Uit het dagboek van… SlavinJet #blog151

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Weekendje weg

Dit weekend ging ik een weekendje weg met mijn orkest. Het werd een repetitie weekend met ontspanning. En dat zijn altijd geweldige weekenden.

Nu had ik Meneer al een beetje gewaarschuwd, dat hij mijn berichtjes niet al te serieus moet nemen. Aangezien ik ook wel van een wijntje hou.

Dat begon vrijdagavond gelijk al goed. Na de repetitie en onze activiteit gingen we nog vrolijk borrelen. De sfeer zat er goed in.

Voor het slapengaan appte ik nog met Meneer. Helemaal netjes was ik niet en noemde hem ook Meneertje. Meneer vond mij stout.

Ook zaterdag was ik weer lekker bezig. Ik noemde hem zelfs meneertje koekepeertje. Niet zo slim dus. Meneer zegt, dat ik mij slecht gedraag. Uhmmm.

Eenmaal thuis vanmiddag vroeg ik aan Meneer, of ik mocht klaarkomen, aangezien ik dit hele weekend nog niet ben klaargekomen. Ik kreeg helaas niet het gewenste antwoord van Meneer.

Hij zei, naar aanleiding van je gedrag de afgelopen 2 dagen met je verkleinwoordjes? Je raadt het al, het mag dus niet…
Pfff…tsja dit was te verwachten, maar…Ik geef de moed natuurlijk nog niet gelijk op.

Dus ik ging aan Meneer uitleggen, dat de alcohol de schuldige was en niet ik. Dus ik ben onschuldig.
Als antwoord hierop zei Meneer, dat hij dan de alcohol moet straffen. Dat vond ik wel een goeie van Meneer.

Dus ik zei tegen Meneer, dat de alcohol alweer uit mijn lichaam is, dus nu mag ik vast wel klaarkomen, toch Meneer…?

Maar helaas…Ik kreeg weer antwoord van Meneer. Het mag niet, een beetje je MeNeerTje ook nog eens om de tuin leiden, dat het de alcohol is…

Ai ai ai, ik krijg nu het gevoel, dat Meneer misschien toch niet helemaal blij met mij is dit weekend.
Ik zal mij nu maar weer even netjes gaan gedragen. Misschien dat ik morgen dan wel weer mag klaarkomen.
Meneer…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie