Uit het dagboek van… SlavinJet #blog118

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Uren aftellen

Vandaag is het dan zover. Vanavond zie ik Meneer dan eindelijk weer. Ik stuiter de hele nacht al en kijk er zoooo erg naar uit. Nu is het letterlijk de uren aftellen. Aftellen naar vanavond.

Wat mij vanavond allemaal te wachten staat…? Ik heb echt geen idee. Van de Meester van W80 heb ik opdracht gekregen, hoe ik bij Meneer moet verschijnen. Daar volgt dan de rest van mijn straf, die ik van hem via Meneer zal ontvangen. Ook heeft Meneer wel wat dingen voor mij in petto. Maar wat…? Geen idee, de heren houden beiden hun mond stijf dicht.

Gisteravond probeerde ik bij Meneer nog wat los te krijgen, maar helaas. Het enige wat ik te horen krijg, is dat hij benieuwd is, hoe ik alles zal ondergaan. Dussss…daar schiet ik niks mee op. Toen ik vroeg, waar ik morgen moet zijn, kreeg ik ook geen antwoord. Dat komt morgen allemaal wel. Pffffff…

Vanochtend bij de Meester van W80 nog maar eens vissen, wat zijn straf dan voor mij is, maar…helaas. Ik mocht 3 vragen stellen, maar daar werd ik dus ook niks wijzer van. Schiet ik dus ook weer niks mee op.

Ik kan niks anders doen, dan nog maar even verder stuiteren vandaag. Nog 9 uur te gaan, dan zie ik Meneer. Dan mag ik ondergaan en ervaren. Ik ben benieuwd, ik kijk ernaar uit. Ik tel de uren af.

Naar Meneer toe

Gisteravond was het dan zover. Vol ongeduld zat ik te wachten, totdat ik naar Meneer toe mocht. Kreeg bericht, dat het later zou worden, dus ik moest nog even geduld hebben. Pffff…ik en geduld, wanneer ik al aan het stuiteren ben…? Geen goede combinatie dus.

Maar…om 21.50 kreeg ik dan eindelijk te horen, naar welk adres ik mocht komen. Ik zou ook mijn straf van de Meester van W80 krijgen vanavond en die begon al thuis. Ik trok mijn (door hem gekozen) lingeriesetje aan, nadat ik mijn buttplug en trilei had ingedaan. Snel controleerde ik mijn tas nog even, maar volgens mij had ik toch echt alles bij mij. En ik ging op weg naar Meneer toe.

Buiten troffen we elkaar toevallig aan en liepen samen naar binnen toe. Binnen kwam ik erachter, dat ik mijn afstandsbediening van mijn trilei was vergeten, dus nu kon ik hem niet aanzetten. Dit meldde ik bij Meneer. Hij zei, dat ik dat maar gelijk moest melden aan de Meester van W80. Dus braaf stuurde ik hem gelijk een bericht. Krijg ik als antwoord terug: Niet slim. Meneer moest daarom lachen.

Ik trok mijn schoenen, rokje en shirt uit, deed mijn halsband, pols- en enkelboeien om en ging in de subhouding zitten. Van Meneer moest ik zo maar even blijven zitten. Meneer vroeg nog wel, of ik wat wilde drinken en ik zei: Ja. Meneer stond gelijk achter mij en vroeg wat ik zei. Ik zei nog een keer: Ja. Meneer vroeg: Ja, wat…? Maar ik kreeg het niet uit mijn mond. Tsja, toen kreeg ik dus niks te drinken.

Na even zo gezeten te hebben, mocht ik meekomen naar de slaapkamer. Meneer ging op bed zitten en ging in subhouding voor hem zitten. Ik moest Meneer gaan pijpen en in die tussentijd voelde ik de flogger op mijn rug en billen belanden. Hmmm…eigenlijk niet echt verkeerd dit. Na een tijdje stopte Meneer en mocht ik ook stoppen. Ik moest met hem meekomen naar een andere kamer. Daar werd ik in de hoek gezet, met gespreide benen. Ff serieus…? In de hoek staan…? Pffffff…Daar voelde ik een zweepje, flogger…? Geen idee meer eigenlijk.

Gelukkig hoefde ik niet lang in de hoek te staan van Meneer. We gingen weer terug naar de slaapkamer. Daar ging Meneer op een stoel zitten en ik moest over de knie. Pffff…daar kreeg ik dan met de hand billenkoek. Nou het begin ging best, maar daarna ging ik ze toch echt wel voelen hoor. Zodra Meneer het genoeg vond, mocht ik op mijn buik op bed gaan liggen. Hij vroeg nog even, of ik wat wilde drinken en ik zei weer: Ja. Helaas dus voor mij, maar ik kreeg weer niks. Ik kreeg nu de flogger, zweep en een soort van cane te voelen. Het ging steeds harder en op het laatst kon ik echt niet meer stil liggen. Maar ja, daar nam Meneer natuurlijk geen genoegen mee. Keer op keer moest ik weer terug in de juiste houding gaan liggen. Zodra Meneer tevreden was, zat de straf van de Meester van W80 erop.

Hierna mocht ik op een mooie massagetafel op mijn rug gaan liggen. Meneer haalde mijn buttplug en trilei eruit. Ik kreeg een blinddoek voor. Meneer gebruikte hier ook de floggers, zweepje, cane, maar ook de kietelaar en het radeerwieltje. Dat vond ik echt niet fijn en lag ook hier niet stil. Meneer sprak mij streng toe, dat ik stil moest blijven liggen. Dit vind ik echt nog wel een hele opgave hoor. Na een tijdje mocht ik op mijn buik gaan liggen en werd ik door Meneer vastgebonden. Ook nu kreeg ik van alles te voelen. Meneer deed mijn blinddoek weer af. Omdat Meneer merkte, dat ik een volle neus had, ging hij een papiertje voor mij halen. Hij vroeg, of hij mij even los moest maken en ik antwoordde weer met: Ja. Helaas voor mij, Meneer legde het papiertje weg en ging weer verder met de flogger. Pffff… Meneer merkte wel, dat ik last had van mijn volle neus, dus drukte hij het papiertje tegen mijn neus en zei, dat ik moest snuiten. Hier schrok ik wel even van, maar deed het toch maar, voordat mijn kans weer aan mij voorbij ging. Pfff…wat voelde dit vernederend zeg.

Opeens ging Meneer op zijn mobiel kijken. Hij zei, dat hij mijn aantal gifjes ging tellen die ik in de groepsapp heb gestuurd. Voor elk gifje krijg ik slag met de cane. Oeps…hier schrok ik van, want dat waren er best wel veel. Om sommigen kon hij wel lachen, dus die telde hij niet mee, zei hij. Hij zei ook, dat W80 er veel meer heeft dan ik. Meneer kwam uit op 9 slagen. Oef…dat viel dan nog weer mee. (ps. ik heb ze thuis geteld, in totaal had ik er 35, sssssttt…). Maar de klappen kwamen toch wel hard aan hoor. Blij, dat het er MAAR 9 waren.

Nu werd ik nog heerlijk door Meneer verwend. Ik voelde een dildo in mijn kutje verdwijnen en werd daarmee geneukt door Meneer. Ook voelde ik iets in mijn kontgaatje gaan. Deze combinatie was echt heerlijk. En voor ik er erg in had, lag ik daar heerlijk te squirten. Hmmm…dit was wel weer even heerlijk genieten hoor. Klaarkomen lukte mij niet, maar dit was ook al erg lekker.

Naast de massagetafel stond een tafel en opeens viel mijn oog op een glas water, die Meneer daar voor mij had neergezet. Maar…ik zat vast en kon er niet bij. Even later ging Meneer mij losmaken. Zodra mijn handen los waren, greep ik mijn kans, pakte het glas water en dronk deze in ene teug leeg. Meneer zag het, maar kon er gelukkig toch ook wel om lachen.

Nu mocht ik weer op mijn rug gaan liggen, maar mijn hoofd moest over de rand van de massagetafel vallen. Daar ging Meneer staan en ik moest gaan deepthroaten. Ik heb enorm mijn best gedaan voor Meneer, ook al hield ik het niet vol. Keer op keer deed ik mijn best voor hem. Totdat hij tevreden was.

De tijd was omgevlogen. Het was al 1.45 uur. Op het massagebed praatten we nog wat na. Opeens zei Meneer, dat hij niet zo’n leuk nieuws voor mij had. Ik keek hem gelijk strak aan. Hij zei, dat ik vandaag (het is nu al woensdag uiteindelijk) niet meer mag klaarkomen. Wat…? Serieus…? Dit meent U toch zeker niet Meneer? Meneer meent dit wel, hij noemt dit discipline. Ik noem het gewoon niet eerlijk. Maar…het is mijn straf voor vanavond. Ik keek hem niet begrijpend aan. Ik heb toch alles ondergaan Meneer…? Oh, jawel hoor, daar ligt het niet aan. Maar…, zei hij, je hebt iets niet gedaan. Mijn hersens gingen op volle toeren, maar ik begreep hem niet. Toen zei hij, dat het komt, omdat ik hem niet netjes heb aangesproken met Meneer. Pffff…dit is weer een struikelblok bij mij. Ik moet er maar weer snel aan gaan wennen.

We gingen de spullen opruimen en douchen. Daarna gaf ik een doosje aan Meneer, waar mijn ketting met zijn naam erop, in zit. Meneer maakte de doos open, haalde de ketting eruit en hing hem om mijn nek. Yes, ik draag zijn naam weer om mijn nek. Nu nog hier op bz, toch Meneer…?

Omdat het al zo laat was, liet Meneer mij niet graag alleen naar huis lopen in mijn korte rokje en hoge hakken en liep hij netjes met mij mee naar huis. Wat vond ik dat aardig van hem. Thuis aangekomen namen we afscheid van elkaar. Meneer ging naar huis. Ik ging op zoek naar mijn afstandsbediening van mijn trilei, maar…kon hem niet vinden. Ik raakte in paniek, dit kan toch niet waar zijn. Dit was mijn verjaardagscadeau van Meneer en nu ben ik de afstandsbediening kwijt. Maar hoe ik ook zocht, ik vond hem niet.

Vol schaamte stuurde ik Meneer dit bericht. Ik kreeg terug, dat ik vandaag maar eens goed moet gaan zoeken. We wensten elkaar een goede nacht toe. Ik ging mij klaarmaken om naar bed te gaan. Deed mijn kleren in de wasmand en wat zag ik daar liggen…?
Yep, mijn afstandsbediening van mijn trilei. Geen idee, hoe die daar terecht is gekomen, maar wat was ik blij. Opgelucht stuurde ik Meneer dan ook nog dit bericht. Nu kon ik tenminste met een gerust hart gaan slapen.

Dank U wel Meneer voor deze heerlijke avond\nacht. Ik heb er weer enorm van kunnen genieten. Jammer voor mijn straf vandaag. Dat dan weer wel.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie