Uit het dagboek van… rachab #blog100

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gedichten

Ik schrijf graag. Ik dicht ook graag en één van mijn kinderen kwam aan met een foldertje van een gedichtenwedstrijd. “mam je moet meedoen”
Dus ik ben aan het dichten gegaan en heb meegedaan.

Trots lees ik de gedichten voor aan Meester. Niet 1 keer natuurlijk, maar minstens 10 x. Eigenlijk net zo lang tot Meester ze beter kent als ikzelf en wanneer ik hem verbaasd aankijk dat Hij ze al uit zijn hoofd opreutelt zegt Hij:”Ja, vind je het gek! Ik kan die gedichten inmiddels wel drómen rachab!”

Haha Hij leert enorm snel, dus het zal frustrerend zijn voor Hem, die herhalingen.

“Kunnen we het nu weer over het pijpgedicht hebben dan?” vraagt Meester dan, duidelijk verveeld.
Ik besluit het spelletje mee te spelen
“ja hoor Meester dat kan” zeg ik
“Okay, dan gaan we nu eerst je uitspraak oefenen van het woord ‘pijpen’. Zeg maar na:”pijpen””
pijpen” zeg ik
“okay dat kan beter, nog een keer pij-pen” zegt Hij
“pij-pen” zeg ik
“nou dat lijkt nergens naar. Dat kan veel beter kom op ‘pijijij-pen en dan met je mondje goed open” zegt Hij
“Pijijij-pen” herhaal ik braaf met mijn mondje goed open
“Hmm lekker pijpsmoeltje hoor, beste gedicht ooit” zegt Hij

Grappenmaker Hahahaha 😀

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie