Uit het dagboek van… SlavinJet #blog164

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Stevige sessie

Gisteravond was het eindelijk zover. Om 20.45 kwam Meneer. Ik was inmiddels op van de zenuwen, erg onrustig en ik had het koud. Meneer zei, dat hij mij wel warm zou slaan.

Meneer ging op de bank zitten en ik moest achter de bank gaan staan. Meneer wees een kledingstuk aan, die ik dan moest uittrekken. Net zolang, totdat alles uit was. Daarna kreeg ik een kussen en moest ik op mijn knieën gaan zitten.

Meneer ging voor mij staan en vroeg wat ik wou. Hier schrok ik van, had het er met M’smeisje over gehad, dat ik er niet om durf te vragen. Ik bleef dus stil. Meneer vroeg, of ik een stevige sessie wil. Ik schrok weer en bleef stil. Opeens zei Meneer, dat hij het nog 1x zou vragen. Wanneer ik stil blijf, zou hij gelijk weer weggaan. Dat wil ik niet. Meneer vroeg weer, of ik een stevige sessie wil. Ik zei héél zachtjes: ja Meneer. Maar ja, daar nam Meneer geen genoegen mee. Dus ik zei wat harder: ja Meneer. Toen vroeg Meneer, of dit nou zo moeilijk was. Waarop ik spontaan “ja” zei. Fout antwoord natuurlijk en Meneer zei dan ook gelijk: ja, wat…? Ja Meneer.

Ik moest gaan staan en Meneer begon mijn billen wat op te warmen. Daarna mocht ik weer op mijn kussen. Meneer ging wat spullen uit de slaapkamer halen. Hij kwam terug en legde wat spullen voor mij neer. Ik moest achter de bank gaan staan over de rugleuning hangen. Meneer begon met de hand mijn billen te slaan. Dit was het begin van mijn straf voor mijn verkeerde gedrag. Hij sloeg 20x. Daarna voelde ik de flogger 20x. Best wel heftig. Ik mocht weer op mijn kussen gaan zitten en het volgende voorwerp uitkiezen.

Ik koos de cane en Meneer vroeg, of ik het zeker wist. Ik wist het zeker en moest nu over de armleuning hangen van Meneer. Ik kreeg weer 20 slagen. Daarna 20 slagen met…? De paddle? Ze waren heftig. Ik mocht weer op mijn kussen zitten en moest het volgende voorwerp kiezen. Het werd de pollepel.

Ik kreeg een blinddoek voor en een gag in. Maar de gag zat te los, dus die ging weer uit. Nu kreeg ik de mondspreider in. Ik moest op mijn knieën zitten en Meneer begon te slaan, alleen…de pollepel brak. Maar Meneer had er meerdere, dus met de volgende ging Meneer verder. Alleen…na 2 slagen brak deze ook. Met pollepel 3 kreeg ik de laatste slagen van 20. Daarna voelde ik de dunne cane. Auw, auw, auw, wat deed die zeer.

Nu had Meneer mijn pols en enkelboeien gepakt. Hij maakte mijn benen vast aan de tafelpoten. Voorovergebogen lag ik op tafel. Daar kreeg ik met de broodplank. Meneer wou mijn handen ook aan de tafel vastbinden, maar die houding vond mijn lichaam niet fijn. Meneer maakte mij los. Mijn blinddoek mocht af en mijn mondspreider uit. Ik mocht thee gaan zetten.

Na het thee drinken gingen we naar de slaapkamer. Ik moest op mijn buik op bed gaan liggen. Meneer maakte mij vast aan het bed. Eerst warmde hij mij weer met zijn handen op. Dat ging er snel stevig aan toe. Al snel voelde ik de flogger. Ook hier wist Meneer wel raad mee, zelfs mijn kutje bleef niet bespaard. Ook de cane en de paddle mocht ik voelen. Pffff… Meneer was lekker bezig.

Na een tijdje voelde ik de mega buttplug. Ook de dildo en magic wand kwamen eraan te pas. Ooooh wat zalig was dit. Ik lag te squirten en kwam heftig klaar. Maar…Meneer zei er niks van. Aan het eind heeft Meneer mij nog geneukt.

Daarna gingen we naar de kamer. Ik moest staan met mijn benen gespreid. Meneer ging weer verder met de magic wand. Dat was heerlijk en ik stond weer te squirten. Meneer zei, als ik straks iets lief zou vragen en vast zou mogen. Na een tijdje stopte Meneer.

Ik moest op mijn buik gaan liggen van Meneer. Daar kreeg ik nog 20x met de broodplank. Meetellen lukte mij niet meer. Meneer sloeg zo hard, dat ik begon te huilen. Daarna voelde ik Meneer zijn armen en hoorde ik zijn rustige stem. Ik werd weer rustig.

Ik mocht gaan douchen en Meneer ging ook douchen. Tijdens het opruimen vroeg ik voorzichtig aan Meneer, of hij gemerkt had, dat ik zo heftig was klaargekomen. Daar had Meneer dus niks van gemerkt en hij was zeer verbaasd. Ook zei hij gelijk, dat hij dan nog iets gemist heeft. Ik had iets moeten vragen en Meneer vond dat niet netjes van mij.

Alles bij elkaar was het een heerlijke avond. Dank U wel Meneer voor deze stevige sessie. Dit had ik echt even nodig hoor.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord