Uit het dagboek van… rachab #blog46

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Complimenteus

Ik ben aan het herstellen van een operatie. Daar ben ik flink moe van. Door stress, trek ik ook weer mijn lippen kapot. Het ziet er niet uit.

“Bah Meester. Voel me verrot en zie er niet uit” zeg ik tegen Hem
“Valt best mee hoor. Ziet er prima uit zoals gewoonlijk” zegt Hij
bij ‘zoals gewoonlijk’ heb ik al mijn bedenkingen. ik ken Meester langer dan vandaag, maar ik vat het positief op en zeg
“Dank U Meester, dat is lief van U!”
“Ja he? lief he? Wil je me dan nu even pijpen?? Je ziet er toch al uit of dat je net 100 pikken gezogen hebt in een korte tijd, die over je gezicht klaargekomen zijn, wat je even met een vochtig doekje eraf geveegd hebt” en zet weer die eeuwige grijns op.

“zucht bedankt he Meester” ik moet lachen, zoals gewoonlijk, om zijn grappen. Ja gelukkig kan ik er goed tegen. Zo goed zelfs dat ik me regelmatig de krampen lach om zijn opmerkingen. Het is maar zelden dat hij me er boos of verdrietig mee krijgt.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie