Vertrouwd weerzien – Een sessie met Mrs Moriah

Het is bijna 7 jaar geleden dat ik Meesteres Moriah voor het laatst had gezien en dat we samen een sessie hadden beleefd. Nadat Meesteres Moriah en ik wederom onderling leuk contact hadden besloot Ze om mij uit te nodigen voor een nieuwe sessie. Dat werd een vertrouwd weerzien!

Vertrouwd weerzien - Een sessie met Mrs Moriah

De dag van het weerzien

Toch wel lichtelijk gespannen kwam ik bij Haar. Mrs Moriah stelde mij op mijn gemak en ik had een leuk cadeautje voor Haar meegenomen als blijk van waardering omdat Ze mij uitgenodigd had om samen weer prachtige en intense momenten te gaan beleven. Moriah is een prachtige en in mijn ogen een echte en klassieke Mrs. Een Mrs die je niet de gek aan steekt, een Mrs waar je respect voor hebt. Als ik op mijn blote voeten sta en Zij op Haar schoenen is Ze langer dans ik, en ik ben toch echt niet klein met mijn 185cm. Dus dat geeft wel een indruk.

En daar was het moment, na zoveel jaren stond ik naakt, weerloos maar vol vertrouwen voor Haar. Mrs Moriah was prachtig gekleed in rubber kleding, iets wat ik erg mooi vind. Het geeft zo’n heerlijke geur af en het geeft de vrouwelijke rondingen zo mooi weer.

Kleine inspectie

Mrs Moriah begon met een kleine inspectie om te zien of ik wel netjes geschoren was en meteen daarna kreeg ik lederen boeien om mijn polsen en enkels. Met mijn geblinddoekte gezicht naar de muur toe werd ik vastgezet aan het andreaskruis en mijn billen moesten het als eerste ontgelden. Diverse zwepen en paddels kwamen er aan te pas, steeds weer een andere met een bijbehorend pijn niveau. Telkens als Mrs Moriah dusdanig hard sloeg dat ik bijna om genade moest vragen zag Zij aan mijn lichaamshouding dat ik tegen mijn maximale pijnniveau zat.

Precies op het juiste moment stopte Zij en kwam ze met Haar prachtige kleding tegen mijn lijf aanstaan. Haar warme hand liet ze over mijn borst glijden en de pijn…die ben je dan snel vergeten. De afwisseling tussen “pijn&fijn” is zo iets heerlijks.

Toen mijn billen lekker opgewarmd waren ging Mrs Moriah door met de voorkant van mijn lijf. Eenmaal andersom aan het kruis werd ik voorzien van prachtige gekleurde wasknijpers op mijn borst. Mrs Moriah vond het kennelijk nog niet kleurig genoeg en met 2 kleuren kaarsen werd mijn borst door kaarsvet geel en rood gemaakt. De hitte van kaarsvet is heerlijk als het over je lichaam loopt.

Naalden!

Nadat ik was losgemaakt van het kruis mocht ik plaatsnemen op de bondagetafel, mijn slavenpenis kreeg dezelfde kaarsvet behandeling als wat mijn borst kreeg, wederom een heerlijk en intens gevoel. De blinddoek maakte plaats voor een stoffen hoofd masker zònder ooggaten, wederom kon ik niets zien. Eén zintuig ontnomen…dus de andere zintuigen werken dan extra hard om alles om je heen op te pakken. Ik lag daar, ik kon niets zien, maar hoorde dat Mrs Moriah iets pakte…het ritselende geluid herkende ik ergens van…

Toen ik vermoede te horen wat Mrs Moriah gepakt had werd dat vermoeden bevestigd toen ik een koude ontsmettende nevel over mijn tepel voelde… Alcohol betekent: naalden !

Al heel lang had ik geen naalden meer gevoeld en daardoor verstijfde ik toch wat. Een pijnscheut door mijn tepel en de eerste naald zat er al in…en de tweede naald direct daarna. Na mijn tepel was natuurlijk iets anders van mij ook aan een paar naalden toe, en het bleef er niet bij twee naalden. Acht naalden gingen er in mijn penis, en dit voelt toch wel lekker. Mrs Moriah stelde voor om een volgende stap te zetten…hechten!

Vertrouwd weerzien - Een sessie met Mrs Moriah

Hechten

Het werd mij netjes gevraagd, want dit had ik nog niet eerder ondergaan en natuurlijk stemde ik ermee in. De Mrs die de allereerste naalden bij mij mocht zetten bijna 7 jaar geleden, die Mrs mag ook de eerste hechtingen zetten. Heel bijzonder gevoel en niet eens zo pijnlijk en wederom is er een fantasie werkelijkheid geworden vandaag. Een prachtige ervaring.

Sounds en subspace

Nog steeds liggend op de bondagetafel hoorde ik Mrs weer wat nieuws pakken, en mijn gehoor had het weer goed: sounds. Altijd een heerlijk gevoel als er zo’n mooi stukje staal in je plasbuis glijdt.
En nu kwam er een bijzonder moment…Mrs Moriah was zo behendig, lekker en subtiel bezig met de sounds. Ik genoot van het gevoel van de dilators, en steeds pakte ze mijn penis en ballen op een heerlijke manier vast en kwam ze plagend tegen mij aanstaan.
Een gevoel van genot, fantasie en het missen van het zintuig zicht waren inputs genoeg om mij in een sub-space te krijgen. Hevig trillend en bibberend lag ik te genieten op de bondagetafel, ik trede even helemaal buiten mij zelf.

De controle verliezen over je lichaam terwijl je je toevertrouwd aan je Mrs dat is toch wel een van de mooiste gevoelens in de BDSM voor mij.
Mijn hoofdmasker werd afgedaan omdat Mrs Moriah graag mijn ogen wilde zien aangezien ik daar lag in mijn eigen sub-space wereld.
Mrs Moriah gaf mij de tijd om weer te “landen” op de wereld. Eenmaal uit mijn sub-space kon ik weer overeind komen. 

Vertrouwd weerzien - Een sessie met Mrs Moriah

Elektro

En weer kwam er een fijn spel element aan…elektro. Pads van een tens unit op de ballen en een violet wand tegelijk. De violet wand ging over mijn hele lijf, het gevoel, geluid en de geur…het blijft een heerlijk apparaat.

Maar zo als aan alle sessies komt een eind…na de heerlijke elektro plagerijen gaf Mrs Moriah mij 20 tellen om mijzelf tot een ontlading te brengen. Net binnen de tijd kreeg ik mijn ontlading en was het gevoel compleet. Een sessie met pijn en genot, ik heb een nieuw spel element ervaren, even weg in sub-space en een heerlijke ontlading…deze sessie was perfect voor ons beiden.

Als je zo een sessie mag beleven als slaaf met zo’n geweldige Mrs als Moriah…dan mag je echt blij zijn en dan ga je zooo tevreden weer naar huis.

Mrs Moriah dankuwel voor dit prachtige en intense moment. Dit zijn momenten om te koesteren.

Uw slaaf ferdinand

Meer informatie

Meer verhalen en ervaringen

BDSMforyou lijn