Uit het dagboek van… SlavinJet #blog141

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Geisha balls

Geen idee wie het verzonnen heeft om geisha balls los in je vagina te dragen. Maar ik weet nu wel, dat het bij mij een eens en nooit meer zal gebeuren feit is.

En waarom…?
Wel, donderdagavond kwam Meneer bij mij. Voordat hij binnenkwam, moest ik 3 geisha balls inbrengen. Bij binnenkomst ging ook de 4e erin.
Toen Meneer ze er later uit wilde halen, lukte hem het niet.

Hij gebruikte veel glijmiddel en ik moest persen. Maar het hielp mij niet. Toen bedacht Meneer, dat ik maar eens lekker moest klaarkomen, dan zou ik ze er wel uitpersen. Maar helaas, ook dat werkte niet.

De volgende ochtend ging Meneer naar zijn werk met de belofte ‘s-avonds terug te komen met een oplossing.

Gisteren zat ik toch best wel in de stress hierover. In de FSO-groep heb ik om advies gevraagd. Zelfs Mrs. Moriah heb ik om hulp gevraagd. Ik kreeg hier en daar wat tips, in de hoop, dat het zou gaan helpen.

Gisteravond was het eindelijk zover. Meneer kwam en had kleine, diepe lepeltjes bij zich. Hij wou de balletjes eruit gaan lepelen. Hij had er vertrouwen in, ik iets minder.

Eerst samen thee gedronken. Ik werd wat rustiger. En toen gingen we naar de slaapkamer. Ik ging op bed liggen. Meneer was heel rustig en hield mij heel goed in de gaten.

Hij gebruikte veel glijmiddel en bracht heel voorzichtig het lepeltje en zijn vinger bij mij naar binnen. Doordat hij mij zo goed in de gaten hield, kon ik mij volledig ontspannen. Ik vertrouwde volledig op Meneer.

Het kostte veel moeite en energie, maar ruim 2 uur later was ik dan toch bevallen van 4 mooie geisha balls. Wat was ik blij en opgelucht zeg. Ik pakte dankbaar Meneer vast en bedankte hem voor het eruit halen van de geisha balls.

Ook Meneer was opgelucht. Hij sprak nu pas zijn twijfel uit en dat hij hoopte dat het zou gaan werken. Daar heb ik gelukkig niks van gemerkt.

Mijn geisha balls zijn er weer uit. NOOIT, NOOIT, NOOIT gaan ze er nog los in bij mij. Alleen nog maar veilig in de houder, zodat ik ze er makkelijk uit kan trekken.

Dus dames, bij deze wees gewaarschuwd !

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie