Uit het dagboek van… SlavinJet #blog146

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

NIVEA

NIVEA, werkelijk waar, ik had hier nog nooit van gehoord. Maar vandaag wel. En hoe dit zo komt? Ach…ik heb gewoon mijn dag niet vandaag. Alles valt vandaag verkeerd.

Mijn ochtend liep al niet zo lekker en ik voelde mij een beetje down. Ik keek uit naar een reactie van Meneer, wanneer hij deze week zou komen. En uiteindelijk kwam het antwoord, dat het hem niet meer gaat worden. Tsja, en als je dan al down voelt, valt dit even erg verkeerd op je bord. Ik weet dat Meneer een druk bezette man is, dus wil hem er dan ook verder niet mee lastig vallen. Ik weet, dat hij zijn best doe, om tijd voor mij vrij te maken. Nu wordt het na het weekend. Is ook goed hoor Meneer.

Gelukkig kan ik alles aan W80 en M’smeisje kwijt en dit deed ik dan ook vandaag. Ze hadden al heel snel door, dat ik er even helemaal doorheen zat. Ik had ook maar even besloten, om Meneer niks meer te melden vandaag. Al mijn regels wel doen, maar niet melden.
Ach, de arme man, hij wist van niks. Maar als ik eenmaal opstandig ben, ben ik ook echt even niet te genieten. Laat mij dan ook maar gewoon met rust. Dat werkt voor mij het beste.

Maar ja, zo dachten deze dames er even anders over. Ze vonden dat ik met Meneer moest praten. Dat deed ik dus niet, want ik weet hoe druk hij het heeft en dan wil ik hem niet lastig vallen. Ik heb ze uitgelegd, dat Meneer het druk heeft, dat ik hem dan niet wil storen en dat ik ook weet, dat hij heus wel tijd voor mij vrij maakt, als het kan. Dus nee, ik zag het nut er nu echt niet van in. En toen zei M’smeisje dat ik niet zo NIVEA moest denken. Uhmmm…watte…? Niet Invullen Voor Een Ander. Oooooh, oké, daar had ik dus echt nog nooit van gehoord.

Maar de dames hadden wel door, dat er met mij niet te praten viel, dus stuurden zij allebei Meneer een bericht. Zonder dat ik dit wist.
Niet veel later kreeg ik van Meneer bericht. Hij komt morgenavond langs. Hij heeft gemerkt, dat ik het nodig heb. Aaaaah, wat vind ik dat lief van Meneer, want U heeft hier helemaal geen tijd voor, zei ik nog tegen hem. Maar voor mij maakt hij er nu tijd voor. En tsja, daar smelt ik dan wel weer voor.

Ik heb de beiden meiden bedankt, want ik begreep wel, dat ik dit aan hun te danken had. Wat ben ik toch blij, dat ik jullie heb. Zonder jullie steun, had ik waarschijnlijk nog een paar rottige dagen gehad.

Nu kan ik uitkijken naar morgenavond. Ik stuiter nu maar weer even vrolijk door.
Ik heb vandaag geleerd, dat ik niet NIVEA moet denken. Iets waar ik nog nooit van had gehoord, maar waar ik wel een STER in ben!!

Bedankt meiden voor jullie steun vandaag.
Bedankt Meneer, dat U nu toch tijd voor mij gaat vrijmaken morgenavond. Ik kijk er weer heel erg naar uit.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie