Uit het dagboek van… SlavinJet #blog142

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gordon en BDSM

Vanavond kijk ik op aanraden van W80 naar RTL4. Het is een aflevering van Gordon. Hij maakt kennis met de wereld van BDSM.

Even twijfelde ik om te kijken, totdat M’smeisje ons appte. Zij zat net te kijken en er kwamen apen ( verkleedde mensen) in voor. Tsja, toen moest ik toch ook gelijk gaan kijken. Ik dacht namelijk gelijk aan Meneer.

Gauw op RTL4 gezet en ja hoor, daar lag Gordon (met kleren aan) op bed en de apen ( zouden relsubjes kunnen zijn) sprongen bovenop hem. Oh oh oh, wat moest ik hierom lachen. Ik appte gelijk naar Meneer en ik kwam niet meer bij.

Vervolgens mocht Gordon een speelzolder zien. Daar werd hij vastgemaakt in een sling. Ben gelijk jaloers, dat wil ik ook wel een keer meemaken zeg. Hij kreeg de flogger te voelen en ik dacht gelijk: IK WIL OOK. Tussendoor werd er ook aan zijn tepels getrokken. Volgens mij vond hij dat niet zo fijn. Aansteller.
Tenslotte kreeg hij ook de paddle te voelen. En hij moest en gillen en lachen.

En ik…? Ik kwam echt niet meer bij. Zo heerlijk om naar te kijken. Die Meesteres vertelde tussendoor ook wel wat.

Opeens vroeg Gordon, uit een geintje, of ze ook weleens een klysma gebruikt. Waarop de Meesteres dus heel serieus antwoord op gaf, dat ze die inderdaad wel gebruikt. Nou, dat gezicht van Gordon. Zo geweldig. Ik dacht even echt dat ik het in mijn broek deed van het lachen.

Tijdens de reclame belde ik Meneer op. Dit moest ik echt even aan hem kwijt. Hij nam op en ik vroeg, of hij thuis was. Dat was hij niet. In het kort vertelde ik over deze uitzending. Meneer moest erom lachen en vroeg: Oh echt…?

Whahaha ja Meneer, dit is echt. Volgens mij vindt Meneer dit ook wel hilarisch, want hij gaat morgen de uitzending terug kijken.

Na de reclame kwam er nog een kleine nabespreking. Gordon zat aan tafel met de Meesteres en de apen zaten netjes op de grond, zoals subjes dat behoren te doen.

Ja, dit was een heerlijke en hilarische aflevering van Gordon. Dit soort uitzendingen mogen er van mij wel vaker plaatsvinden.

Dus voor de liefhebber die het net niet gezien hebben, dit is echt een aanrader.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord