dan ineens, gebeurt er weer iets waaruit blijkt: “Nee ik pas er toch wéér niet helemaal lekker tussen.”

Zo gebeurde er pas weer iets, waardoor ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt werd. Het leek erg leuk te lopen totdat er weer wat voor viel en alles weer door mijn vingers leek te glippen.
In ieder geval, voelde het even zo rot dat ik bij Meester uithuil.

“Zucht Meester, wat had ik ook in mijn hoofd gehaald? Ik pas er nooit helemaal lekker tussen” zeg ik tegen hem, hopend op wat morele steun.

“Nou rachabje hier pas je er wel helemaal lekker tussen hoor. Als je straks hier bent, tussen Mij en Meester Leo, lekker DPtje, dan pas je er helemaal lekker tussen, lekker hoor. Heerlijk”

Whahahaaaa!!! Mijn verdrietige bui was meteen over !

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie