Uit het dagboek van… rachab #blog87

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Genant

Ik had het met Meester nog eens over de tijd dat ik prostitueerde en over ongemakkelijke situaties die zich wel eens voor konden doen.

Uhm dat je bijvoorbeeld in standje 69 ligt met je klant en dat je voelt dat je beter toch niet een pizza had gegeten die avond, omdat je nu dus ligt te worstelen met flinke gasvorming in je darmen die dringend zijn weg naar buiten willen vinden.

Dat je dan hoopt, dat je klant niet een onverwachte beweging zal maken, of je nog even flink stevig tegen zich aan zal duwen, omdat je het dan, zeker weten, niet meer tegen kan houden.

Dat je gekronkel en gekreun op dat moment, dan niet van geilheid zijn, maar voortkomen uit je pogingen om te voorkomen dat een bedwelmende gaswolk uit je darmen de weg naar zijn neusgaten zal vinden ipv de geile lucht van je zoete kutje.
De pijnlijke buikkrampen nog niet meegenomen die het inhouden daarvan teweeg brengt.

Dat je dan zit te denken, hoe kom ik nu tactisch even uit dit standje en vind ik een manier om naar het toilet te gaan, om me van dit probleem te ontdoen?

Dat je ergens ook nog moet gniffelen bij het idee, dat je hem ineens ‘de volle laag’ zult geven, terwijl hij enthousiast aan je poes ligt te likken en dan je lachen dus ook nog in moet houden, omdat dit je spieren verslapt, die je nu juist zo krampachtig aan het spannen bent.

Dat je je serieus afvraagt, hoe je ooit in deze situatie terecht gekomen bent, want dit was namelijk niet precies waar je over droomde toen je een klein meisje was.
Al darmworstelend, pijpend, snikkend, lachend, gruwelend, terwijl je zijn natte tong langs je clit voelt glijden, iets waar je sowieso al nooit echt fan van was en hij vraagt :”vindt je het lekker schatje”
Terwijl je niet meer weet hoe je het hebt.

Even zakt het weg, waardoor je weer even opgelucht adem kunt halen.
“He wat? oh jaaaaa schatje het is heerlijk geil”

Waarna het keihard weer op komt zetten en je denkt :”Néééééé wtf toe nou, niet nuuuuuuu” en het tafereel zich weer van voren herhaalt.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie