Uit het dagboek van… SlavinJet #blog166

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Omschakelen

Sinds 2 weken heb ik nu een baan. Dat is wel even wennen, want ik ben ruim 1,5 jaar uit de roulatie geweest. Het is ook een heel ander soort baan, dan ik hiervoor gedaan heb. Hiervoor stond ik in een winkel, liep ik van hot naar her voor de klanten. Was ik heel actief bezig. Nu doe ik zittend werk. Sta ik veel klanten te woord via de telefoon. Maar het moeilijkste van alles is, dat ik op de computer met veel verschillende programma’s moet werken.

Lichamelijk is mijn werk dus absoluut niet zwaar, maar geestelijk ben ik gesloopt, gewoon uitgeteld. Ik ben nog nooit zo moe geweest, als dat ik nu ben. En dit doet ook veel met mij. Ik merk nu, dat ik veel te weinig slaap krijg, waardoor ik slecht mijn bed uit kan komen en ik na mijn werk erg moe ben. Vooral gisteren, was ik gebroken. Viel gewoon op de bank in slaap, gelijk na het eten.

En nu…? Ik zal moeten gaan omschakelen. Omschakelen in mijn slaappatroon. Iets waar ik heel veel moeite mee heb. Ik ben gewend, om na 0.00 uur pas naar bed te gaan. Daardoor lig ik gerust pas om 1.00 uur op bed. En voor ik dan weer in slaap ben… Om vervolgens weer om 6.15 uur door de wekker gewekt te worden. Als ik al niet eerder door mijn mobiel wakker ben geworden.

W80 en M’smeisje zeggen ook al een tijdje, dat ik eerder naar bed moet gaan, dat ik mijn mobiel in de woonkamer moet laten, maar ik kan het niet.
Nu heeft Meneer ook door, dat dit mij opbreekt en vindt ook hij, dat ik moet gaan omschakelen. Van Meneer, mag ik mijn mobiel nu niet meer naast mijn bed leggen, maar moet deze in de woonkamer blijven. Ook wil hij, dat ik mezelf aanleer, om eerder naar bed te gaan. Een stukje discipline dus, iets wat ik niet heb. Meneer zal mij hierin de tijd geven, om om te schakelen. Lukt mij dit niet, dan ga ik regels krijgen, om eerder naar bed te gaan. Pffff…

Gisteren hierover dus een goed gesprek gehad met Meneer. Dit ook dankzij M’smeisje en W80. Meneer gaat mij helpen, om eerder naar bed te gaan, dus ik ga er ook echt mijn best ervoor doen.
Vannacht heb ik mijn mobiel netjes in de woonkamer gelaten. Maar pfffff… ik vond het nu wel erg stil in bed hoor. Heb onrustig liggen slapen. Gaat dit ooit weer beter worden?

Omschakelen dus. Ik ben nog nooit in mijn leven vroeg naar bed gegaan. Ik ben dus ook heel erg benieuwd wat dit met mij gaat doen.
Ik ga mijn best doen, om zonder regels vroeger naar bed te gaan, maar of het mij gaat lukken…? Geen idee.
Als het mij zonder regels niet gaat lukken en met regels wel, dan zal ik blij zijn met de regels van Meneer. We gaan het meemaken. Als ik maar een betere en goede nachtrust ga krijgen. Dat is nu voor mij het belangrijkste.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie