Uit het dagboek van… SlavinJet #blog147

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nog even stuiteren

Vandaag ben ik erg onrustig. Mijn buik draait alle kanten op. Vanavond komt gelukkig Meneer mijn onrust weer wegnemen. Ik heb het echt weer ff nodig hoor.

Gisteren was ik echt niet te genieten. Arme sub-vriendinnen van mij. Vandaag ben ik wel weer te genieten, maar ben absoluut niet rustig. Pfffff… Ik stuiter er nu nog maar even op los.

Nu nog even de dag door zien te komen en stuiteren. En dan is het avond. Ik weet nog niet hoe laat, maar dat komt wel goed.

Ik kijk er naar uit. Ik heb het nodig. Nog even en dan komt Meneer. Nog even…Nog even…
Is het al avond?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie