Uit het dagboek van… rachab #blog122

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Denigrerend

Ik heb een probleempje en dat overleg ik met Meester, maar Meester komt met een oplossing die niet gaat werken in dit geval.
“Neeee, dat gaat natuurlijk niet lukken hè, Silbi?” zeg ik tegen Hem op een, okay misschien ietwat belerend toontje, maar niet zo bedoeld.
“Wat zeg je dat toch lekker denigrerend tegen mij rachab” zegt Meester op een, ietwat sarcastisch toontje.
“Denigrerend??? Nee toch?” zeg ik geschrokken.
“Nou laten we het zo stellen rachab, het kwam nogal denigrerend op mij over en ik ben nógal geneigd om dan ook aan te nemen dat het denigrerend wás.” zegt Meester

Tja dat is mijn Meester, zeggen dat iets niet zo bedoeld was, heeft geen zin. Hij vindt alleen maar belangrijk hoe het op Hem overkomt en verder maakt Hij het dan zéker weer mijn probleem. Dat betekent dus wéér maatregelen in mijn nadeel.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie