Uit het dagboek van… rachab #blog35

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

My lucky day

Bij mijn ontvangsten doe ik ook anaal, voor een meerprijs. Anaal is nog steeds niet mijn favoriet. Ik zou er ook voor kunnen kiezen om het gewoon niet te doen, maar ook dat wil ik niet. Waarom eigenlijk niet? Ja dat vraag ik mezelf ook af. Ik weet het niet.

Ik heb een klantje die Dominant is, hij komt wel vaker langs. Hij bindt me vast aan het kruis en slaat op mijn kont. So far, so good. geen probleem.
Totdat hij dus anaal wilt. Hij wurmt een kleine plug in mijn kont, maar ik vind het een rotgevoel. Ik baal.
“Vindt je het lekker?”
“Ja meneer” lieg ik glashard en wilde dat dit snel over was.
Ik kronkel wat geil heen en weer, maar ondertussen denk ik, haalde hij het er maar uit.
Hij gaat door met zijn spel en vingert mij en ik spuit. Ik vind het spel niet leuk, ik wilde dat Meester er was.

Hoe verder hij gaat in zijn spel, hoe harder ik aan Meester denk. ik schreeuw zijn naam uit in mijn hoofd. Ondertussen veins ik een zwoele, in mijn klant, geïnteresseerde lach.
Ik haat mijn lichaam op dit moment, want mijn lichaam reageert enorm op al die dingen die met me gedaan worden, die ik niet fijn vind.
Mijn lichaam reageert met, spuiten, spuiten , spuiten. Waardoor mijn klant denkt, dat ik ervan geniet, maar in werkelijkheid verafschuw ik het.

Waarom ga ik er dan mee door? Is het geld zo belangrijk, vraag ik me af? Ik heb het druk genoeg, ik heb deze klant niet nodig. Soms snap ik niks van mezelf. Ja hij betaalt wat meer, voor sm en anaal, maar zoveel is dat ook niet dat ik dat écht zo hard nodig heb. Ik weet het niet, weet het gewoon niet. Iets in me zegt dat ik móet ondergaan, wat ik kán ondergaan.

Hij gaat door en ik heb het moeilijk. “ik ben van Meester Silbi, ik ben van Meester Silbi en alleen van Meester Silbi” schreeuw ik woest uit in mijn kop, maar ik lach nog een keer onderdanig en lieflijk naar mijn klant.
Mijn lichaam reageert met opwinding, maar ik voel me , alles behalve, opgewonden. Ik weet wat er mist. ‘overgave’. De worsteling is er, omdat ik overgave mis naar deze man toe.
Ik vraag me weer af, waarom ik dit doe en of ik dit wel zou moeten doen. Iets in me zegt: “Ja, dit moet je doen.”
Hij neemt me anaal. ik wil niet. ik doe alsof het moet van mijn Meester en dan vind ik wat overgave in mezelf en kan ik toch iets ontspannen en genieten.
ik fantaseer dat ik mijn Meester moet pijpen terwijl deze man mij anaal neukt. Dat maakt het een stuk aangenamer.

Een klantje later, wil ook anaal. hij heeft het nog nooit gedaan, maar koos mij uit om het voor de eerste keer te doen.
ik lach spontaan: “oh wat leuk!” en ik denk sarcastisch “oh yeah its my lucky day”
De man lacht, overtuigd van mijn plezier.
Terwijl ik alleen maar moet lachen, dat dit mij weer overkomt. Weer anaal, twee keer op één dag, vlak na elkaar ook nog! Let op, ik hoef het niet te doen. Niemand die me dwingt, behalve ikzelf. Toch doe ik het.

Terwijl hij me anaal neukt, ben ik blij dat ik al goed soepel ben geworden door de klant ervoor. Terwijl ik lig te creperen van dat nare gevoel in mijn buik, denk ik alleen maar “OH yeahh its my lucky day”, met de meest sarcastische toon die je je maar kunt bedenken. “OH yeahh its my lucky day”

Meester zou me moeten zien, die zou genieten, die zou zo genieten hiervan. weet ik zeker. Bedenk ik me. Die gedachte helpt, enorm en geeft me zelfs een vlaag van pure opwinding mee.

Nog een klantje later, vraagt me of ik het druk heb, omdat hij moest wachten. Hij vindt die gedachte geil, dus ik beaam het : “hmm ja lekker druk heb ik het”
“Dus ook al lekker een paar keer klaargekomen he? geile slet?” zegt hij tegen me.
ik zeg “ja klopt.. al een paar keer flink klaargekomen vandaag” ik lach, het is wel waar… en dan komt het.. let op de volgende woorden die hij spreekt..

“it’s your lucky day!”

jazeker.. ja dat is het zeker. zeker en vast he.. pfffff is het afgesproken ofzo?? Meester??!!?!??! hahaha. Het was echt een creepy momentje :), maar ik kwam niet meer bij van het lachen. Gelukkig wilde hij geen anaal 🙂

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie