Uit het dagboek van… SlavinJet #blog106

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een beloning

25 mei 2018
Tsja, en als je een opdracht dan goed hebt uitgevoerd, dan krijg je onverwachts een beloning. Iets wat ik totaal niet had zien aankomen.

Mijn verslag had ik netjes naar mijn vriend gemaild. Niet veel later had ik hem aan de telefoon. Hij was erg tevreden over mij. En ja, dat is toch wel heel mooi om te horen, toch…? Daar groei je dan wel weer van. En omdat ik het vandaag zo goed gedaan had, moest ik maar even naar de vaste telefoon lopen en daar kijken.

De verbinding werd verbroken en ik ging gauw naar de vaste telefoon. En jawel hoor, daar zag ik een cadeautje staan. Netjes ingepakt. Ooooh, wat was ik nieuwsgierig zeg. Vlug pakte ik het cadeautje uit.

En…? Er kwam een mooi boek uit. Een boek wat met BDSM te maken heeft. Ik ben hiermee blij verrast. Ik heb wat moois om te gaan lezen. Ik ga ervan genieten, dat weet ik nu al zeker.

Dank je wel lieve vriend van mij. Hier heb je mij erg blij mee gemaakt.

Evenememt

26 mei 2018
Vandaag ging ik samen met een vriendin en tevens een Meesteres naar een evenement. Ik was er nog nooit geweest en was dus best wel nieuwsgierig naar.

Vanochtend vroeg samen op pad gegaan. Het was nog vrij rustig op de weg gelukkig, dus om 9.45 uur waren we op de plaats van bestemming aanwezig. De zon scheen al volop en we gingen in de rij bij de ingang staan.

Om 10.00 uur mochten we naar binnen. Wat gingen we nu als eerste doen?
Uiteindelijk besloten we een pad in te gaan. Je kon dan maar 1 kant op.

Ik vond het net een chique bazaar/rommelmarkt. De kraampjes zagen er verzorgd uit, maar ik ben niet zo van de rommelmarkten. Mijn vriendin is daar ook echt niet van, dus we hadden de pas er aardig inzitten.

Dan maar even koffie drinken en relaxen, voordat we weer verder gingen lopen. Langzaam aan werd het wat drukker.

We liepen overal vlot langs, totdat 1 kraam onze aandacht trok. Een lingerie kraam. En wat voor een lingerie. Wauw, hier schoten mijn gedachten echt alle kanten op. Zelfs BDSM kwam ter sprake. Hier hadden we een leuk gesprek en bleven gezellig plakken.

Na een tijdje liepen we weer verder. We waren op de helft, het werd nu toch echt wel drukker. En wij…?
Wij zochten de uitgang maar weer op. We hadden het wel weer gezien.

Om 11.50 uur waren we weer bij de uitgang. Het was leuk, om het een keer gezien te hebben, maar…
Voor mij was het ook gelijk de laatste keer. Whahaha…niet mijn ding dit.

Fijn weekend allemaal.

Een avondje zwepen

28 mei 2018
Gisteravond na het eten was het dan zover. Ik had voor het eten netjes mijn teennagels opnieuw gelakt. Speciaal voor mijn vriend. Hij had er niet om gevraagd, maar ik weet, dat hij daarvan houdt. Uit liefde voor hem, dus wel gedaan.

Na het eten mocht ik in de slaapkamer een geurtje uitkiezen voor de wierook. Er werd ook weer een muziekje opgezet. Daarna werd ik op mijn buik aan het bed weer vastgebonden. Mijn vriend had de tips van vorige week goed onthouden.

Vandaag geen ijsklontjes of koud water en eerst rustig inslaan. Ook moest ik dit keer alle slagen meetellen. En de aantallen waren er echt niet te weinig hoor. Hij begon per zweep gelijk met 50 slagen en ik maar dapper meetellen.

Ik kreeg 3 verschillende floggers, een paddle en de cane te voelen. Deze wisselde hij steeds af. Dat was wel lekker hoor. En hij ging steeds harder slaan. Tussendoor streelde hij mij met zijn handen, een veertje en de kietelaar. Dat was wel lekker, ook al kronkelde mijn lichaam van het kietelend gevoel.

Tussendoor heb ik nog even thee mogen drinken en water. Dat was wel even aangenaam. Maar…daarna gingen we dan wel weer vrolijk verder met de zwepen. Nu werden het overal 60 slagen. En ik vond ze echt niet allemaal fijn hoor. Maar ik hield het vol.

Er is dit keer niet heel hard geslagen en de cane is ook niet veel gebruikt. Maar ik heb er wel van genoten en ook mijn vriend vond, dat het beter ging dat de vorige keer. Dat ben ik helemaal met hem eens.

Na afloop mocht ik nog even heerlijk klaarkomen. Het was een mooie avond zo.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie