Uit het dagboek van… rachab #blog12

rachab
BDSMforyou lijn

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Sawem

ik kan nogal veel vragen stellen vindt Meester. Dan wil ik het naadje van de kous weten en ik ga door op het onderwerp tot ik alle details weet. Dat vind ik belangrijk, maar Meester wordt er wel eens moe van.
“vragenvuurtje met rachab hoor” heeft hij al eens ‘tactisch’ gezegd.

Deze keer gaat het over vernederen. Kan hij iemand vernederen waar hij respect voor heeft? Dat is wel de bedoeling van vernederen toch? Uiteindelijk is het een ‘spel’ van respect en niet van disrespect.

Het is toch juist dat je haar vernederd met bijvoorbeeld ‘vies meisje’ omdat je het toch maar wat geil vindt, dat ze verder gaat dan de ‘schone meisjes’ en je ‘smerige’ dingen met haar uit kan halen?

En dan de kritiek op het pijpen bijvoorbeeld.. “Lijkt nergens naar hoor” dat is toch juist, omdat je het heerlijk vindt hoe ze je pijpt en haar nog meer haar best wil laten doen? Het geil is om haar te laten denken dat ze er niks van bakt? Terwijl je zowat uit je schoenen gezogen wordt?
Haar beteuterde gezicht te zien? Terwijl jij net dacht ‘wow zojuist de pijpbeurt van mijn leven gehad’?” en dan te denken van ‘he wat is er met haar?’ “oh ja hahaha had haar laten denken dat het waardeloos was” en het er dan nog even inwrijven “ja waardeloos hoor, echt wáárdeloos”, Schitterend toch als ze nog op het punt staat om dat te geloven ook?

Dus ik vraag door en door en door… tot Meester het helemaal beu is
“kuthoer, sawem” zegt hij op een gegeven moment.
“Sawem? wat is sawem?” vraag ik
“Zoek maar op” zegt hij

Soms word ik wel een beetje gek van die vreemde woorden die Meester gebruikt. Hij kent veel meer talen dan ik en die kreten zeggen mij dan weer niets. Alleen uitleggen wil Hij niet, Hij wil dat ik nadenk en opzoek. Dan ben ik met Hem bezig en dat vindt Hij lekker.

ik zoeken dus op internet en het duurt even voor ik het vind, maar het is Engels voor Saw’em . Zaag ze..
“Oh zaag ze he? zaagster? zagerd? nieuw bijnaampje voor rachab Meester?”
“Niet nieuw maar ik had hem je nog niet vertelt gewoon. Anders ga je daar weer over zagen” zegt Meester

Ja het is waar, ik zaag.. I know. Ik zaag tot de bodem en dan zaag ik nog een beetje meer, gewoon om zeker te weten dat de bodem echt doorgezaagd is.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie