Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi #blog3

Uit het dagboek van... poetssletje Mimmi #blog1
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi’ lees je de ervaringen van Travosletje Stelle dat door Meesteres Moriah werd omgetoverd in Poetssletje Mimmi. Poetssletje Mimmi vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De geboorte van een poetsslet

De Meesteres had plannen om Mimmi als poetsslet in te zetten. Nog altijd was het contact tussen De Meesteres en het teefje verlopen via mail en telefoon. Maar een echte ontmoeting zou snel volgen. De Meesteres mailde Mimmi eerst om te informeren naar mogelijke biseksuele handelingen, met de woorden: ‘Misschien ga ik je tijdens het poetsen als Sletje gebruiken.’ Mogelijk zou dit betekenen dat Mimmi geforceerd biseksuele zou moeten uitvoeren met een andere man. Mimmi had hier nog geen of weinig ervaring in maar voor een Meesteres als Meesteres Moriah wilde ze alles doen. Mimmi mailde terug dat dit, hoewel nauwelijks ervaring, een optie zou kunnen zijn.
De Meesteres vond het fijn dit te weten en mogelijk zou dit in de toekomst een feit kunnen worden.

Op een woensdagochtend kwam dan eindelijk het bericht van de Domina binnen. Het bericht luidde:
Ik verwacht je over precies een week. Je meldt je om exact 15.00 uur en geen seconde later!
Je zorgt dat je pico bello uitziet. Dit betekent:
Rode nageltjes, zwarte kousen, je nieuwste jurkje en je zwarte high heels. Er komt nog een andere Meesteres en jij zorgt ervoor dat het huis spik en span in orde is. Daarnaast ga je een appeltaart bakken en dien je dus twee Meesteressen. Ga je nu alvast voorbereiden. Dus scheren en lakken! Tot woensdag Slet!

Nauwelijks concentreren

Meteen na dit bericht kon Mimmi zich nog nauwelijks concentreren Snel zorgde het teefje voor vrije tijd in haar agenda. Hoelang zou de Meesteres haar in huis willen hebben? Op deze vraag kwam een dag later antwoord van de Domina: ‘Ga er maar vanuit dat je minimaal 4 uur moet pezen.’
De week kroop voorbij maar eindelijk was de dag aangebroken. Mimmi scheerde zich extra lang en lakte haar nageltjed vuurrood. Kousjes aan en hup met de tas met hoge hakjes en pruik en roze jurkje op weg naar de Meesteres.

Iets te vroeg is ook niet op tijd

Een minuut voor 15.00 uur belde het teefje aan. Het duurde nog een geruime tijd voordat de deur open ging.
Je bent te vroeg Slet! Dat waren haar eerste woorden. Omkleden en snel!!
In de gang kleedde Mimmi zich om waarop Meesteres Moriah direct reageerde met: ‘Goh, je gaat je hier omkleden? Je bent toch ook wel echt een kleine slet!’

Na het omkleden kreeg Mimmi pols- en enkelboeien, gevolgd door de opdracht te stofzuigen en de glazen tafel schoon te maken.
Na twee keer de tafel te hebben gedaan omdat de Meesteres niet tevreden was, ging de deurbel en mocht Mimmi de tweede Meesteres binnen laten. Bij binnenkomst keurde deze haar geen blik waardig, deed of het sletje onzichtbaar was en liep gelijk naar Meesteres Moriah om haar te omhelzen. Sletje Mimmi leek niet te bestaan.

Wordt vervolgd.

Meer informatie

Meer blogs van Poetssletje Mimmi
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie