Uit het dagboek van… SlavinJet #blog145

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Blijdorp met W80

Vandaag was het dan zover. Ik ging W80 ontmoeten. Vanochtend om 9.15 stapte ik in de bus, om vervolgens met de trein naar Rotterdam te gaan.

In Rotterdam zette ik mijn navigatie aan op Blijdorp en ging lopen. Totdat mijn mobiel zei: Bestemming bereikt. Maar waar ik ook stond, geen Blijdorp te bekennen.

Ik mijn navigatie opnieuw instellen. Nu op Diergaarde Blijdorp en zag, dat ik nog 21 minuten moest lopen. Pffff. Foutje bedankt.

Eenmaal bij de parkeerplaats aangekomen, zag ik op afstand W80 al staan. We begroeten elkaar en gingen naar binnen. Daar gingen we de dieren bekijken.

Tussendoor hebben we nog wat gedronken, voordat we verder gingen lopen. Met wat hints had Meneer geraden, dat we in de dierentuin waren. Hij zei gelijk, dat we apies gingen kijken. Of gingen we onze Meneren kijken?? Hahaha, Meneer maakte een grapje.

Na een tijdje kwamen we inderdaad bij de apen uit. Er stond een bord met apen op, waar je je hoofd in kon steken en een foto kon maken. Tsja…En toen kon ik het niet laten.
Ik maakte een foto van het bord. Op de lege gezichten ging ik Meneer en de Meester van W80 fotoshoppen.

Daarna gingen we aapjes kijken. We maakten foto’s en stuurden deze naar onze groepsapp. W80 en ik hadden weer een lol voor 10.

Na bijna alle dieren gezien te hebben brak er een hoosbui los met onweer. Wij gingen naar de auto en gingen naar mijn huis.

Daar hebben we dingen besproken voor 13 oktober. Dan hebben we onze duo date met de heren erbij. En tsja, dan willen deze dames wel goed voor de dag komen.
Dus…Ja, we hebben onze middag goed benut en wij zijn er helemaal klaar voor.

We hebben hier nog heerlijk patat gegeten en nog wat na gekletst. Het was erg gezellig. Om 19.45 liep ik met W80 mee naar haar auto. Daar namen we afscheid van elkaar.

Het was een leuke, gezellige en geslaagde dag. Vast voor herhaling vatbaar, maar dan met M’smeisje erbij. En nu kijken W80 en ik uit naar 13 oktober. Nog 3 weken te gaan.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie