Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi #blog4

Uit het dagboek van... poetssletje Mimmi #blog1
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi’ lees je de ervaringen van Travosletje Stelle dat door Meesteres Moriah werd omgetoverd in Poetssletje Mimmi. Poetssletje Mimmi vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Onzichtbaar sletje

De Meesteres begroette haar vriendin Meesteres op uitbundige wijze. Het teefje Mimmi kon niets anders doen dan weer netjes de voordeur te sluiten en achter Meesteres Moriah en Haar vriendin aan te gaan op haar hoge hakjes.
De vriendin van Meesteres Moriah ging zitten op de lage bank en Meesteres Moriah zei: “Vraag aan de Meesteres of ze wat wil drinken sletje”
De Meesteres keek voor het eerst echt naar Mimmi en moest lachen om het roze jurkje. “Zo zo, zei ze, heb je een zonnebril voor me? Wat een kleur! Geef maar cola.”

Grote fout

Mimmi schonk snel de cola in en liep op haar high heels terug naar de bank. Keurig gaf ze het glas aan de Meesteres, maar direct daarna voelde Mimmi de voet van Meesteres Moriah tegen haar gewillige kontje. “Knielen teef! Wat een stom dienstertje ben je toch! Altijd Knielen als je de Meesteres wat aanbiedt!!”

Voorbereiden diner

Meteen daarna kreeg Mimmi de opdracht het diner voor te bereiden. Het was duidelijk: Meesteres Moriah had trek in appeltaart! Wel 20 appels moesten worden geschild en de rozijnen lagen reeds klaar. Mimmi moest alles keurig in kleine blokjes snijden. Direct begon Mimmi aan haar werkzaamheden. Maar toen maakte Mimmi de tweede grote fout!!

“Heb je je handen eerst gewassen?” klonk het dreigend.
“Nee Meesteres Moriah ” antwoordde het hoerige teefje.
“Dat kan echt niet slet!!”

Voor straf moest Mimmi haar rokje optillen en over het aanrecht buigen. Meesteres Moriah pakte haar zweepje en sloeg 10 maal op het geile kontje. Intussen was de andere Meesteres ook van de bank gekomen. Ze stond voor het aanrecht en lachte hardop.
“Je mag van geluk spreken dat het er 10 zijn”, zei zij.
“Weet je wat, heb jij geen zin om nog even wat klapjes te geven?” hoorde Mimi Meesteres Moriah zeggen.
“Graag!” gevolgd door nog eens 14 klappen op het inmiddels rode kutkontje van Mimmi.

Naar de tuin

“Wij gaan naar de tuin slet en zorg dat je appeltjes mooi geschild zijn” was de mededeling van Meesteres Moriah. Mimmi stond zeker twee uur op haar sletterige hakjes de appels te schillen toen er een seintje kwam uit de tuin.
Mimmi sloop naar de schuifpui. De 2 Meesteressen zaten heerlijk in het zonnetje.
“Schenk voor ons te drinken in en serveer dit buiten teefje” zo zei Meesteres Moriah.
Mimmi had het niet meer!!! Op haar porno hakjes met blonde pruik op en zwarte hoerige kousen en het roze jurkje moest zij de drankjes buiten serveren! De buren konden alles zien!
Toch overwon Mimmi ook deze stap. Toen hij de drankjes knielend had geserveerd klonk het “en nu snel terug naar je appeltjes slet!”

Taart klaar

Uiteindelijk was de taart klaar en kwamen de Meesteressen binnen.
Na de voeten van beide Meesteressen gekust te hebben was het tijd voor Mimmi om te gaan. De high heels mochten uit en bleven achter op de kast van Meesteres Moriah want er zou vast nog meer ontmoetingen komen.

Daarover volgende keer!

Meer informatie

Meer blogs van Poetssletje Mimmi
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie