Uit het dagboek van… rachab #blog120

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Erin en eruit

Mijn Meester houdt van anale seks, maar ik niet en dat weet hij dondersgoed. Zo zit hij me weer een beetje te voeren op een dag.

“Dus naar de w.c. gaan vind je ook niet zo fijn he? Voor een grote boodschap? Is ook náárrrr dan voor je.” zegt Hij quasi begripvol
“Nou, dat is wat anders. Kijk zal ik het even uitleggen. Vanachteren vind ik het fijner dat er wat uitgaat dan erin en van voren vind ik het fijner dat er wat ingaat ipv eruit.” Ja dat is zo, want een bevalling is ook niet echt lekker hoor.

“Jaaaa rachabje, maar je vergeet wel iets he? Als er wat uit moet komen dan moet er eerst iets IN, anders kan er niks uitkomen toch? Moet je met me eens zijn, dus ik moet hem er toch echt éérst instoppen en dán kan ik hem er pas uithalen! Snap je dat? Enne wat de voorkant betreft, als er wat ingegaan is dan moet dat er ook weer uit, want je mag hem niet houden!!! jij kleine geile slet! Wilt mijn pik niet teruggeven he?”

Zucht, die was opgezet en ik trapte er weer met open ogen in
Lol

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord